Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Plná střeva?

Trávení Míša . 15.12.2011

Dobrý den, mám dotaz jsem trošku vyplašená minulý týden mě píchlo v pravém podbříšku při kašli jsem ve 17 tydnu tehotenství doktorka na kontrole mi řekla že to asi pravděpodobně byly upony že se děloha natahuje...............nechala jsem to být . Dva dny jsem porádně nebyla na velké protože mi to v těhotenství dělá problém dřív jsem chodila pravidelně v těhu je to taky prý normální a ted mě trápí jedna věc ráno jsem si čistila zuby a zakašlala jsem a opět ten tlak v pravém podbříšku a nahle v celem podbříšku po cca 4 sekundach to přeslo a já se bojím abych neměla kýlu nebo slepák jsem z toho vyplašená ........do pul hodiny jsem šla na vc a pořádně jsem se vyprázdnila co to může být ?Může jít jen o plná střeva zaražené větry nebo nedej bože slepák nebo kýlu?? Moc vám děkuji za odpoved dotaz je dloouhý ale je to všechno pěkně od začátku.........snad to pochopíte .Jsem poprvé těhotná a nevím co všechno se může stát poradte

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tlak v podbřišku se v těhotentsví může objevit v souvislosti s napínáním vazů, které procházejí i tříselným kanálem. Při tříselné kýle i zánětu slepého střeva by obtíže byly nejpíše mnohem intenzivnější, rozhodně ale nyní nemáte důvod k obavám. Zácpa může působit různé obtíže, včetně bolestí a tlaku v břiše/podbřišku. Při zácpě je (nejen v těhotentsví) důležitý dostatečný příjem tekutin a vlákniny a pravidelný pohyb, vhodné je (pokud vás netrápí vaginální infekce) např. i plavání.

Související dotazy

Divertikulóza tlustého střeva
Můj tatínek trpí divertikulózou. Nemůže chodit samovolně...
Rakovina tlustého střeva
Dobrý den, mému taťkovi (60 let) byla diagnostikovana...
Střeva?
Dobrý den, Byla jsem na gynekoligické prohlídce, kde...
Operace slepého střeva
Dobrý den jsem 3 dny po operaci slepého střeva (laparoskopticky)...
Plná účinnost??
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Je mi 16 let a...
Alkohol po operaci slepého střeva
Dobrý den, všude se píše, nepřehánět to s alkoholem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Plísňové onemocnění penisu

Dobrý den, s dovolením bych se Vás rád zeptal na možné řešení mého problému:...

Plísňové onemocnění?

Dobrý den, objevila se mi vyrážka na tříslech, svědí občas, ale není to příjemné...

Plísňové sýry

Dobrý den, všude na internetu čtu, jak jsou v těhotenství nebezpečné plísňové...

Plísňové sýry v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s plísňovými sýry v období těhotenství(Niva,...

Plísňové sýry v těhotenství

Dobrý den, asi před týdnem jsem zadávala otázku na téma plísňové sýry v těhotenství...

Plivani krve

dobry den rano kdyz vstavam a jdu do koupelny se umyt, tak si musim nejsdriv...

Plivaní krve z úst

Mám problém, z ničeho nic sem seděl a měl sem divnou pachuť v ústech tak sem...

Plivnutí lamy do obličeje

Vážená paní doktorko, před 4 dny mě na dovolené plivla lama ze vzdálenosti...

Plna moc rodice k vykonu zdravotnich sluzeb

Dobry den, chtela jsem se zeptat ohledne plne moci rodice k vykonu zdravotnich...

Plná pusa zapáchajících slin po ránu

Dobrý den, rád bych vyřešil svůj dlouhodobý problém. Každé ráno se budím s...

Plná účinnost??

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Je mi 16 let a gynekolog mi předepsal HA...

Plna uhrada receptu pacientem

Dobry den,me jmeno je R. Masarovic a rad by jsem vedel Vas nazor na postup lekare...

Plná žíla a píchání v šourku

Dobrý den pane doktore,pokusím se popsat můj problém.už asi 1,5 roku mám potíže...

Plně kojim beru antikoncepci a stále krvacim občas jen spinim

Dobrý den pane doktore Chtěla jsem se zeptat . Jsem necelých 8 týdnů po porodu....

Plnění pojištění po úrazu

Dobrý den. Po tříštivé zlomenině paty mám v propouštěcí zprávě z nemocnice...

Plnění zubu

Dobrý den pane doktore.Před rokem jsem měla zánět u kořene zubu,zub mi byl léčen...

Plno zvláštních teček na penisu

viem ze toto presne sa uz pitaly Mám na penisu plno zvláštních teček. A stydím...

Plnohodnotné bílkoviny

A je v sóji vyvážený obsah bílkovin potřebných pro zdraví člověka? A jestli...

Plnoletost

Dobrý den, je mi 17 let a chtěl bych si na klinice infekčních chorob nechat...

Plnost

Dobrý den, už nějakou tu dobu mám pocit plnosti v břiše (nafouklé, plynatost,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×