Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Porucha růstu vlasů,vousů

Kožní obtíže Nikola . 28.6.2010 redakce uLékaře

Dobrý den,mám přítele,kterému se v poslední době udělala dvě zvláštní kolečka na bradě,kde mu přestaly růst vousy.Nedávno se mu to samé holé kolečko udělalo u vlasů za uchem.Nevíte jaká příčina by to mohla býti?Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Jedná se o areátní alopecii. Je to autoimunní zánět kůže, který vede k poškození vlasových kořínků. Může postihnout jakékoli ochlupení na těle. Váš přítel by měl navštívit kožního lékaře.

Související dotazy

Porucha růstu vlasů
Vážená paní doktorko, jsem tři roky po operaci štítné...
Podpora růstu vousů
Dobrý den, mám problém s růstem vousů. Mám 21 let a...
Změna barvy vousů
Dobrý den, vousy mi rostou celkem v pohodě a krásné...
Při růstu vousů se mi dělá akné
Dobrý den, v místě kde mi rostou vousy se mi dělá akné...
Porucha růstu
Dobrý den, za 2 měsíce mi bude 16 let a uvědomuji si,...
Porucha růstu zubu
Dobrý den. 1. září 2016 vypadla, dnes již 7 letému...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Porucha relaxace LK

dobry den, dle lekare je nalez na ECHO v poradku, zadne negativni hodnoty tam...

Porucha relaxace LK levé komory srdce

Dobrý den, prosím Vás o radu,je mi 38 let,od svých 22 let mám implantovaný...

Porucha rohovatění kůže

Dobrý den, potřebuji poradit jak zmírnit či vyléčit poruchu rohovatění kůže....

Porucha rovnováhy

Dobrý deň, mám 28 rokov a už 2 roky trpím závratmi a stratou rovnováhy.Zo začiatku...

Porucha rovnováhy a bolest hlavy

Dobrý den. Trápí mě motání hlavy, občasná bolest levé strany hlavy, která jakoby...

Porucha rovnováhy a bolesti

Dobrý den, mám už delší potíže s vystřelováním bolesti do levé končetiny,...

Porucha rovnováhy, diabetik

Pěkný den, rád bych se zeptal, otec (62 let) má často problémy, které lze popsat...

Porucha růstu


Porucha růstu nehtů

Asi před 2 měsíci se mi pod nehty začaly jinak tvarovat lůžka.Hlavně prsteníček.Přestaly...

Porucha růstu vlasů

Vážená paní doktorko, jsem tři roky po operaci štítné žlázy, beru Letrox 6 dní...

Porucha růstu zubu

Dobrý den. 1. září 2016 vypadla, dnes již 7 letému synovi, horní jednička....

Porucha řeči

Dobrý den, pár měsíců (cca 3) zpět jsem u sebe zaregistrovala poruchy...

Porucha řeči

Dobrý den, pracuji na pozici obchodního zástupce (věk 30 let), kdy komunikace...

Porucha řeči

Dobrý den, mám tříletého syna, který před třetím rokem věku začal koktat- ve...

Porucha řeči a motoriky

Dobrý den pane doktore, můj přítel (27 let) před rokem prodělal druhou plicní...

Porucha s erekcí

Dobrý den, s přítelem žiji rok a v poslední době má problém s erekcí. Během...

Porucha s penisem

Dobrý den, tak den po sexu mi naběhla kůže okolo penisu a při stáhnutí to bolí...

Porucha se sexem

ráda bych se i osobně dostavila k sexuologovi ale žádného jsem na internetu...

Porucha segmentace krční páteře

Dobrý den, synovi (15 let) byla při vyšetření po úrazu hlavy zjištěna kongenitální...

Porucha segmentace páteře

Dobrý den, mohla bych poprosit o přeložení nálezu na RTG. Porucha segmentace...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×