Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Podezřelé znaménko

Michal 30.8.2015

Dobrý den, paní doktorko,

chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by se jednat o melanom?Je na zádech a jeho velikost je přibližně 5-6mm.

Děkuji moc za Váš názor

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Fotografie nedorazila, zkuste poslat znovu.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Znaménko
Dobrý den chtel jsem se zeptat na toto podezřelé znaménko...
Znaménko na kůži
Dobrý den, našla jsem si podezřelé znaménko. Mám ho...
Podezřelé znaménko
Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se zeptat na...
Podezřelé znaménko
Dobry den, mam po celych zadech materska znamenka ktera...
Znaménko
Dobry den, chci se jen zeptat zda je tohle znamenko...
Znaménko
Dobrý den, během měsíce mi na zádech vyrostlo znaménko....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Podezreni na syfilis

Dobry den, jsem cca 4 mesice po nechranenem oralnim styku (ja pasivne, ona aktivne)...

Podezreni na syfilis

Dobry den, jsem dlouhodobe v cizine (Vietnam) a mel jsem opakovane oralni sex...

Podezreni na syfilis

Dobry den, po 4 týdnech po chranenem pohlavnim styku se mi udelaly 2 vřídky....

Podezreni na zapal plic

Dobrý den je mi 22 let a už 3 měsíce se necítím nejlíp. Nejprve jsem měl problémy...

Podezřelá piha

Dobrý den mam od sveho narozeni pihu vypada jako rozinka je cely zivot stejna...

Podezřelá piha na prsu?

Dobrý večer paní doktorko. Mám dotaz ohledně pihy na prsu, která mi poslední...

Podezřelá známenka

Dobrý den, chci se zeptat..Jsem zruba cca 2 měsíce na Novém Zealandu..a zruba...

Podezřelá znaménka

Dobrý den, je mi 14 a chtěla jsem se zeptat jestli jsou tyto znaménka v pořádku....

Podezřelé výrustky na žaludu

Dobrý den, zhruba tak před měsícem jsem si na žaludu všiml malých výrustku....

Podezřelé znaménko

Dobrý den, je mi 20 let a po těle mám spoustu znamének, velkých i malých. Na...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, chci se prosím zeptat, zda toto znamínko je podezřelé. Viz fota....

Podezřelé znamenko

Dobrý den, rada bych měla dotaz. Četla jsem, že na chodidlech a dlaních by neměla...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se zeptat na toto znaménko. Letos jsem...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, mám na zádech takové znaménko, není to nějaký problém?

Podezřelé znaménko

Dobry den, mam po celych zadech materska znamenka ktera vypadaji vselijace,...

Podezřelé znaménko

Dobry den, kozni lekarka me poslala na vyriznuti pihy, povidala, ze musi ven,...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo...

Podezřelé znaménko

Dobrý den, paní doktorko, chtěl bych se Vás zeptat na toto znaménko, mohlo by...

Podezřelé znaménko ??

Dobry den prikladam foto jedna se o materske znamenko ktere nijak neboli nezvetsuje...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

V zubu se stále tvořil zánět


Nespavost

Užívám hypnotika po úraze kolene /pro silné bolesti nespavost/ asi dva měsíce....

Otěhotnění po miniinterupci

Dobrý den,dne 4.3.2016 jsem prodělala interupci v 5-6tt, dne 12.3.2016 jsme...

Bílkovina v moči

Dobrý den paní doktorko, měla jsem problémy při močení a bolesti v podbřišku....

Střevní potíže, neléčené roupi

Dobrý den, můj problém je takový, že mám přes 10 dní průjem a nemohu se ho zbavit....

Hypertenze a tachykardie

Dobrý den, je mi 60 let. Před 3 měsíci mi byl náhodně zjištěn vyšší krevní tlak,...

Závislost na Stilnox

Beru si 1/4 tablety Stilnox zhruba jednou za 10-14 dní, když nemohu vůbec usnout....

Krevní skupina Brh+

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svou krevní skupinu, která je skupina typu...

Nespavost a Stilnox

Po nespavost si beru 1/2 tabl.Stilnoxu kolem 22,30, ale spím tak do 4 hod, tak...

Problémy po miniinterupci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.Jsem 3 den po miniinterupci a občas mám bolesti...

Přenos HIV při zubním ošetření

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko nákazy virem HIV u zubaře....

Zánětlivé změny děložního čípku - doporučení ke stravě, doplňky stravy

Dobrý den, podle stěru mám zánětlivé změny děložního čípku. Gynekolog mě akorát...

Ječné zrno

Dobrý den, na horní lince u oka pod řasami se mi vytvořil malý pupínek. Trošku...

Zvracení a zimnice po požití malého množství alkoholu

Dobrý den.je mi 33 let, Chtěl jsem poprosit o radu. Poprvé se mi to stalo...

Vyšší PSA

Při posledním vyšetření urologem mám PSA O,652,testosteron 35,91 m+s negat.ze...

Nošení korzetu

Dobrý den. Po 18 dnech bolestí mi zjistili zlomený obratel Th9, dostal jsem...

Potíže s ostrostí zraku, únava, ztráta chuti k jídlu

Dobrý den, Přibližně měsícem se u mě vyskytl problém se zrakem, kdy se v...

Bolest prstů

PROSÍM O RADU ,ASI MĚSÍC MÁM TEN TO PROBLÉM S PRSTY NA RUKOU ŽE ,KDYŽ SE PROBUDÍM...

Zvracení krve po požití alkoholu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na problém mého přítele(25), protože on...

Přenos HPV


Zavřít reklamu