Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Povadlá kůže po zhubnutí

Plastická chirurgie Eva . 2.8.2009

Dobrý den, je mi 41, jsem po třech porodech, poslední před 11ti lety, 163 cm, momentalni váha 77kg, zhubla jsem v posledním půl roce 10kg a můj problém je v povadlé kůži, všude, nejvíc v podbříšku, bocích, prsa. Mám pocit, že bych potřebovala o dvě velikosti kůže níň. Chodím do fitka cvičím jezdím na koleč. bruslích, hýbu se, tuk mizí, ale natažená kůže zůstává. Poradíte mi, prosím, co s tím? Děkuji, Eva

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Evo! Obávám se, že zde pomůže pouze zákrok plastického chirurga. Jde o operaci relativně jednoduchou, kdy se přebytečná kůže prostě odřízne. Pokud stále hubnete, doporučuji počkat, až dosáhnete své cílové váhy.

Související dotazy

Povadlá kůže po zhubnutí
Dobrý den, je mi 41, jsem po třech porodech, poslední...
Zhubnutí bříška
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké cviky jsou...
Amyloidóza kůže
Dobrý den, před pár lety se mi na kůži na nohou...
Suchá kůže na chodidlech
Dobry den, jiz delsi dobu me trapi sucha kuze na...
Zánět kůže
Dobry den,moc bych pozadala o radu. Pred nekolika dny...
Povislá kůže po zhubnutí
Dobrý den Je mi 21 let a před rokem a půl jsem vážil...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Používání podpůrného pesaru

Prosím o radu.používám asi 2 roky podpůrný kostkový pesar.(je mi 60 let)Je možné,aby...

Používání přípravků při kojení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda můžu při kojení (7-ti měsíčního miminka)...

Používaní přístroje GB 818 a biolampy při nádoru prsu

Dobrý den, vybrali mi zhoubný nádor v prsu a čeká mně chemoterapie. Prý všechno...

Používání různých ústních vod společně

Dobrý den, jak se stavíte k možnosti používání dvou různých ústních vod? Např....

Používání steroidních látek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli používání různých forem creatinu, zinku...

Používání tamponů

Používání tamponů - Moc a moc děkuji Dr.Gottvaldové za pomoc (dotaz 245852)....

Používání tamponů u panny

Dobrý den, vážená poradno, děvčatům - pannám radíte pokud chtějí používat...

Používání triamcinoloni acetonidum kožní emulze a keseliny salicylové

Dobrý den, Mám otázku, zda se může používat triamcinoloni acetonidum 0.1%...

Používání ústní vody

Dobrý den, je mi 70 let a po extrakci zubu na zubní chirurgii jsem se tamější...

Používanie Flixonase

Dobrý den, musi sa sprej flixaonase pouzivat vzdy v rovnaku hodinu napr. o 20...

Povadlá, nehezká prsa

Prosím vás, existují nějaké prášky nebo cokoliv kromě modelace, která je drahá,...

Povaha nebo problém

Dobrý večer, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor na chování mého syna. Je...

Povaha?

dobrý den paní doktorko, poslední dobou se m nic nedaří. mám 4 letý vztah...

Povinná očkování

Chci se zeptat jaká jsou všechna povinná očkování v kolika měsících a kolik...

Povinne ockovani ditete

Dobrý den, volala mi sestra dětské praktické lékařky, jestli bych nebyla tak...

Povinne vyšetření?

Dobry den,chci se zeptat jestli musim u gynekologa absolvovat gynekologicke...

Povinnost chodit na gynekologické vyšetření

Dobrý den, nevím jak přesně položit svůj dotaz. Zajímalo by mě, jestli je nějak...

Povinnost očkování proti tetanu

Dobrý den, vaše poradna nedávno informovala jednoho uživatele, že ze zákona...

Povislá děloha

Dobrý den, mám povislou dělohu. Dle lékaře mám čípek ca 1 cm nad poševním vchodem....

Povislá kůže

Dobry den, je mi 22 let a moje pocatecni vaha byla 108 kg. Rozhodla jsem se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání marihuany a testování


Bolest po vytržení zubu


Bolest krční a hrudní pateře

Dobrý den, při sportu konkretně skoku do vyšky sem dopadl tak častečně na krčni...

Artróza - Gonartróza


Povšechné obtíže


Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou


Přirostlá předkožka


Motání hlavy, stavy na omdlení


Bušení srdce při ulehnutí


Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou

<p>Chladné měsíce roku jsou pro mnohé z nás spojeny s rýmou a nachlazením a...

Vyhřezlé plotýnky

mohu s má lezem na pateří vyhřezlé plotýnky 3 4 5 od 3 až 6mm jezdit...

Bolesti pod pravým žebrem


Pooperační hojení ran není vždy jednoduché. Znáte možné komplikace?


Koxitida


Odstranění panenské blány

Da se panenská plana protrhnout ukazováčkem ? Děkuji za odpověď

Bolest v krku, pocit knedlíku


Kožní zarudnutí na hýždích

Dobrý den, mám dlouhodobý problém, dělají se mi červené fleky na kůži, převážně...

Zánět pochvy

Dobrý den, dceři je 25 a v poslední době trpí na gyn.záněty.Gynekolog předepíše...

Vyléčím se z virové hepatitidy typu C?

Největším rizikem virové hepatitidy typu C je její přechod do chronické fáze....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×