Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pharmatex a kvasinky

Antikoncepce Terez . 1.12.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, v jedné anglicky psané databázi léků jsem se dočetla, že pokud má žena vaginální infekci, může být účinná látka v pharmatexu méně účinná, doslova tam stálo: "benzalkonium suppositories may be less effective in women with vaginal infections". Na stránkách pharmatexu mi to bylo vyvráceno a obecně ženy tvrdí, že jim Pharmatex na kvasinky ještě pomohl. Zajímal by mě Váš názor. Moc děkuju.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Terez! Účinnost Pharmatexu mohou snižovat léky, které se při infekci aplikují vaginálně. Samotná přítomnost infekce by účinnost Pharmatexu ovlivňovat neměla. Hezký den.

Související dotazy

Pharmatex
Pharmatex Rádi bychom se zeptali na účinnost čípků...
Použití vaginálního krému a globulí Pharmatex
Dobrý den mám takovéj dotaz budu mít pohlavný styk...
Ovlivnění účinku Pharmatex - globulí
Prosím o informaci, jestli může být účinek Pharmatex-...
Pharmatex gel a je
Dobrý den, používám pharmatex gel a nejde mi úplně...
Pharmatex
Dobrý den,prosím o radu ohledně vaginálního krému Pharmatex.Při...
Přechod z HA na pharmatex
Dobrý den, ráda bych přešla plynule z HA na Phamatex,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na nejasnost ohledne tohoto spermicidního...

Pharmatex

Dobrý den, mohou vaginální globule Pharmatex nějak nepříznivě ovlivnit účinek...

Pharmatex


Pharmatex - skladování

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli účinnost pharmatexu(krém) výrazně klesá při...

Pharmatex + kokosový olej + kondom

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na to, ako vzájomne "reagujú" kondom, Pharmatex...

Pharmatex + přerušovaná soulož

Dobrý den, chci se zeptat, jestli můžu být těhotná, když jsme s přítelem použili...

Pharmatex a alergie?

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jsem po 7 denní pauze a od té doby co jsem použila...

Pharmatex a alergie?

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jsem po 7 denní pauze a od té doby co jsem použila...

Pharmatex a Cicatridina

Dobrý den, bohužel ze zdravotního důvodu nemůžu používat HA a tak jsem se...

Pharmatex a gely na intimní hygienu

Dobrý den, používám Pharmatex krém a nemám dobrý pocit, když se myji pouze vodou,...

Pharmatex a lubrikant

Dobrý den, chci se zeptat může snižovat použití lubrikantu účinek krému Pharmatex?...

Pharmatex a nesnášenlivost?

Dobrý den, chci se zeptat, jak se projevuje alergie na globule Pharmatex. Při...

Pharmatex a sex

Dobrý den s přítelkyni bychom chtěli zkusit pharmatex nemůže brát HA (ani ji...

Pharmatex a vyš. ledvin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat používám místo antikoncepce krém Pharmatex...

Pharmatex a zánět močového měchýře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že mi Pharmatex způsobil...

Pharmatex a zánět močových cest

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že mi Pharmatex způsobil...

Pharmatex a zánět vaječníku

Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu užívat globule Pharmatex po léčení zánětu...

Pharmatex čípky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na čípky Pharmatex. Chci se zeptat jestli jsou...

Pharmatex gel a je

Dobrý den, používám pharmatex gel a nejde mi úplně do hlavy, proč je nutné...

Pharmatex globule

Dobrý den, je mi 21 let a nikdy jsem ze zdravotních důvodů neužívala hormonální...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pod žebry

Dobrý den,loni jsem mela zvýšené ALP na 3,19 jinak nic.Doktorka rekla,ze to...

Amitriptylin a léky na zácpu

Dobrý den, moje teta (47) trpí velmi silnými depresemi a jediné antidepresivum,...

Opomenutí pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette 20 (21+7), užívám ji běžně okolo 16...

Roztroušená skleroza


Užívání antikoncepce a otěhotnění


Operace stenozy L5/6vlevo (II/2015

Dobrý den,jsem po operaci stenozy L5/6 vlevo(II/2015) pro neustálé bolesti v...

Rakovina mozku/míchy

Mám problém zezadu na hlavě mám malou bouli a nechce zmizet mám jí tam asi už...

Otok obličeje


Norethisteron

Dobrý den, chystám se začít užívat norethisteron, kvůli posunutí menstruace...

Průjem po dobrání AMOKSIKLAV 1g


Euthyrox a vliv na akné

Dobrý den, byla mi zjištěna snížená funkce štítné žlázy a předepsán euthyrox...

Skoliosa páteře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Dnes jsem dostala nález z RTG páteře Th a...

Boule/otok na vnitřní straně nohy vedle nártu a pod kotníkem

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Koncem prosince jsem byla na lyžích,...

Koleno

Dobrý den,jsem po MRI kolene.Mohl byste mi vysvětlit tento nález a doporučení...

Centrum zraku

Dobrý den, moje maminka má problém, že jí ráno (jednou i večer, ale opět po...

MUDr. Marie Zímová

Ordinace PL stomatologa

Leukemie -CML

Dobry den.Mužu žádat o invalidni duchod,když mám CML od záři tohoto roku marodim...

Točení hlavy vleže na zádech


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×