Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Potíže s otěhotněním a infekce chlamydia trachomatis

Neplodnost a IVF Jana 18.10.2016

Nedaří se mi otěhotnět, byly mi zjištěny chlamýdie trachomatis, hodnoty IGG 11,5, Iga 4,02. O čem hodnoty vypovídají? Po přelečení ATB hodnoty sumamed 9x, krevní testy při kontrole zůstaly stejné, přesto mi lékař říkal, že jsem přeléčena a mohu na IVF. Mám obavy, ale že je to brzy ... Dá se s chlamydie trach otěhotnět? Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý večer, Jano, vzhledem k charakteru Vašeho dotazu Váš dotaz předám našemu odborníkovi ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená Jano,
Hladiny protilátek klesají pomalu
Protilátky IgG - Samotná přítomnost IgG p...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Chlamydia trachomatis
Dobrý den ještě jsem se chtěla zeptat zda se tato infekce...
Infekce Chlamydia trachomatis
Dobrý den, chtěla jsem se optat, zda-li lze Canestestem...
Test na Chlamydia trachomatis
Dobry den. Prosim o napsani, kdy uz muzu jit na test...
Chlamydia trachomatis
Dobrý den, pečlivě jsem prostudoval došlé dotazy a...
Metoda určení chlamydia trachomatis
Dobrý den, vzhledem k rizikovým pohlavním stykům v...
CHlamydia trachomatis
Dobrý den chci se zeptat zda je možné, když se momentálně...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Potíže s nohou

Přikládám fotku nohy, jak vypadá večer. Užívala jsem paralen a byla jsem na...

Potíže s nosními dutinami

Dobrý den,prosím Vás o radu.Mám vleklé potíže s nosními dutinami..stále mě bolí...

Potíže s očima

dobrý den, chtěl bych se jen zeptat. Byl mi v loňském roce diagnostikován Glaukom....

Potíže s ohryskem

Mám již delší dobu pocit jakoby nějakého hlenu v krku, je to horší po jídle,...

Potíže s okem

Dobrý den, syn má jedno oko slepé po nemoci. Má malého syna a ten se ho bojí,syn...

Potíže s okem po pádu

Dobrý den, před měsícem jsem měla nehodu a rozbila jsem si hlavu cca 10 cm...

Potíže s ostrostí zraku, únava, ztráta chuti k jídlu

Dobrý den, Přibližně měsícem se u mě vyskytl problém se zrakem, kdy se v...

Potíže s otěhotněním

Dobry den,s pritelem se snazime pul roku o dite nemam ted prav.menstruaci doktor...

Potíže s otěhotněním

Dobrý den, s přítelem se skoro rok snažíme o miminko, ale bez úspěchu... Třikrát...

Potíže s otěhotněním

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. S manželem se už 10 měsíců pokoušíme...

Potíže s otěhotněním?

Dobrý den. V červnu jsem po 7-letém užívání vysadila HA. Poté se menstruace...

Potíže s pamětí

Dobrý den. Je mi 23 let. Studuji na VOŠ a nyni v červnu dělám absolutorium....

Potíže s pamětí a soustředěním

Už více jak rok stále sleduji,jak jsem méně schopná si pamatovat,jsem nesoustředěná,mám...

Potíže s patami

Dobr vecer, dlouhodobe jsem sem psal o rameni, nyni se sle lepsim takze k jinemu...

Potíže s páteří

Dobrý den před měsícem jsem cvičila a posilovala břišní svaly po týdnu mě začala...

Potíže s páteří

Dobrý den, mám problémy s páteří. Vyskoušel jsem RHB, ale ty moc nepomobly,...

Potíže s páteří

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal už asi 5týdnu trvají mé problemy ktere...

Potíže s páteří

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Posledních pár týdnů mě začala...

Potíže s páteří

Dobrý den, Trpím již několik let bolestmi zad. Letos jsem byla v pracovní neschopnosti...

Potíže s páteří a bolesti vystřelující do nohy

L páteř: lehký dorsální posun těla dozadu asi o 3 mm a ventrální posun těla...