Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Pokud budu s holkou a nebo s prostitutkou, jak velká je šance procentuálně, abych se setkal s genitálníma bradavicema?

Infekce jiří 8.4.2019

dobré ráno!, prosím, pro mojí prevenci ..pokud budu s holkou a nebo s prostitutkou, jak velká je šance procentuálně, abych se setkal s genitálníma bradavicema mimo pohlavní místa a konečník?
..a pokud je zrovna na sobě nemá, i když má virus, je možné, aby se jí objevily jakoby hnedka dříve po kontaktu s někým, kdo je zrovna má?
a je možný přenos od krve na kůži?
díky

Doplnění informací:
děkuji, ale myslel jsem pro upřesnění styk libovolný, čiže mazlení, hlazení a kouření bez kondomu ..takže jestli si mám hodit korunou, a říct si, že šance je malá, a nebo to brát, prostě, že je riziko?jakoby, když vypustím kontakt s intimními místy. nemůžu natáhnout kondom na celé svoje tělo, proto mě zajímalo, jak moc je nebezpečný běžný dotyk po celém těle,

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, pokud budete s ženou, tím myšleno běžný styk, použijete kondom, tak riziko přenosu pohlavně přenosných nemocí, včetně HPV infekce, není vysoké, přesné číslo neřeknu (záleží i na sexuální historii ženy). Riziko při styku s prostitukou stoupá. Přenos je možný i v situaci, že žena nemá na viditelných místech projevy HPV infekce, často bývají kondylomy v pochvě, na děložním čípku, gynekologické vyšetření před stykem ji dělat nebudete. Přenos krví u HPV infekce není běžný. S pozdravem, Dr. Horáková

Odpovídá lékař:

MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie, Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Nemocnice Šternberk

Milý Jiří, jedinou ochranou před pohlavní nemocí včetně virových bradavic je používání kondomu! A právě promiskuitní chování je velkou příležitostí pro získání pohlavní nemoci!

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Vážený pane,
jakýkoliv rizikový styk v sobě nese možnost nákazy ale není možné ji procentuálně vyjádřit ,promiskuita je vysoce riziková záležitost a hrozí nejen genitální bradavice ale i daleko horší onemocnění.
Příjemný den

Související dotazy

Jak velká je šance, že se z pod nehtů dostane plíseň na někoho dalšího?
dobrý den, pro teoretickou představu bych rád věděl,...
Je tu velká pravděpodobnost otěhotnění?
Dobrý den, při braní nového platíčka antikoncepce...
V okolí páteře objevuje velká modřina, nebolavá
Dobrý den, mam takový problém už po několikáté se mi...
Velká únava
Dobrý den, poslední dobou mám problém s tím, že když...
Šance na otěhotnění
Jak velká je šance na otěhotnění po pokračování v sexu...
Velká jizva
dobrý den, zhruba před rokem o prázdninách jsem byla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pokročilá paradentóza

Dobry den, Mam velmi pokrocilou paradentozu a zubarka mi rikala, ze je potreba...

Pokročilá polyosteochondrosa th páteře

Mám po operaci ramene ( operace ramene rpt RM omae sin,AS tenodesa CLMBB,SUTURA...

Pokročilá spondylóza L páteře

Prosím o radu. Praktický lékař na základě rtg mi diagnostikoval pokročilejší...

Pokročilé degenerativní změny C-páteře

Dobrý den. Mám potíže s krční páteří.Bolesti na pravé straně ramena, krku a...

Pokročilé nádorové onemocnění

Dobrý den, moje mamka má rakovinu vaječníků, měla také zasaženou pobřišnici,...

Pokročilé nádorové onemocnění

Dobrý den, prosím o druhý názor ohledně onkologické léčby mé manželky. Před...

Pokročilé plicní chlamydie

Asi před 3 lety mi můj obvodní lékař zjistil v rozboru krve plicní chlamydie...

Pokročilejší artrotické projevy

Prosím o vysvětlení RTG krční páteře závěr pokročilejší artrotické projevy...

Pokrývka hlavy

Dobrý den, když je venku teplo, ale fouká vítr, doporučujete chránit menším...

Pokřivení lopatek a ramenou.

Dobrý den, mám k vám otázku : Jakou léčbu potřebuji podstoupit při pokřivení...

Pokud by se jednalo o nádor, byl by vidět na sonu?

Dobrý den, ráda bych znala váš názor. Ve středu vecer mě mamka odvezla na...

Pokud je rozdíl větší než 20, může jít o onemocnění periferních cév.

Dobry den,lečim se se sinusovou tachykardii+caste extrasystoly i v salvach....

Pokud musím tlačit, když jdu na velkou, krvácím

Dobrý den, je mi 38 let. Čtvrtým rokem mám tělísko Mirena. Bez problémů. Posledních...

Pokud neberu antikoncepci,nemam menstruaci

před tremi lety mi byla zjistena hypertenze stitne zlazy,v lednu jsem vysadila...

Pokus 2 pro nedostacujici odpoved

Dobry den po porodu 16.6.2010 a po sestinedeli jsem zjistila ze mi je manzel...

Pokus o dítě v době šestinedělí

Dobrý den chci se optat s přítelem jsme přišli před týdnem o dítě narodilo se...

Pokus o miminko

Dobrý den, mám prosbu, moje skoro snacha je už starší (37) let. Se synem se...

Pokus o otěhotnění a borelióza

Dobrý den, pokoušíme se s manželem o dítě, těhotná zatím nejsem. Manželovi teď...

Pokus o sebevraždu?

Dobrý den, mám na vás dotaz. Moje spolubydlící se již několik týdnů chová...

Pokvave potnicky

Dobry den ! Chtela bych se zeptat jestly je mozne aby se potnicky rozmokvali...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tlaky a pálení nohou

Dobry den asi 3 dny zacalo to v noci a tahne se to furt mě zacali tlaky a paleni...

Těhotenství a vyhřívaná deka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - jsem ve 13 tt a defakto celý první trimestr...

Bolest v podbřišku po cvičení

Dobrý den,po cvičení na lavici-sed-leh mne zasáhla prudká bolest na pravé straně...

Řídká stolice, časté vyprazdňování, hemoroidy

Dobrý den, pane doktore, nejprve mi dovolte poděkovat, že touto cestou komunikujete...

Bolest třísla a varlete

Dobrý den, prosím Vás obracím se na Vás s dotazem. Už několik měsíců mě nepravidelně...

Indometacin 50 čípky


Tukové bulky na varlatech

dobrý den měla by jsem veliký dotaz manžel má tukové bulky na varletech asi...

Jak dlouho je průkazné THC v krvi a moči


Změna barvy a konzistence spermatu


Nahmatala podél levého třísla 3 bouličky

Dobrý den, asi před 3 dny jsem si nahmatala podél levého třísla 3 bouličky ,,...

Pití magnesie v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 12.týdnu těhotenství. Mám moc ráda jemně perlivou neochucenou...

Noha v sadre

Dobrý deň. Minulý týždeň som krivo stupila a mám zlomeninu bázy V. metatarsu....

Pořád mi vzniká na břiše podélný červený pruh

Dobrý den, pořád mi vzniká na břiše podélný červený pruh (viz foto). Můžete...

Bulka v pochvě

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Na velkém stydkém pysku dole u vchodu...

Svědění těla a kloubů

Dobrý den, již delší dobu mám velké problémy se svěděním těla před usnutím,...

Bolest a otok palce

Dobrý den, pár týdnů mě bolí kloub na palci na ruce. Samovolně pobolívá jen...

Tukové bulky na varlatech a penisu

Dobrý den, je mi 17 a už cca od svých 15 let mám na varlatech tukové bulky....

Tetanie

Dobrý den,prosíme o radu.Našemu tatínkovi je 68 roků. Od 50 let svého věku míval...

Kondylomata v těhotenství

Dobrý den, Jsem ve 24 tt a již před 6 týdny se mi objevily kondylomata,velice...

BOLEST LEVEHO TRISLA

Dobrý den, již asi tři měsíce mám bolesti v levém třísle. Vyskytnou se zpravidla...

Reklama