Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Podezreni na syfilis

Hugo . 16.3.2015

Dobry den, po 4 týdnech po chranenem pohlavnim styku se mi udelaly 2 vřídky. První zmizel za 4-5 dnu, ale druhy vřídek je stále patrny i po 9-ti dnech. Fotografie je porizena po 4 dnech od 'vzniku'. Dekuji předem.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, v těchto případech je vždy na místě navštívit lékaře, který by Vám doplnil odběry. Na základě fotografie nelze s jistotou diagnózu stanovit.

Související dotazy

Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...
Syfilis
Dobrý den, v partnerském vztahu jsem měl po dobu několika...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Podezdření na chronovu chorobu

Dobrý den paní doktorko, chtěl bych se zeptat jestli nafouknuté břicho po operaci...

Podezdření na kandidózu

Dobrý den, v poslední době mám podezdření na kandidózu, ovšem nevím, jestli...

Podezdření na krvácení do mozku

Dobrý den, bojím se že bych mohl mýt krvácení do mozku před týdnem my mě do...

Podezdření o uživání maryhuany

Dobrý den mám podezdření že muj vnuk kterému je patnáct kouří maryhuana prosím...

Podezreni na alergii

Dobry den, mam priznaky posledni dny napuchnute oci, kolem oci cervene i...

Podezreni na chlamydie

Dobry den, byla jsem u plicniho lekare z duvodu podezreni na chlamydie. Mam...

Podezreni na pohlavne prenosnou nemoc

Dobry den, je tomu cca 2 tydny po vystaveni se riziku. Kl. sex byl chraneny,...

Podezreni na pohlavni chorobu

Jeste ohledne dotazu http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/vyrazka-a-zarudnuti-87452 abych...

Podezreni na skrkavku

Dobry den, asi pred mesicem jsem si na zachode z konecniku vytahla asi 12 cm...

Podezreni na svrab

Dobry den, zacla se mi na predlokti a na pazich objevovat vyrazka rychlosti...

Podezreni na syfilis

Dobry den, jsem cca 4 mesice po nechranenem oralnim styku (ja pasivne, ona aktivne)...

Podezreni na syfilis

Dobry den, jsem dlouhodobe v cizine (Vietnam) a mel jsem opakovane oralni sex...

Podezreni na zapal plic

Dobrý den je mi 22 let a už 3 měsíce se necítím nejlíp. Nejprve jsem měl problémy...

Podezřelá piha

Dobrý den mam od sveho narozeni pihu vypada jako rozinka je cely zivot stejna...

Podezřelá piha na prsu?

Dobrý večer paní doktorko. Mám dotaz ohledně pihy na prsu, která mi poslední...

Podezřelá známenka

Dobrý den, chci se zeptat..Jsem zruba cca 2 měsíce na Novém Zealandu..a zruba...

Podezřelá znaménka

Dobrý den, je mi 14 a chtěla jsem se zeptat jestli jsou tyto znaménka v pořádku....

Podezřelé výrustky na žaludu

Dobrý den, zhruba tak před měsícem jsem si na žaludu všiml malých výrustku....

Podezřelé znaménko

Dobrý den, je mi 20 let a po těle mám spoustu znamének, velkých i malých. Na...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×