Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Používaní inhalatoru a léčba astmatu

Srdce a cévy Nam 31.7.2014

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně používaní inhalatoru. V příbalové papírku se píše, že mam používat inhalator pouze ve vyjímečných připadech , u mě je to srdeční arytmie (tachyarytmie). Opravdu bych měl používat pouze ve výjimečných případech ? Druhá otázka je ohledně léčby astmatu. Chtěl bych příležitostně běhat na zlepšení astmatu, ale nechtěl bych zase abych vyvolal srdeční arytmii. Mám běhat nebo bych neměl ohrožovat svojí nemoc?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, potřeboval bych normálně o Vašem případu vědět více. Astma a inhalátory mají ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Astma
Dobrý den, dcera má astma na které užívá Seretide Diskus...
Léčba astmatu
Dobrý den, Ráda bych se zeptala na léčení mého astmatu....
Astma ??
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně mé 2,5 leté...
Astma
Dobrý den od dětství trpím alergií. Delší dobu mě trápí...
Astma dle spirometrie a léčba
Prosím o zhodnocení výsledku spirometrie a je-li nutná...
Astma u dítěte
Dobrý den chci se zeptat dcera 3,5let 14kg, prokázané...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Používám antikoncepční náplasti Evra

Dobrý den, používám antikoncepční náplasti Evra. Ve středu odpoledne jsem si...

Používání acylpyrinu

Dobrý den, prosím o radu, zda je vhodné používání acylpyrinu na nachlazení v...

Používání antikoncepce

Začínám poprvé užívat HA (zn. Jeanine) a mám za sebou první celé platíčko....

Používání antikonceve s pritelem

Dobrý den, začala jsem brát atikocepci v sobotu a v neděli na tom sem měla...

Používání antivirotik v době možného otěhotnění

Dobrý den, pane doktore. Plánujeme s partnerem miminko a věc se má takto. Včera...

Používání dudlíku a polštářku u novorozence

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor na používání dudlíku. Jsem v očekávání...

Používání dvou léčiv naráz

Dobrý den, chtěla bych se optat, zda se smí brát antikoncepce Jangee s léky...

Používání Endiaronu

Dobrý den. Je možné používat endiaron dlouhodobě, aniž by způsoboval nějaké...

Používání gelů proti početí

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na používání nějakých mastí nebo gelů při pohlavním...

Používání infrasauny

Dobrý den, chci se zeptat na kontraindikace infrasauny. Používám ji asi 2 roky...

Používání ionizátoru

Dobrý den, máme starý vlhký dům a nyní jsme si pořídili odvlhčovač s ionizátorem. Jde...

Používání KLACIDU 500 a kouření

Dobrý den, je mi 19 let a již prvním týdnem užívám dvakrát denně KLACID 500....

Používání koňské masti v těhotenství

Dobrý den, jsem v 19 týdnu těhotenství, ještě stále v 2 trimestu. Postihla mě...

Použivaní kremu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat- ráno používám hydratační kém, na to krém na...

Používání krému LOCOID lipocream v těhotenství

Dobrý den, prosím Vás mám na čele ekzém v podobě drobné vyrážky, někdy nepříjemně...

Používání krému na suchou pleť když mám pleť smíšenou

Dobrý den, prosím Vás, chci se zeptat, zda něčemu vadí, když mám pleť smíšenou...

Používání krému na suchou pleť když mám pleť smíšenou

Dobrý den, prosím Vás, chci se zeptat, zda něčemu vadí, když mám pleť smíšenou...

Používání krému proti vráskám dříve, než je doporučeno

Dobrý den paní doktorko, měla bych jeden dotaz. Bude mi 23 let a pravidelně...

Používání léků Zodac

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda je možné brát zodac 2x denně tak jak...

Používání Locoidu a kožního roztoku Belohair 2%

Dobrý den, z důvodu padání vlasů, které je s velkou pravděpodobností způsobené...