Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Plastika uší-horní část uší do špičky a odstátý lalůšky

Daniel . 13.2.2015

Dobrý den,chci se zeptat jde něco udělat s tim když mám horní část uší do špičky? A součastně mám odstátý ušní lalůšky a uši mám takový "malý". Vím že přišít ušní lalůšky jde ale nejen že je to velice drahý ale zajímá mě také jak je to s bolestí a celkově po tom přišití. Prosim odpověď na oba dotazy. Na vaší žádost mohu zaslat fotografii ucha. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

Dobrý den, fotografii ucha zajisté zašlete, cena za přišití uší je 15500 Kč, boltec lze přitahovat, zvětšování či zmenšování je velice komplikované a pro složitost a komplikovaný postup se rutinně neprovádí pokud se jedná o estetickou indikaci, bolestivost po výkonu je cca 2-4 dny dle citlivosti jedince, lze užívat běžná alagetika...... S pozdravem...

Související dotazy

Zalehnuté uši
Dobrý den, už půl roku mám zalehlé uši. Občas mě...
Uši
dobrý den mám10měsíčního syna občas když mu čistím...
Uši
Dobrý den chtěla bych se zeptat dost často mě bolívají...
Výplachy uší
Dobrý den pane doktore, Chtěla bys se zeptat jak se...
Uši
Zdravím, chtěla bych se zeptat,má mamka je jí 60 let...
Zaléhání uší
Dobrý den navazuji ještě na předchozí dotaz ohledně...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Plastika předního zkříženého vazu

Dobry den,jsem tyden po plastice predniho zkrizeneho vazu.Pracuji jako kadernice,chtela...

Plastika předního zkříženého vazu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se plastika LCA provádí zákrokem ASK....

Plastika předního zkříženého vazu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co by mohlo být za problém, když jsem 14 dní...

Plastika předního zkříženeho vazu

Dobrý den, jen bych se rad zeptal ohledně operace kterou bych měl podstoupit...

Plastika předního zkříženého vazu

Dobrý den, mám 11 dní po plastice ACL metodou BTB. Bylo mi doporučeno hned od...

Plastika předníko křížového vazu

Dobrý den, jsem 4 roky po plastice předního krizoveho vázu a minuly týden v...

Plastika PZV

Dobrý den. Před dvěma měsíci jsem měl artroskopii kolene (M2322, M2351, M2415)....

Plastika PZV

Dobrý den, jsem skoro 4 týdny po operaci. operace proběhla 23.3.2015. Po operaci...

Plastika PZV kolena

Dobrý večer, mé jméno je martin, je mi 18 let a chodím na gymnazium ve svitavach.....

Plastika stydkých pysků

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaky mate nazor na esteticke operace genitalu?...

Plastika ušniho bubinku

Dobry den,včera jsem podstoupila plastiku bubinku s tim,ze jsem na ucho dobre...

Plastika uzdičky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá operace? Kolik dni strávím v...

Plastika varlete

Dobrý den, mám 17letého syna, který nemá od narození jedno varle. Chtěla jsem...

Plastika vazu

Dobry den. Chcem sa spytat. Na mri mi bolo zistene nasledovne: . LCA má na...

Plastika vazu

Dobrý den, vloni v červnu jsem byla na ASK L kolene a byl mi odstraněn přední...

Plastika vazú

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jsem týden po plastice vazú a pořád mám v koleni...

Plastika vazů

Dobrý den, 27.5.2015 jsem byla na plastice vazů na hleznu. (+ se bral štěp...

Plastika vazu

Dobrý den, v úterý jsem byla na operaci kolene, plastika vazu. Nikdo mi ale...

Plastika vazu

Dobrý den, jsem po operaci předního křížového vazu (10.1.2012), v podstatě nemám...

Plastika vazu

Dobrý den lze podstoupit plastiku vazu víckrát? Jsem po druhé plastice pravého...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení na zadku


Oteklá předkožka

Dobry den otekla mi predkozka je ruda jsou tam skvrny pri moceni neskutecne...

Alergie na Penicilin


Úzkost, strach, špatné myšlenky


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zvětšené krční mandle


MUDr. Alena Novotná

Odborný lékař psychiatrie

Špinění


MUDr. Oldřich Vaněk

Ordinace PL pro dospělé

Bolest hrudního koše


Bolesti prsou


Krevní obraz


Genetika v revmatologii – jakou hraje roli?


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Dlouhodobá bolest nohou


Zvýšená teplota


MUDr. Marie Urbanová

Soukromá stomatologická ordinace

Podkolenní šlacha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×