Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Penis

Sex Jan Škoda . 15.10.2010

Dobrý večer,mám ještě dotaz.Jak jsem Vám psal tak mám problém se zkrácenou uzdičkou.Půjdu na operaci,tak se chci zeptat jestli budu mít na operovaném místě nějaké stehy nebo něco takového??Předem MOC děkuji,jsem docela nervozní z té operace,proto se tak vyptávám,Honza.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nemusíte mít strach, operace nezanechává na penisu téměř žádné stopy. Hezký den.

Související dotazy

Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...
Penis
Dobrý den, asi před 3-4 dny se mi objevila bulka na...
Vyrážka penisu
Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se...
Malý penis
Dobry den mam maly penis je mi 15 let vyska 175 cm...
Délka penisu
Dobrý den, Je mi 17 let a můj penis dosahuje při erekci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penicilin x HA Minerva


Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Penis

v erekci ho mam velkej a v klidu se mi ruzne mení de to řešit zavažim a proč...

Penis


Penis

neni to nervama a nekdy i zimou

Penis

Dobrý den mám uš 3 tídny takoví bíle skvrni na žáludu bil sem stím u doktora...

Penis

Dobrý den, mám otázeku. Je mi 12, skoro 13 let a při erekci mi nejde "přetáhnout"...

Penis

Dobrý den,při včerejším pohlavní styku probíhalo vše jak má být.Po 2,5 hodinách...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antikoncepce a Klion - D

Dobrý den, můj gynekolog mi předepsal k léčbě Klion - D, může mi nějak kolidovat...

Bulka v oku

dobrý den paní doktorko manžel má cca rok na očním bělmu jakýsi útvar.Vypadá...

Řezná rána na prstu

Dobrý den , v neděli jsem já šikovná řízla do prstu a jeli jsme na pohotovost...

MUDr. Markéta Frýdlová

Praktický lékař stomatolog

Předávkování léky

Dobrý deň, mám 14 rokov, dlho som uvažoval nad samovraždou a pred chvíľou som...

Noční svlékání

Dobrý den, mám několik měsíců problém s tím, že pokud jdu spát a mám něco oblečeného,...

Borelioza

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat. Můj syn před čtyřmi lety prodělal boreliózu....

Problemy s travenim

Dobry vecer,jiz 10let mam problemy s travenim a uz jsem prosla nekolik vysetreni,ale...

Inkompetence kardie a opakovaná gastroskopie

Dobrý den, škodí častá gastroskopie? Nález mám stále stejný inkompetence kardie....

Masturbace

Zdravím potřeboval bych pomoc, když masturbuji tak mi sperma nevystříkne ale...

Bolest prsou

Dobry den..tyden me pobolivaji prsa..nekdy jedno..jindy obe..je to bolest palciva..jako...

Bolesti a brnění ruky

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz, ohledně bolesti a brnění levé ruky. Před...

Klimakterium se blíží – připadá ještě v úvahu umělé oplodnění?

Mnoho párů, které mají problémy s početím dítěte kvůli vyššímu věku, hledá pomoc...

Tenisový loket


Pupínky na hrudi a rukou

Dobrý den, před rokem a půl mě trápily pupínky na hrudi a rukou. Ty samovolně...

Časté zvracení, bolesti břicha, průjmy, bolesti hlavy a zad

Dobrý den, vážený pane doktore, moc Vás prosím o radu. Manžel 39 let má obrovské...

Dobrý den, prosím o info...

Dobrý den, prosím o informaci, zda a jak se odstraňují výrustky na páteři....

Úraz palce

Dobrý den, před více jak měsícem jsem si poranil palec u nohy. K poranění došlo...

Bolest hlavy po dobrání antibiotik

Dobry den, pred třemi týdny me par dni po dobrani antibiotik začalo oboustranně...

Nežádoucí účínky antikoncepce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat , můj gynekolog mi předepsal jinou antikoncepci....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×