Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Poškození postranního podkolenenního nervu

Mozek a nervy ivo . 22.6.2011

dobrý den, pri operaci varixů u me doslo k poškození postranního podkolenního nervu, nasledná magnetická rez. přerušení nervu neprokázala, je to již přes 3 měsíce a stav se nezlepšuje-chodim 3xtydne na rehabilitace. je mozný i jiny způsob lečby. dekuji za odpoved.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Rehabilitace je nejvhodnější léčbou, dostupné jsou nervy podporující vitamíny, ale s mnohem menším účinkem, než cvičení.

Související dotazy

Poškození očního nervu
Dobrý den,včera jsem navštívila oční lékařku,která...
Poškození nervu chodidla útlakem
Dobrý den, mám nyní novou nerozchozenou zimní obuv,ve...
Zánět trojklanného nervu a antibiotika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká KONKRÉTNÍ antibiotika...
Paréza lícního nervu
Dobrý den, byl jsem hospitalizován v nemocnici s parézou...
Obrna lícního nervu
Dobrý den,mám již jedenáct měsíců obrnu lícního nervu,podstoupila...
Poškození očního nervu
V roce 2011, mě postihla ztráta vidění celého vrchního...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Poškození očního nervu

Dobrý den,včera jsem navštívila oční lékařku,která zjistila poškození zrakového...

Poškození oka

Dobrý den, před 3 týdny jsem se lehce udeřil do spánku. Občas mě bolela hlava,...

Poškození pately

Dobrý den, jsem po operaci kolene a potřebovala bych srozumitelně vysvětlit...

Poškození páteře zátěží

Dobrý den, rád bych poprosil o vysvětlení následujícího, jelikož nevím, zda...

Poškození penisu

Hezký večer přeju, prosím vás, když mám poraněný penis u kořene, normálně...

Poškození periferních nervů


Poškození periferních nervů v těle

Prosím o názor. Cítím se velmi špatně, myslím, že je to nevhodnou kombinací...

Poškození plic po 6ti letech kouření.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v jakém stavu jsou mé plíce po 6ti letém kouření...

Poškození plodu

Dobrý den pane doktore, jsem v 9.tydnu tehotenstvi. V dobe kdy jsem otehotnela...

Poškození po operaci

Dobrý den, jsem 6 týdnů po operaci tlustého střeva (levostranná hemikolektomie)...

Poškození předkožky

Dobrý den,mám problém s kůží na předkožce. Po větší sexuální aktivitě se mi...

Poškození sítnice

Dobrý den, chci se zeptat, zda má cestování letadlem vliv na oční tlak. Mám...

Poškození sliznice

Dobrý den. Lze si poškodit ústa, krk, jícen... pokud bych vypil nápoj o velmi...

Poškození sluchu plodu v důsledku vysokého hluku

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné aby došlo na přelomu 25. a 26....

Poškození sluchu plodu?

Dobrý den může lupnutí (jakoby přeskočení obratle) v zádech (bederní část -...

Poškození srdce

Dobrý den, předem mého dotazu vás zdravím, psal jsem o mém problému již několikrát...

Poškození střevní peristaltiky vlivem léčby karcinomu děložního čípku

Dobrý den,má tchyně byla před 18 lety léčena pro karcinom děložního čípku. Vlivem...

Poškození svalu

Dobrý den, při nácviku rondátu jsem během švihu nohou chytla ohromnou bolest...

Poškozeni štitne žlázy při gastrokopii

Pred 3 tydny jsem podstoupila gastroskopii .Je mozne, ze by mi mohli poskodit...

Poškození ucha po rvačce?

Dobrý den. Ve rvačce jsem dostal mnoho ran přímo na ucho. Slyším jako dřív,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest bricha v tehotenstvi


Panenská blána


Krk, plíce , dech

Dobry den, chtela jsem se optat.. V listopadu jsem se stresove zhroutila, od...

Roztroušená skleroza a změna medikace


Trombóza


Slabá menstruace


MUDr. Jitka Kulhánková

Gynekologická ordinace

Hnis v palci u nohy


Bulky mezi prsy


Stres a obavy


Anxiozně-depresivní sy


MUDr. Renata Göblová

Praktický lékař stomatolog

Boreliosa


MUDr. Milan Sedláček

Ordinace stomatologa

Nekuřák s rakovinou plic? Víc případů, než tušíte!


Problém s chozením na velkou u 3 letého syna


Pálení při močení


Bolest v podbřišku


MUDr. Radmila Šlapalová

Privátní gynekologicko-porodnická ambulance

Alergie na mléčné výrobky


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×