Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pohlavně přenosná nemoc

Jaromír P. 15.7.2016

Dobrý den, dotaz směřuji k venerologovi nebo kožnímu lékaři. Při náhodném pohlavním styku používám kondom,ale chci se optat zda nelze prsty přenést pohlavní nemoc z vagíny na penis. Děkuji za odpověď. Polák

Odpovídá:

MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Praktický lékař, Praha

Dobrý den, pane Jaromíre. Ano, lze.

Související dotazy

Pohlavně přenosná nemoc?
Dobrý den je mi 21 let a včera večer jsem měl teplotu...
Pohlavně přenosná nemoc
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, o co by se mohlo jednat...
Pohlavně přenosná nemoc
Dobry den, mam na noze a na rukou nesvedici puchyrky,...
Pohlavně přenosné nemoci.
Dobrý den, přeposílám odpověď kterou jste mi napsali......
Pohlavně přenosná onemocnění
Dobrý den pane doktore/paní doktorko, rád bych si...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pohlavná choroba

Dobrý deň, pred 4 týždňami som mal nechránený pohlavný styk po ktorom sa...

Pohlavna choroba ?

Dobry den, uz asi treti mesiac ma trapi nespecifikovany symptom. Cca pred...

Pohlavna nemoc?

dobry den, mam na spicke penisu maly ako pupinek nebolestivy a nie je tvrdy,...

Pohlavná nemoc?

Pohlavný chránený styk som mal pred 4 mesiacmi ale bohužial so slečnou z privátu....

Pohlavne choroby

dobry den, je mozne po prelieceni na syfilis nakazit svojho partnera? preliecenie...

Pohlavne choroby

Dobrý deň. Chcel by som sa vás opýtať či je možne mať pohlavnu chorobu ale daku...

Pohlavne choroby

Dobrý deň. Chcel by som sa vás opýtať či je možne mať pohlavnu chorobu ale daku...

Pohlavně nakažlivé choroby

Je pravděpodobnost nákazy (kapavka a AIDS), pokud provádím orální sex muži ? (Ne...

Pohlavně přenosná choroba

Dobrý den, před sedmi dny jsem měl pohlavní styk v nevěstinci s ochrannou, ale...

Pohlavně přenosná infekce

Dobrý den, už sem vám psal, ale chtěl by sem se vás ještě zeptat, prosím vás!...

Pohlavně přenosná nemoc

Dobry den, mam na noze a na rukou nesvedici puchyrky, pri moceni mam paleni...

Pohlavně přenosná nemoc

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, o co by se mohlo jednat na přiložených fotografiích?...

Pohlavně přenosná nemoc, žloutenka

Dobrý den je možné pozorovat týden po možné sexuální infekci příznaky hepatitidy?...

Pohlavně přenosná nemoc?

Dobrý den je mi 21 let a včera večer jsem měl teplotu 38.6 ráno když jsem se...

Pohlavně přenosná onemocnění

Dobrý den pane doktore/paní doktorko, rád bych si našel jednu přítelkyni na...

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli existuje riziko přenosu pohlavních nebo...

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, asi před deseti dny jsem měl chráněný orální sex s prostitutkou....

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, asi před deseti dny jsem měl chráněný orální sex s prostitutkou....

Pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, prosím Vás mohu chytit od partnerky pohlavní nemoc kapavku, chlamidie...

Pohlavně přenosné nemoce

Chtěla bych se ještě zeptat na poslední dvě věci a pak už vás nebudu obtěžovat:...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stuhly krk

Dobry vecer jsem po komoci a po spanku mam hrozne stuhly krk pomalu s nim nemuzu...

Menstruace

Dobrý den, před 6 týdny jsem měla chraněný (kondomem) pohlavni styk. Všechno...

Nizoral

Dobriden dase koupit Nizoral tablety bez recepta? dikuji.

Magnoslov

Dobrý deň, moje meno je Gabriela a dnes odlietam na tri týždne dlhú dovolenú,...

Lupání a křupání v uchu


Vertebrodenní etiologie


ŘP

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zda profesní řízení se vztahuje i na řízení...

Kondom nízká spolehlivost před STD

Dobrý den, četla jsem na netu, že kondom ochrání před AIDSem jenomv 85% procentech...

Výron kotníku

Dobrý den, 30.6 jsem upadla a ucítila křupnutí v kotníku. U lékaře mi bylo řečeno,...

Tlak po stranách hlavy

Dobrý den, nějakou dobu mám občas tlak po stranách hlavy, který během chviličky...

Diseminovaná forma gonorrhey

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s prosbou o radu. Na přelomu června...

Epidurální katétr

Dobrý den, moje 30ti letá dcera je dva roky po operaci mozku - kavernom. Po...

Homeopatikum u nachlazení

Dobrý den, prosím poradíte mi , které homeopatikum by bylo vhodné a v jakém...

MUDr. Jindřich Hlávka

Praktický zubní lékař

Potíže s bolavým uchem řešte okamžitě. Zánět může ohrozit sluch

Zánět středního ucha je pro mnoho rodičů velkým strašákem. Přichází náhle a...

Bolest paty

Dobry den, dlouhou dobu me boli pata. Co jsem si tak hledala na internetu...

Bolest

Dobrý den, nevím zda píši správně ale mám takový důležitý dotaz. Je mi 19 let,...

Vakcíny Staloral a Pollinex Rye

Dobrý den, od dětství jsem v péče alergologa. V posledních letech mám alergii...

Mirtazapin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×