Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Penis

Chirurgie beda . 23.6.2009 redakce uLékaře

dobry den mam takovou otazku mam problem s predkoskou nejde mi pretahnout pres zalud.. nwm jestli mam zajit na nejakou operaci...a nebo jestli to pro sexu tak nevadi tak bych si to tak nechal...dekuji vam predem za odpoved

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, navštivte lékaře odborností - urolog, který zhodnotí stav a stupen zůžení vaší předkožky a doporučí vám další postup, je totiž možné, že operace vůbec nebude nutná. Chce to ale zhodnocení lékařem. Rizikem při zůžené předkožce je větší výskyt zánětů v této oblasti. V sexu vadit nemusí. Hezký den.

Související dotazy

Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...
Penis
Dobrý den, asi před 3-4 dny se mi objevila bulka na...
Vyrážka penisu
Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se...
Délka penisu
Dobrý den, Je mi 17 let a můj penis dosahuje při erekci...
Malý penis
Dobry den mam maly penis je mi 15 let vyska 175 cm...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penicilin a ha


Penicilin a imunoglukan


Penicilin a kojení


Penicilin a kyselé potraviny


Penicilin a mléčné výrobky


Penicilín a slunce


Penicilin a sluníčko

Můžu s antibiotiky penicilin 500 mg. ven na sluníčko?

Penicilin a vitamín C


Penicilin x HA Minerva


Penirium


Penis


Penis


Penis


Penis


Penis

v erekci ho mam velkej a v klidu se mi ruzne mení de to řešit zavažim a proč...

Penis


Penis

neni to nervama a nekdy i zimou

Penis

Dobrý den mám uš 3 tídny takoví bíle skvrni na žáludu bil sem stím u doktora...

Penis

Dobrý den, mám otázeku. Je mi 12, skoro 13 let a při erekci mi nejde "přetáhnout"...

Penis

Dobrý den,při včerejším pohlavní styku probíhalo vše jak má být.Po 2,5 hodinách...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Šumění v uchu


Opakovane vyskakuje koleno


Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Mgr. Ing. Alexandra Říhová

Ambulance klinického psychologa

Nádorová bolest

Bolesti při nádorových onemocněních jsou nejčastěji dlouhodobé neboli chronické....

MUDr. Jana Chládková

Odborný lékař alergologie a imunologie

Zvýšená hladina ASLO

Dobrý den, již několik měsíců se necítím dobře, vrací se mi menší bolesti v...

Hořkost v ústech


Zvýšená sedimentace


Chronická bolest

Dobrý den,již přes deset let trpím brněním a pálením obou dolních končetin.Veškeré...

Hrozně mi padají vlasy


Tasemnice

Dobrý den,dnes mi stolicí vyšlo z těla něco,co bylo asi dvacet cm dlouhé,a vypadalo...

MUDr. Hana Albrechtová

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Co všechno vás čeká po operaci křečových žil

Chystáte-li se vyřešit problém s křečovými žilami operací, připravte se na okolnosti,...

Nebojte se vysazení antikoncepce


Hnisave očičko a zkažený heřmánek

Dobrý den, mám 3 měsíčního syna, který měl trochu zahnisané očičko, dle rady...

Křeče v noze


Nechráněný styk a možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×