Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pravdepodobnost nakazy pohlavni chorobou

Sex fungi . 11.10.2010 redakce uLékaře

Se svou pritelkyni mame 8 mesicu, velmi aktivni, sexualne nechraneny vztah, Oba jsme si byli verny. Nyni si nechala provezt testy na vsechny pohlavni choroby vcetne HIV. Ona je zcela v poradku! Je nutne abych si testy provedl take? Je mozne ze, by mela po dobu 8 mesicu,, aktivniho silne nechraneneho sexu proste stesti?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pravděpodobné je, že pokud za 8 měsíců vaše partnerka žádnou pohlavní chorobu "nechytila", pak budete také zdráv.

Související dotazy

Pohlavní choroby
Může se pohlavní choroba přenést z muže X na muže Y,...
Pohlavní choroby
dobry den jeste jsem se chtela zeptat vcera jsem vam...
Nemá pohlavní chorobu?
Dobry den asi před 14 dny sem měl chraněny pohlavní...
Pohlavní choroba
Dobrý den, chtěl bych se zeptat před týdnem jsem byl...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Pohlavní choroby
mohu se nakazit pohlavní chorobou,jestliže mám od 15...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pravdepodobne Psoriáza

doby den. na nekterych mistech tela se mi objevuji zarudla mista se suchou odlupujici...

Pravděpodobně uzliny na krku

Dobrý den, nahmatal jsem si na krku uzlinu. Je na levé straně, poblíž submandibulární...

Pravděpodobně vleklá infekce.

Zdravím. Popíši zde co nejpřesněji své příznaky "nemoci", která u mě začala...

Pravděpodobně vyrážka v intimních partiích

Dobrý den, mám pravděpodobně nejakou vyrážku v intimních partiích viz. foto,...

Pravděpodobně zánět a malý pupínek

Nějakým způsobem se mi povedlo odřít si pokožku na předkožce a nyní to vypadá,...

Pravděpodobnost boreliózy u dítěte

Dobrý den, chtěla bych poprosit o Váš názor. V sobotu (13.6.) jsme si u rodičů...

Pravděpodobnost dalšího zamlklého potratu

Dobrý den, mám dvě děti(kluci 8 let a 4 roky- oba císařským řezem- nepostupující...

Pravděpodobnost gravidity

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost že jsem těhotná.Beru...

Pravděpodobnost HIV infekce

Dobrý den, je to 2 dny, co jsem mel nechraneni oralni styk se zenou. Delka trvani...

Pravděpodobnost na zdravotní problémy dítěte

Dobrý den, přítel má cukrovku a já roztroušenou sklerozu, jaká je pravděpodobnost...

Pravděpodobnost nákazy virem HIV

Dobrý den, před týdnem jsem měl nechráněný pohlavní styk se svým přítelem....

Pravděpodobnost nakažení

Dobrý den, jaká je v tomto období pravděpodobnost nakažení(chřipkou nebo nějakou...

Pravděpodobnost narození snědého dítěte

Dobrý den, s manželem,který je napůl romského původu(ze strany matky)se pokoušíme...

Pravděpodobnost onemocnění karcinomem.

Dobrý den, mám prosím dotaz. Je mi 48 let a již před rokem přestala menstruace....

Pravděpodobnost operace páteře

Dobrý den, byla jsem na magnetické rezonanci kvůli vyloučení tumoru (lymfatické...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně těhotenství. Před nedávnem (25.3.)...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobrý den. Mám takový dotaz. Je mi 21 let před 3 měsíci jsem vysadila hormonální...

Pravděpodobnost otěhotnění

Zdravim. Chci se pouze informovat, zda mohla ma byvala pritelkyne se mnou...

Pravděpodobnost otěhotnění

Dobry den, chtela bych se zeptat. 6.10 jsem spala se svym přítelem poprvé.pak...

Pravděpodobnost otěhotnění

Zdravím,chci se zeptat zda se dá otěhotnět čtvrtý den po ovu.podle plodného...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přenos HIV


Bolestivé šlachy dolních končetin

Mám problém začalo mě včera tahat na zadních částích dolních končetin v ohybu...

MUDr. Marcela Houštecká

Alergologická a imunologická ordinace

Nechutenství, nevolnost, strach z jídla, nutkání sledovat jídelníček


Šestý den cítím bolest na hrudníku


Pálení při močení

Dobrý den, mám takový problém, že mám jakoby pocit pálení, při močení někdy...

MUDr. Lidia Pauleová

Stomatologická ordinace

Erytrasma

Dobry den. Asi pred pul rokem se mi objevil v trisle cerveny flek, ktery me...

MUDr. Miroslav Šťovíček

Ordinace PL pro dospělé

Potřebují miminka očkování proti pneumokokům?

Když se u miminka započne s očkováním, je na rodičích, aby rozhodli, zda kromě...

Plicní embolie


Pupinky na předkožce

Dobrý den, mám puppínky na předkožce nebolí nesvědí. moch bych poprosit o inforfaci...

Poranění víčka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohlo dojít k poranění oka? Dnes jsem omylem...

Praskání v uších


Bolest pod kolenem


MUDr. Hana Vašátová

Odborný pneumolog

Zápach těla


Prasklý meniskus a přetržený přední křížový vaz


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×