Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Postinor

Gynekologie Denisa 22.2.2017

Dobrý večer, v úterý 21.2. jsme měli s partnerem sex, ale kondom byl trhlý, takže se do mě udělal. Hned další den jsem si jela pro Postinor2, bylo by chvilku nevolno a hrozně mě bolela hlava. Po 12ti hodinách jsem užila druhou. Bohužel jsem si neuvědomila, že beru antibiotika Ciplox 500(na infekci v moč. trubici) , užívám je jen 2 dny, takže mám strach, že by antibiotika mohla nějak poškodit účinek Postinoru? Děkuji za odpověd.

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den Deniso, pokud jste užila Postinor dle doporučeného dávkování, nemusíte se ničeho obávat. Ciplox by účinek Postinoru neměl snížit. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Postinor
Pokud žena požije Postinor, do kdy Postinor funguje?...
Postinor
Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu otěhotnět...
Postinor
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dobu účinku u postinor...
Postinor
Dobrý den, psala jsem Vám, že jsem měla s přítelem...
Postinor
Dobrý den, s největší pravděpodobností jsem zapomněla...
Postinor
Dobrý den, je možné vzít si postinor při MTHFR mutaci?...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Postinor

Dobrý den, mám dotaz a prosím o rychlou odpověď. Před měsícem jsem měla nechráněný...

Postinor

Dobrý den. S přítelem jsme měli pohlavní styk dva dny po mé menstruaci, bohužel...

Postinor

Na příbalovém letáku Postinoru se píše, že je možné ho užít v jakékoli fázi...

Postinor

Dobrý den, s největší pravděpodobností jsem zapomněla vzít tabletku Katya v...

Postinor

dobrý večer mám strach že nemohu otěhotnět když mi bylo -15let měla jsem nechráněný...

Postinor

Chtěla bych se zeptat jestli postinor pomáhá. Měla sem s přítelem sex neberu...

Postinor

Zpožděná menstruace Prosím o radu. Dne 16. července jsem si vzala postinor....

Postinor

Chtěla bych se zeptat jestli postinor pomáhá. Měla sem s přítelem sex neberu...

Postinor

Dobrý den, měli jsme s přítelem nechráněný sex a po 22 hodinách jsem si vzala...

Postinor

Dobrý den, 14.4.2020 jsem začla brát svou 1.antikoncepci Maloo a 18.4.2020 v...

Postinor

Dobrý den, od 10-16.6.jsem měla menstruaci. 17.6. jsem měla, ale nechráněný...

Postinor

Pokud žena požije Postinor, do kdy Postinor funguje? Čistě teoreticky, kdyby...

Postinor

Dobrý musela jsem použít pilulky postinor první den menstruace po nechráněm...

Postinor

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je opravdu tak rizikové užít lék Postinor...

Postinor

Dobrý den, asi 15.7. jsem měla postinor, za týden po požitá jsem dostala menstruaci...

Postinor

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dobu účinku u postinor po užití obou pilulek....

Postinor

Dobrý den, Minulý měsíc jsem měla normálně menstruaci (od 10.-16-6) a 17. jsem...

Postinor

Dobry den, vcera jsem mela 1. pohl. styk a praskl nam kondom. Pritel nevyvrcholil,...

Postinor

dobry den, dnes 19.8. jsem se vratila z dovolene a 14.8. jsem se mazlila s...

Postinor

Dobrý den, měla bych na Vás menší dotaz. V pondělí jsem měla týdenní pauzu(menstruační)....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyprchání lokální anestezie

Dobrý den, trápí mě jedna věc: v posledním týdnu jsem byla 4x u své zubní lékařky.....

Dáseň

Dobrý den. Všimla jsem si, že mám dáseň u jednoho zubu tak nějak "nahoru"...

Snížená činnost štítné žlázy


Křupání páteře


Problémy se stolicí

Dobrý den, delší dobu, mám problém se stolicí, je v ní hlen, barva stolice se...

Potíže s polykáním a brněním

Dobrý den, mám problém a polykáním. Byla jsem na pasáži jícnem a vše v pořádku,...

Pobolívání na pravé straně v podbříšku

Dobrý den, prosím o radu. Cca 2 měsíce mě pobolívá na pravé straně níže pod...

Přeříznutí cévky na rozhraní penis-šourek

Dobrý den Včera se mi stala taková komická událost. Při holení jsem si na rozhraní...

Zvětšené prsní žlázy u batolete

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz ohledně mé 16timěsíční dcerky. V nemocnici,...

Červené kousky ve stolici

Vážený pane doktore, dobrý den. Včera jste mi odpovídal na dotaz ohledně červených...

Nález na plíci

Dobr den, cca před týdnem jsem měl velice nenápadný kašlík, který se po sportovním...

Pálení palce u nohy

Dobrý den, chci se zeptat na příčinu pálení palce u nohy. Nedávno mě z ničeho...

Bolesti krční páteře, mravenčení rukou

Dobrý den, již několik dní mě trápí nepříjemné pálení obou rukou a občas...

Roupi

Je mi 13 let a už asi 2-3 roky me trápí rupy..vím že je to hodně ,ale do nedávna...

Pozoruji výrazné zmenšení varlat

Dobrý den, už cca 3-4 měsíce mám bolesti varlat, někdy přímo varlat někdy je...

Bulka pod bradou


Cukání svalů, třes, slabost

Dobrý den, již delší dobu (cca.3/4 roku) mě trápí cukání a záškuby svalů po...

Modřiny vznikající bez příčiny


Uzliny na štítné žláze

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená, když mi zjistili na sonu...

Tinnitus a invalidní důchod

TINNITUS Může tinnitus, který v nočních hodinách dosahuje takové intenzity,...

Reklama