Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

PENIS

Marek . 27.1.2016 redakce uLékaře

Dobrý, je mi 19 a mam problém s erekcí v oblasti žaludu, jak kdyby žalud se uplně neprokrvil, všiml jsem si že to mam takový fialové, když mám sex přítelkyní tak erekce není 100%

Odpovídá:

MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

Dobrý den. Žalud při erekci není nikdy tuhý, protože neobsahuje topořibá tělesa. Kdyby byl rpoblém s erekcí, kontaktujte sexuologa nebo urologa. LM

Související dotazy

Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...
Penis
Dobrý den, asi před 3-4 dny se mi objevila bulka na...
Vyrážka penisu
Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se...
Délka penisu
Dobrý den, Je mi 17 let a můj penis dosahuje při erekci...
Malý penis
Dobry den mam maly penis je mi 15 let vyska 175 cm...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penicilin x HA Minerva


Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Penis

v erekci ho mam velkej a v klidu se mi ruzne mení de to řešit zavažim a proč...

Penis


Penis

neni to nervama a nekdy i zimou

Penis

Dobrý den mám uš 3 tídny takoví bíle skvrni na žáludu bil sem stím u doktora...

Penis

Dobrý den, mám otázeku. Je mi 12, skoro 13 let a při erekci mi nejde "přetáhnout"...

Penis

Dobrý den,při včerejším pohlavní styku probíhalo vše jak má být.Po 2,5 hodinách...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×