Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Podivná bobulka na šourku,zvětšené žíly

Jan . 28.5.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, je mi 18 let,před 3 měsíci se mi na šourku objevila tato bílá(na pohmat tvrdá)bobulka,mám pocit že se mi i natekl penis,zároven se mi směrem k žaludu zvětšili žilky.K doktorce se mi 2x nechce.Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, v klidu by otok měl odeznít. Nevypadá to jako něco akutní. Takže bych hledal pomoc v případě trvání potíží

Související dotazy

Bolest v šourku a zvětšené žíly na penisu
Dobrý den, už delší dobu mě trápí bolest(pálení,cukání,tepání,mravenčení)...
Bulka na šourku
Dobry den dnes jsem si všiml že mam malou bulku na...
Zvětšené mazové žlázy na šourku
Dobrý den, asi před rokem jsem byl u svého lékaře...
Vyrážka na šourku
Dobrý den, mému příteli, který je momentálně na stáži...
Zvětšené varle
Dobry den, mam jedno varle neobvykle velke pri nahmatani...
Zvětšené pravé varle
Dobrý den, je mi 12 let a mám lehce zvětšené právé...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Podezření na zvýšenou funkci štítné žlázy

Dobrý.Mám 34 a včera mi namerali v krvi nejakú nízku hladinu ths som tehotná..vôbec...

Podezření na žaludeční vředy


Podezření nádoru na mozku

Dobrý večer,mám strach z nádoru na mozku. Už nějakou dobu koktám,většinou když...

Podezření pohlavní nemoci

Zdravím mám obavu z pohlavní nemoci nevím jak to popsat a navíc stydím se s...

Podezření s boreliozy

Dobrý den,paní Doktorko, Chtěl bych Vás poprosit o váš názor už asi 3 týdny...

Podezření z rakoviny

Dobrý den, prosím o Váš názor na tyto příznaky u: muž-věk 70 let silný kuřák...

Podezřenina rakovinu děložního čípku

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Minulý týden v sobotu jsem poprvé spala se svým...

Podivná alergie

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem, který mě trápí už dlouho, ale lékaři...

Podivna angina

Dobrý den, před týdnem jsem byla nucena vyhledat lékaře, kvůli velmi nepříjemné...

Podivná barva žaludu penisu

Zdravím, už delší dobu mám na žaludu světleji zbarvená místa. Nijak to neobtěžuje,...

Podivná ordinace

Dobrý den. Dnes ráno jsem mě začal strašně bolet stolička a tak mi nezbylo než...

Podivná reakce

Dobrý den, před 2,5 lety se mi stala poprvé příhoda, šla jsem z vany, napila...

Podivná reakce

Dobrý den, před 2,5 lety se mi stala poprvé příhoda, šla jsem z vany, napila...

Podivná reakce syna na slunce

Dobry den. Nas desetilety syn má podivne reakce, ktere si nedovedeme vysvetlit. Z...

Podivná tekutina

Již rok a půl mám stálého přítele, se kterým mám pravidelný pohlavní styk. Vždy...

Podivná vyrážka

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o pomoc s určením podivné vyrážky, ketrá...

Podivná vyrážka II

(Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o pomoc s určením podivné vyrážky, ketrá...

Podivné "tikání" v hlavě

Dobrý den, už sedm let mám takový divný problém, o kterém jsem ještě lékaři...

Podivné bouličky v poševním vchodu

Dobrý den, je mi 21 let a před třemi měsíci jsem měla prvni pohlavní styk. S...

Podivné bušení srdce

Dobrý den, trápí mě zvláštní bušení srdce jakoby zrychlené stahy když mám plný...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×