Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Píštěl

Chirurgie Ondřej . 4.10.2010

Dobrý den, chci se zeptat na zákrok jménem elastická ligatura pro odstranění problému s píštělem u konečníku. Dnes mi byl zjištěn píštel 2cm za kožně sliz. na místě 2-3. Měl bych dotaz jak dlouho operace trvá a jestli je bolestivá a jak dlouho přibližně zůstanu v nemocnici. Taky se chci zeptat zda se zákrok provádí v celkové anestezii nebo jen k umrtvení v určité části. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Podle data podání dotazu bude asi Váš problém vyřešen. Mohu ale odpovědět, že tento operační postup je jedna z mnoha metod, které se na léčení píštělí konečníku provádějí, je to metoda osvědčená a úspěšná. Většinou je prováděna v celkové anestezii, operace je krátkodobá, řešení vyžaduje trpělivost a spolupráci pacienta a chiruga v doléčení těchto potíží.

Související dotazy

Píštěl
Dobry den,mam prenatalni pistel od ledna tohoto roku.V...
Píštěl
Dobrý den, jsem po operaci perianalni pistele, která...
Pištěl v důsledku přirostlého tenkého střeva ke steně břišní.
Dobrý den, prosím o radu. Jsem po operaci tlustého...
Píštěl po operaci kyčelního kloubu
Dobrý den, otec je 9 let po operaci levého kyčelního...
Absces, píštěl
Dobrý den, prosím o radu. V třísle se mi objevila...
Anorektální píštěl
Dobry den, dekuji za predchozi odpovedi, prilozim tentokrate...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Piskanie a bolesť

Dobrý večer, trápi ma piskanie pri výdychu ustami, niekedy je silnejšie inokedy...

Pískanie a bolesť v ušiach

Dobrý deň Pán Doktor, tri dni som mala vysoké horúčky 40tky, na štvrtý deň mi...

Pískanie v ušiach.

Už pár rokov pociťujem akokeby také zaliahnutie na jedno ucho, alebo na druhé,...

Pískot při výdechu

Dobrý den, je mi 20 let a poslední 3 měsíce u sebe pozoruji při výdechu slabý...

Pískot v krku

Dobrý den, po poslední chřipce, z které jsem se snažil poctivě vyléčit, jsem...

Piskot v usích

Dobry večer mám dotaz je možné aby pískaní v uších souviselo i s ledvinami jsem...

Pískoty na průduškách

Dobrý den, v unoru jsem měl zánět průdušek. Po ATB léčbě jsem se cítil plně...

Piskovani zubu v tehotenstvi

Dobry den, rada bych znala vas nazor. Na zacatku tehotenstvi jsem byla na dentální...

Pissing

Ahoj ještě jsem s klukem nespala a chtěla jsem něco vyzkoušet.Líbí se mi pissing....

Pistel z pupiku, strach z fistulografie

Dobry den, dvakrat mi z pupiku neco vyteklo. Lekar me posila na fistulografii....

Píštěl

Dobrý den, v příloze posílám obrázek. Trápí mě, že oři větší fyzické námaze...

Píšťel

Dobry den chtel bych se zeptat.Udelala se mi pištěl u kostrče. Před 2 mesici...

Píštěl

Dobrý den, mého otce léčili 3týdny na zánět tlustého střeva. Po odebrání moči...

Píštěl

Dobrý den Chtěl bych se zeptat na problémy s píštělem,před asi 4 lety jsem...

Píštěl

Dobrý den vytvořila se mi malá bulka v oblasti kostrče na dotek tam citím jakoby...

Pištěl

Dobrý den je možnost ze mi za roste díra po pistelich mam 3 díry a pomalu zarustaji...

Pištěl

Prosím o radu pro mého otce má píštěl u konečníku nejspíš rozvětvený,stále má...

Pištěl

Dobrý den, asi před 9 měsíci jsem byl na operaci pištěle kvůli abscesu, který...

Píštěl

Dobry den, pred mesicem jsem byl na operaci abscesu konecniku, po vytazeni drenu...

Píštěl

Dobry den chtel sem zeptat mam hemeroidy doktor z hemooclinig mi rekl ze mam...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×