Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Piracetam před narkózou

Anesteziologie Petr 18.4.2013

Dobrý den, čeká mě operace v celkové anestézii. Užívám piracetam z důvodu lepší koncentrace při studiu. Představuje piracetam nějaké riziko pro anestézii případně samotnou operaci?

Odpovídá lékař:

Dobrý den,
piracetam před celkovou anestézií žádné riziko nepřináší, pouze v den výkonu se obvykle nepodává.
Zdravím Vás.

Související dotazy

Piracetam
Dobrý den paní doktorko, za necelé tři týdny mám státnice...
Piracetam
Dobrý den, rád bych se zeptal na lék Piracetam AL 800....
Piracetam a Obezin
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jestli mohu...
Piracetam + Gopten
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně kombinace...
Darování krve a Piracetam
Dobrý den, kvůli státnicím jsem v květnu užívala lék...
Kompinace léku Piracetam a Sorbifer
Dobrý den, má lékařka mi předepsala lék Sorbifer Durules,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pipínky na žaludu

Hezký den, mám na žaludu tyto pupínky viz.foto. Na předkožce také ale trošku...

Pipínky v okolí penisu

Dobrý den, po pohlavním styku se mi před půl rokem objevily na a kolem penisu...

Pipulka po a účinnost

Dobrý den Jsem žena 21 let, a už rok neberu antikocepci pilulky a chci se prosím...

Pirabene

Dobrý den, chtěl bych začít užívat Pirabene 1200mg kvuli zlepšení učení, ale...

Pirabene+Letrox 50

Dobrý den, ráda bych se informovala, jaké mohou mít nežádoucí účinky (či něco...

Piracetam

Dobrý den paní doktorko, za necelé tři týdny mám státnice a jsem docela roztržitá...

Piracetam

Dobrý den paní doktorko, za necelé tři týdny mám státníce a jsem hrozně nesoustředěná...

Piracetam

Dobrý den, rád bych se zeptal na lék Piracetam AL 800. Dočetl jsem se o tomto...

Piracetam + Gopten

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně kombinace léků a jeslti je...

Piracetam a Obezin

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, jestli mohu kombinovat léky Piracetam...

Piramil

Lékař me predepsal na vysoký krevní tlak Piramil dříve jsem mela Lozap H rano...

Pircing pupíku...

Asi před měsícem jsem si nechala ve studiu propíchnout piercing pupíku.Neměla...

Písečné mušky

Dobrý den, při pobytu na ostrovech v Indickém oceánu jsme byli s rodinou poštípáni...

Písek v ledvinách

Dobry den, je mi 18 let a uz jednou jsem mela pisek v ledvinach, vcera me zase...

Písek v očích

Dobrý den, Píšu za svého otce(70 let), který už rezignoval na neúspěšnou...

Písek ve stolici

Dobrý den můj 3měsíční syn plně kojený má ve stolici písek. Bohužel píše se...

Písek ve žlučníku

Dobrý den píši za mou babičku. babičce objevili písek ve žlučníku řekli ji že...

Písek ve žlučníku - operace?


Píská mi v nose

Dobry den jen jsem se chtěla zeptat jestli nevadí mému tělu že mi píská v nose...

Piskani a bolest u leveho spanku

Dobry den uzasi dva mesice mam problem s bolesti nad lvim spankam je to takova...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Kdy vyprchají ATB Klacid 500

Dobry den, kdy vyprchaji z tela ATB Klacid 500, kdyz mam v sobe 4 tbl? Dekuji...

Oteklý nos

Dobrý den, již po několikáté mě bez příčiny začne bolet nos, jako bych se silně...

Kdy vymizí příznaky hypotyreózy po zahájení léčby

Dobrý den, před 14 dny byla mé dceři (7 let) potvrzena snížená funkce št. žlázy...

Tina stehen a

Dobrý den přeji. Mám problém s jasně červenou vyrážkou na tříslech na levé straně...

Kdy užívat antikoncepci?

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli záleží u braní antikoncepce zda si ji...

Kdy užít tabletu?

Dobrý večer,beru HA Mercilon,pře rokem mi doktor změnil antikoncepci kvuli špinění...

Kdy užít HA po užití Escapelle

Dobrý den, užívám pravidelně HA Jeanine, vynechala jsem HA v prvním týdnu, špatně...

Toxoplazmoza ve 25. tt

Dobrý den, Jsem v 25.tt a v utery 10.6 jsem byla s dcerou na verejnem piskovisti....

Režimová opatření a léčba diabetu typu 2

Dobrý den, chci se zeptat jak mohu srazit vysokou glykemii když inzulín a Siofor...

Bolest zad, mravenčení v zádech

Dobry vecer, poprosim o pomoc Asi pred mesicem a pul Jsem lezel na gauci a...

Tik v pravém oku

Dobrý den,prosím o radu.Cca před 14 dny jsem měla tik v pravém oku - na víčku.Ten...

Prediabetes

Dobrý den. Dle rozboru krve mám obsah cukru 6,2. Mám to již delší dobu. Chci...

Prediabetes

Dobrý den, chtěla bych se utvrdit , že názor mé obvodní lékařky že cukr při...

Bílé horní patro a bolest

Dobrý den, už asi třetím dnem mě bolí v krku a mám rýmu, teplota jen mírně zvýšená...

Otok varlete po operaci kýly

Dobrý den, 5.ledna jsem byl na operaci tříselné a pupeční kýly. Od té doby...

Svědění močové trubice a pocit nedomočení s negativním močovým nálezem

Minulou středu jsem jel ráno do práce za chladného počasí se silným severním...

Škytání při kouření

Dobrý den, mám menší problém.. je mi 23leta jsem kuřačka a stává se mi třeba...

Prediabetes

Zdravim měřím 187 váha 105kg ranní glikemie 5.7 po jídle 6.2 ,po obědě 6.5 mám...

Léčba diabetes typu 2

Dobrý den, můj přítel má dlouhodobé problémy s diabetem 2.typu.Z počátku užíval...

Bolest po operaci pupeční kýly

Dobrý den vážený pane doktore, jsem necelé 4 týdny po klasické operaci malé...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.