Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Poděkování

Gynekologie jarmila . 8.2.2012 redakce uLékaře

dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za vaši odpověď.A jen abych vysvětlila proč jsem plato nedobrala - tak jsem ho na dovolené někde bohužel ztratila.A protože jsme s manželem stejně plánovali dítě tak už mi přišlo zbytečné si na dokončení kupovat novou antikoncepci za 1000kč když bych ji pak stejně vysadila.A ještě se chci zeptat - začla jsem po 4 dnech silně krvácet.Myslíte že je to jako normální menstruace a že mě to za 5 dní přejde nebo mám čekat delší krvácení? děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Není to normální menses,je to krvácení ze spádu při vysazení hormonů,měla by jste navštivit gynekologa aby nasadil léčbu příjemný den

Související dotazy

Poděkování
Dobrý den, vážená poradno, chtěla bych Vám vyjádřit...
Poděkování
Vážená paní doktorko, moc Vám chci poděkovat za to...
Poděkování
Paní doktorko, moc Vám děkuji, že jste mě uklidnila....
Poděkování
dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za vaši odpověď.A...
Poděkování
Dobrý den, chci tímto poděkovat všem lékařům a odborníkům,...
Poděkování
Dobrý den, nemám žádný dotaz, jen bych chtěla velmi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Podbřišek

Dobrý den, z Vašich stránek jsem vyčetla, že to trápí většinu žen, ale přece...

Podbříšek?

Dobry den,chtěla bych vas poprosit o radu. Jiz delší dobu mam problemy s mocením,casto...

Podbříško

Dobrý den... Od dneška mĚ bolý v podbříšku na pravé straně.Skoušela jsem na...

Podčelistní bolestivé zduření

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jakby jak je spodní čelist tak asi urpostřed...

Podčelistní uzliny

Dobrý den. Je mi 32 let, mám už dlouho zvětšené a občas i bolestivé uzliny pod...

Podčelistní uzliny


Podčelistní uzliny, EBV

Dobrý den, v lednu jsem si nahmatala zvětšené podčelistní uzliny na obou stranách...

Podebraná černá skvrnka na stehně

na stehně se manželce objevila černá skvrnka(strup?),která se po pár dnech lehce...

Podebraný palec?

Dobrý den, prosím o radu. před asi 6 dny se mi začal asi podebírat palec-první...

PODEBRANÝ PALEC...

proto, aby ránu kryl, chránil ji před infeDOBRÝ DEN, VÁŽENÝ PANE DOKTORE, DNESKA...

Poděkování

Pane doktore, chtěla bych Vám alespoň touto cestou poděkovat za Vaše rady.Vždy...

Poděkování

Dobrý den, vážená poradno, chtěla bych Vám vyjádřit poděkování za doporučení...

Poděkování

Vážený pane doktora , mockrát děkuji za vaši rychlou odpověď, a rozhodla jsem...

Podekovani

Dobry vecer,moc chci predem podekovat za vycerpavajici odpoved na muj dotaz...

Poděkování

Dobrý den, já nechci položit žádnou otázku (i když bych mohla, protože také...

Poděkování

Nemám dotaz, jen bych chtěla velmi poděkovat panu doktoru Sládečkovi, který...

Poděkování

Dobrý den, chci tímto poděkovat všem lékařům a odborníkům, kteří odpovídají...

Poděkování

Děkuju pani dr. Horákové a dr. Barchánkové za povzbuzeni.asi pomohá.Už se snažíme...

Poděkování

Dobrý den, chtěla jsem moc poděkovat panu dr. Tomandlovi za jeho odpověď....

Poděkování

Vážená paní doktorko, moc Vám chci poděkovat za to jak mi rychle odepisujete...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×