Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Penis

Urologie Frantisek . 21.7.2013 redakce uLékaře

Dobry den mam problem ohledne meho penisu.Zajima me jestli je normalni kdyz me zena rucne uspokojuje a sourek pretahne dolu pres zalud,tak me to boli..a nasledne i sahani na zalud me boli.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Domnívám se, že jste si spletl šourek s předkožkou. Normální to není. Mohlo by jít o zánět nebo zúžení předkožky. Navštivte lékaře, aby nález posoudil.

Související dotazy

Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...
Penis
Dobrý den, asi před 3-4 dny se mi objevila bulka na...
Vyrážka penisu
Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se...
Délka penisu
Dobrý den, Je mi 17 let a můj penis dosahuje při erekci...
Malý penis
Dobry den mam maly penis je mi 15 let vyska 175 cm...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penicilin x HA Minerva


Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Penis

v erekci ho mam velkej a v klidu se mi ruzne mení de to řešit zavažim a proč...

Penis


Penis

neni to nervama a nekdy i zimou

Penis

Dobrý den mám uš 3 tídny takoví bíle skvrni na žáludu bil sem stím u doktora...

Penis

Dobrý den, mám otázeku. Je mi 12, skoro 13 let a při erekci mi nejde "přetáhnout"...

Penis

Dobrý den,při včerejším pohlavní styku probíhalo vše jak má být.Po 2,5 hodinách...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nesnášíte laktózu? Nezbývá než se určitých potravin vzdát


Prevence průjmu


Bolest břicha opakované zadání


Bolest nártu


MUDr. Lenka Chroboková

Psychiatrická ambulance

Občasné podráždění konečníku


Bolestivá boulička na hrudi


Citlivost bradavek a zpožděná menstruace


Stržený nehet


Apo-parox


Nafouklé bradavky


G>A)/heterozygot, Mutace MTHFR (1298 A>C)/heterozygot

moje pritelkyne po me chce sex, riak ze mi 15 uz bylo ze se nemusim bat, ale...

Vyrážka, která většinou mizí.


Genitální opar


Nikotin je droga – a droga, to je závislost. Zbavte se jí!


Ortopedie


Užívání léků po požití vlákniny


Zpožděná menstruace, negativní test


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Výtok z penisu po pohlavním styku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×