Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Postinor

Gynekologie Kristýna 1.7.2018

Dobrý den,
v pátek 29.6 jsem měla můj 1. pohlavní styk, nechráněný. Přítel se do mě neudělal. Měla jsem zrovna plodné dny a dnes (1.7) ovuluji. Jdu si pro postinor, ten si ovšem vezmu až po 40 hodinách. Je možné že nejsem těhotná? Předem velmi děkuji za váš čas.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý den slečno Kristýno, určitě užijte Postinor co nejdříve, abyste zabránila otěhotnění, protože v tomto termínu byl pohlavní styk velmi rizikový a těhotná byste jinak mohla být. Po užití Postinoru ale riziko stále bude. S pozdravem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená slečno
při styku v plodné dny se gravidita nedá vyloučit doporučil bych vám
Ellaone je velmi spolehlivý.
Příjemný den

Související dotazy

Postinor
Pokud žena požije Postinor, do kdy Postinor funguje?...
Postinor
Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu otěhotnět...
Postinor
Dobrý den, psala jsem Vám, že jsem měla s přítelem...
Postinor
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dobu účinku u postinor...
Postinor
Dobrý den, je možné vzít si postinor při MTHFR mutaci?...
Postinor
Dobrý den já si velice vážím Vašich odpovědí..6.10....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Postinor

Dobrý den, včera večer jsem měla se svým přítelem nechráněný pohlavní styk....

Postinor

Dobrý den já si velice vážím Vašich odpovědí..6.10. jsem psala o radu ohledně...

Postinor

Dobrý den, po nechráněném sexu s přítelem jsem užila Postinor, bohužel jsem...

Postinor

Dobrý den, psala jsem Vám, že jsem měla s přítelem orální sex a vy jste mi doporučil...

Postinor

To jste mě docela vyděsil a podle čeho tak usuzujete? První orální sex byl v...

Postinor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu jist po užití postinoru? Nebo jestli...

Postinor

Dobrý den, po nechráněném sexu s přítelem jsem užila Postinor. V lékárně mi...

Postinor

Dobrý den píši ohledně toho Postinoru a HA...Začínám brát HA a první pilulka...

Postinor

Dobry den, chtela bych se zeptat kdy mohu očekávat menstruaci .. 4.2. Jsem ji...

Postinor

Dobrý den, zajímalo by mne jak často je možné používat Postinor. Pravidelnou...

Postinor

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat - včera se nám stala nehoda a praskla ochrana....

Postinor

Dobrý den, v šestý den své MS jsem se mazlila s přítelem. Nespali jsme spolu,...

Postinor

Dobrý den, mám takový problém... Je mi 15 a v úterý jsem měla s přítelem sex....

Postinor

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je možné otěhotnění, když s přítelem nám praskl...

Postinor

Dobrý den, s přítelem jsme měli sex u kterého mu to jak on říká ukaplo... Koupit...

Postinor

Chtěla bych se zeptat,minulý týden jsem to dostala po tom,co jsem si vzala postinor....

Postinor

Dobrý den, na internetu jsem našla informaci o tom, že místo Postinoru lde použít...

Postinor

Dobrý den, mám dotaz a prosím o rychlou odpověď. Před měsícem jsem měla nechráněný...

Postinor

Dobrý den. S přítelem jsme měli pohlavní styk dva dny po mé menstruaci, bohužel...

Postinor

Na příbalovém letáku Postinoru se píše, že je možné ho užít v jakékoli fázi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest po vytrhnutí osmičky

Dobrý den, týden po vytrhnutí pravé spodní osmičky mě začala bolet pravá strana...

Deprese, částečný invalidní důchod, hospitalizace

Dobrý den pane doktore,chtěla bych Vám moc poděkovat za vaši odpověď která byla...

Antrální gastritida, Gastroezofageální reflux...

Dobrý den, byla jsem na vyšetření gastroskopie (nosem). Ve zprávě mám napsáno:...

Střeva po antibiotikách

Dobrý den. Mám dotaz ohledně antibiotik Dalacin C 300 mg. Byla mi nasazena,...

Bělání prstů

Dobry den ,cca rok se.pri I.mirnem ochlazeni nebo pri kontaktu s necim studenym...

Podrážděná slinivka břišní


Bolest je zezadu kolene


Kolonoskopie

Dobrý den, je mi 55 let, a při preventivním testu na okultní krvácení mi byl...

Zahlenění


Nepříjemný a poměrně silný zápach z pochvy

Dobrý den, už delší dobu mě trápí nepříjemný a poměrně silný zápach z pochvy,...

Anovulační cykly

Dobrý den, už přes půl roku se pokoušíme o těhotenství, od ledna si měřím...

Bolest hlavy na pravé straně.


Eliquis a alkohol


Ureaplasma a sex behem lecby

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, je možné během antibiotické léčby ureaplasmy...

Revma

Dobry den paní/pane doktore, mam cca 6 mesicu potize s bolesti kloubu a zad,...

Drobný myom dělohy

Dobrý den, při preventivní gynekologicke prohlídce mi lékař řekl, že mám myom...

Únava


Zvětšená bránice

Dobrý den!Můj otec 57 let byl u lékaře na vyšetření a sdělili mu že má zvětšenou...

Fleky na prstech.

Dobry den, mám červené fleky na prstech a nevím, jestli to něco neznačí a nebo...

Cysta v epifýze

Dobrý den, pane doktore prosím chtěla bych ještě moc poprosit. Na doplňující...

Reklama
Zavřít