Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Porucha erekce

Sex Petr 30.6.2017

Dobrý den,
mám dotaz ohledně poruchy erekce.
V kombinací s psychickými problémy se to bohužel projevuje tak, že používám podpůrné léky na erekci. A to konkrétně Tadalift - generikum Cialis, 10 mg denně. Díky tomu mám zcela pohodlný sexuální život, ale mám dotaz, zda je nějaká jiná možnost, jak pomoci s erekcí bez těchto léků + hlavní dotaz je, zda tyto léky mohou nějak ovlivnit plodnost? Četl jsem si podrobné příbalový leták, kde říkají, že tam sice bylo pozorováno snížení počtu a koncetrace spermií, ale bez pravděpodobného klinického významu. Navíc tyto účinky nebyly spojeny se změnami dalších parametrů, jako je motilita, morfologie a hladina folikulostimulačního hormonu. Chtěl bych se ujistit, že pokud se najde řešení erekce v budoucnu, tak v současné chvíli léky na podporu erekce nebrání v početí. U viagry se něco takového řešilo, ale nakonec nebylo nic negativního prokázáno. Žádné jiné vedlejší účinky díky užívání tohoto nemám. Děkuji moc za pokud možno konkrétní odpověď pana sexuologa.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, léky by neměly mít vliv na plodnost. Další informace k dotazu Vám sdělí specialista (sexuolog) z naší konzultační ambulance. Vyčkejte, prosím, jeho odpovědi. S pozdravem BB.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka


Dobrý den, pokud máte psychogenní poruchu erekce nebo dysfunkci při užívání psychiatrické medikace, tak Vám pomůže vyřešení těchto problémů. Jinak budete dále závislý na Tadalafilu apd. Jak píšete zcela správně - neznáme zásadní vliv léků na erektilní dysfunkci na plodnost. Nelze Vám je tedy z tohoto pohledu nedoporučit

Související dotazy

Porucha erekce
Potřebují vyšetření na poruchu erekce kam se mám obrátit,bul...
Porucha erekce
Dobrý den, řeším dilema, zda užívat jednorázové nebo...
Porucha erekce
Dobrý den.Mám problém s erekci. Na koho se mohu obrátit...
Porucha erekce
Dobrý den paní doktorko, je mi 54 let a mám slabou...
Porucha erekce
Dobrý den mám takový.. Už asi 5 let jsem bez trvale...
Porucha erekce
Dobrý den, mám takový dotaz ohledně erekce. Je mi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Porucha erekce

Dobrý Den,Je mi 21 a před týdnem sem si našel přítelkyni se kterou jsem šel...

Porucha erekce

Dobrý den, již několik týdnů se potýkám s nefunkčností erekce. Je mi 16 let....

Porucha erekce

Je mi 16 let, mám holku, jsem s ní už vážně dlouho, nemáme žádné zábrany, máme...

Porucha erekce

Dobrý den, řeším dilema, zda užívat jednorázové nebo dlouhodobé doplňky pro...

Porucha erekce

Dobrý den, mám problém ohledně erekce, jak je psáno v předmětu. Sexuálně...

Porucha erekce

Přeji pěkný de. Přítel byl na operaci varlete,je to už delší dobu. Od té doby...

Porucha erekce

Dobry den.Mam problem s erekci.Ten problem nastal ze dne na den.Jeden den bylo...

Porucha erekce


Porucha erekce

Dobrý den, chtěl bych se s Vámi poradit, mám už více jak rok problémy s erekcí,...

Porucha erekce

Dobrý den, trápí mě vážný problém s erekcí. Je mi 19 let a pravidelně sportuju,...

Porucha erekce

Dobrý den, je mi 23 let. Asi 2 měsíce mě trápí pobolívání varlat, není to trvalá...

Porucha erekce

Dobrý den, je mi 72 let a v poslední době nemohu dosáhnout vyvrcholení, nedostaví...

Porucha erekce

Dobrý den, je mi 20 let, od 6 let mám DM 1. typu na inzulinu. Cukrovka vcelku...

Porucha erekce

Dobrý den, mám občasný problém s erekcí. Téměř nikdy se mi nestalo, abych...

Porucha erekce

Dobry den Užíval jsem stanazolol steroid A po užívání jse mi nevrátila erekce...

Porucha erekce

Dobry den měl bych dotaz chtěl bych se zeptat kam se mám obrátit s problémy...

Porucha erekce

Dobrý den před několika dny jsem měl sex se svojí partnerkou a během milování...

Porucha erekce

Dobrý den. Přejdu rovnou k problému. Je mi 17 let a dva a půl roku jsem byl...

Porucha erekce

Zdravím , Pavel 41. Zhruba od 36let mám problém s erekcí. S partnerkou jsme...

Porucha erekce

Dobrý den. Mám přítele 45 let, se kterým jsem několik měsíců a tři měsíce se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti svalů celého těla


Štítná žláza a točení hlavy

Dobrý den, před půl rokem mi alergoložka přišla, kromě různých alergií a astmatu,...

Koupání při menstruaci ve vaně

Dobrý den, chci se zeptat, má dcera se koupe ve vaně s koupelovou pěnou během...

Výtok v počátku těhotenství

Dobrý den dnes se mě objevil Hustý bílý hlen na kalhotkách a mám 3 dny do menstruace,...

Slabé krvácení před menstruací při změně HA

Dobrý den, užívám antikoncepci Ayreen první měsíc a dva dny před týdenní pauzou...

Bolesti nohy

Dobrý den, je mi 17 let a chtěla bych se zeptat, už půl roku mě poboliva lytko...

Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou


Ureaplasma parvum a její přenos

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na pohl. chorobu ureaplasma parvum. Není...

Snaha o miminko

Dobrý den pane doktore,uz nejakou dobu se snazime s manzelem o miminko,ale stale...

Stav po vytržení zubu

Dobrý den V pondělí jsem byla poprvé na vytržení zubu konkrétně 6tky dole....

Psychika

Měla jsem v dubnu velkou psychickou zátěž v práci a také jsem se snažila držet...

Když si dám jakékoli jídlo, tak vždy v ústech mám kyselo


Helicobacter pylori- eradikace

Dobrý den. Ráda bych věděla jak jinak na Helicobacter Pylori než antibiotiky,...

Diagnoza m511

Dobry den mam narok na invalidni duchod s touto diagnozou m511

Tepová frekvence v klidu pouze 50-60

Vážený pane doktore, je mi 30 let, 175/70, jsem poněkud lenivější člověk,...

Drobná vyrážka na krku

Dobrý den, již před několika týdny se mi na krku objevila drobná vyrážka (cca...

Cukání při ALS

Dobrý den, ještě mám tedy otázlu, cití nemocky s als ono cukání? Já to citím...

Je mi třináct a stále jsem nemasturboval je to normální ?

Je mi třináct a stále jsem nemasturboval je to normální ?Při mé erekci (i po...

Bolest penisu při ztopoření

Dobrý den, když mám ztopořený penis a sáhnu si na něj, jakoby třeba nahnu trošku...

Dlouhodobá škytavka

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem týkající se škytavky. Již skoro 1 rok...

Reklama