Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Podezření na melanom

Václav . 8.8.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, jedná se podle vašeho názoru o melanom nebo je to jen obyčejné znaménko?

Odpovídá:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

dobrý den, určitě to není typický melanom , ale existují i amelanotické melanomy a ty mohou vypadat různě. Proto pokud máte nejistotu a znaménko roste, navštivte dermatologa. S pozdravem

Související dotazy

Melanom?
Dobry den, myslite, ze se jedna o melanom? Ta tmavší...
Melanom
Dobrý den,mamince byl před třemi týdny vyoperován melanom...
Melanom?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se může jednat...
Melanom
Dobrý den,měla bych dotaz ohledně manžela.V roce 2012...
Maligní melanom
Dobry den, moji mamince (43) rekli, ze při vyriznuti...
Piha verzus melanom
Dobrý den, cca před 4 lety se mi udělala piha a zdá...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Podezření na kvasinky

Dobrý den, je mi 18 let a mám nažloutlý výtok z pochvy. Měla jsem předepsané...

Podezření na kvasinky.

Dobrý den, již pred nějakou dobou se mi na penisu objevily červené pupínky,...

Podezření na kýlu

Dobrý den, pravidelně sportuji. Přibližně již 4měsíce mě ale často při sportu...

Podezření na kýlu

Dobrý den, mám takový problém a nevím jak jej teď správně řešit a potřeboval...

Podezření na kýlu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli z následujících příznaků lze poznat...

Podezření na kýlu.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli se nejedná o kýlu. Včera jsem měl hasičský...

Podezření na latentní herpetickou encefalitidu

Dobrý den, pane doktore,od jara 2005, kdy jsem porodila své 3.dítě, mám závažné...

Podezření na ledvinové kameny

Dobrý den, Už 2 týdny mě bolí v levém podbřišku, nejdřív jen když jsem seděl...

Podezření na leukémii

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu. Od 10 let jsem strávila hodně času...

Podezření na mateřství!!

dobrý den!!minulý měsíc jsem měla styk v posledním dni menstruace!!neragovala...

Podezření na melanom

Dobrý den, jedná se o melanom nebo je to jen obyčejné znaménko?

Podezření na meningitidu

Dobrý den, chtěla bych znát váš názor na můj problém. Asi před 3dny se mi zvětšili...

Podezření na mentální anorexii

Dobrý den, mám podezření na anorexii u své přítelkyně, která se mi svěřila,...

Podezření na mononukleozu

Dobrý den, mám podezření na infekční mononukleozu (na krevní testy teprve půjdu)....

Podezření na mononukleozu

Dobrý den, jsem na dovolené. Začalo mě hodně bolet v krku, na jedné mandli se...

Podezření na mononukleózu.

Dobrý den, zajímalo by mne, zdali je možné se nakazit mononukleózou, jestli...

Podezření na mrtvičku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu věc. V neděli jsem při míchání těsta...

Podezření na mykozu

Zdravím, pani doktorko mam menší dotaz. Jsem ve 25+č tt. Jezdím na kontroly...

Podezření na mykózu

Dobrý den,mám žlutý,hustý a zapáchající výtok a na vagíně bílý "žmolky". Mám...

Podezření na nadměrný rustový hormon

Dobrý den pane doktore chtěla bych se vás zeptat, byla jsem Neuroložkou odeslána...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhodobý průjem

Dobrý Den, prosím vas chtěla bych se zeptat mám už celých 14dni průjem ale s...

MUDr. Olga Kulísková Ph.D.

Psychiatrická ambulance

Zlomený loket

dobrý den, 14.2 jsem spadla u dle lékaře si ulomila loket, ten bolel jen první...

Horečnaté křeče u dětí a jak je zvládnout

Křeče při horečkách neboli febrilní křeče se objevují hlavně u malých dětí....

Nehet na palci

Dobrý den, na obou nohách na palci mám nehet zaslaný v příloze. O co se jedná?...

Sexuální touha, Nadrženost


Nechtěné otěhotnění

Dobrý den měl jsme s přítelkiný nechráněný sex bylo to pouze krátké a velmi...

RTG nález na zádech

dobrý den prosím o vysvětrlení co znamená neboli co zjistily mě z RTG kyfotizace...

Brnění ruky

Dobrý den! Pozoruji to již asi týden, ze me převážně v noci probudí silné brnění...

Nedostatek bílých krvinek po chemoterapii pacientky s chronickou lymfocytární leukémii typu B a Von Willebrandovou nemoc

Dobrý den, maminka (64 let) má chronickou lymfocytární leukémii typu B a Von...

Ozařování mozku

Dobrý den, četl jsem, že po ozařování mozku u dětských pacientů dochází často...

MUDr. Irena Drábková

Ordinace lékaře specialisty - dermatovenerologie

Cesta k řídnutí kostí vede přes alkohol

Vápník je základní živina pro zdraví vašich kostí a alkohol je jeho nepřítelem....

Ozařování

Dobrý den, stav na přiloženém obrázku mám týden po ozařování. Dostala jsem od...

Kožní vyrážka

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat co by to mohlo být a co by pomohlo zkoušel jsem...

MUDr. Miroslav Černý

Zubní ordinace

Jste unavení, potíte se, cítíte častěji své srdce? Možná za to může vaše štítná žláza!

Nemocemi štítné žlázy u nás trpí více než pět procent populace, 8× častěji postihuje...

Termín porodu vs. oplodňovací soulož

Hezký den, prosím o názor. Poslední MS 22.12.2013. Termín soulože 6.1. - jediné...

Trhání zubů - za jak dlouho, co a jak jíst


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×