Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Preejakulát těhotenství

Gynekologie Simona 21.5.2017

Dobrý den,
měli jsme s přítelem chráněný styk, prasknul však kondom a hned poté jsme přestali. V vyvrcholení nedošlo. Ráda bych se zeptala, zda je pravděpodobnost otěhotnění např. kvůli preejakuátu, kteýr v kondomu možná byl?

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Milá slečno Simono, pokud k vyvrcholení nedošlo, tak je pravděpodobnost otěhotnění velmi mizivá, spíše nulová. Preejakulát by spermie neměl obsahovat. Pokud budete mít stále obavy, pak si můžete od 10.dne po pohlavním styku udělat těhotenský test. S pozdravem.

Související dotazy

Preejakulát
Dobrý den, je mi 16 let a mám problém. Při vzrušení...
Preejakulát a otěhotnění
Dobrý den, tento dotaz tu byl už nesčetněkrát, ale...
Spermicid a preejakulát
Preejakulat, zbytkove spermie x Spermicid Dobry den,...
Možné těhotenství
Dobrý den, před sexem s přítelkyní (pannou) jsem mel...
Preejakulát
Dobrý den je mi 20 let a při masturbaci mi z penisu...
Častá erekce a preejakulát
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,mám dva problémy. Ten...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Preejakulát

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Manžel má dost často na spodním...

Preejakulát

Dobrý den, je mi 16 let a mám problém. Při vzrušení mi z penisu vytéká bezbarvá...

Preejakulát

Dobrý den, je mi 15 let. Je možné otěhotnění z preejakulátu? Můj kluk když mě...

Preejakulat

Dobry den, ve svuj ctrnacty den cyklu jsem byla s pritelem. On se chvili delal...

Preejakulát

Dobrý den, paní doktorko, jaká je pravděpodobnost přenosu HIV pro ženu v případě...

Preejakulat

Dobrý den.Co si myslite o tak zvané kapičce touhy? Je 100% ze žena otěhotní?...

Preejakulat + možné otěhotnení

Dne 12.11 jsme měli s přitelkyni nechraněný sex. Teda jestli se tomu dá řict...

Preejakulát a otěhotnění


Preejakulát HIV

Dobrý den, chci se zeptat na přenos HIV pre-ejakulátem. Četla jsem, že je přenos...

Preejakulát nebo ne?

Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně mého partnera. Nevím, jestli se...

Preejakulát těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, včera mi přítel asi na 5 min zasunul penis bez ochrany...

Preekalipsie kortikoidy

dobrý den, mám na Vás dotaz, který mě moc trápí. Nyní jsem 31. týden...

Preeklampsie

Dobrý den,při prvním tehu jsem mela zvýšený tlak a bílkovinu v moci mala se...

Preeklampsie

Dobrý den,před dvěma lety jsem při porodu své dcery prodělala těžkou preeklampsii...

Preeklampsie

Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem ve 12týdnu + 3 a včera mi na velkém ultrazvuku...

Preeklampsie?!

Dobrý den, jsem ve 35. týdnu těhotenství (34+3tt) a již cca 2 měsíce mám problémy...

Preeklamsie

Dobrý den..chtěla bych se zeptat...je mi 38 let a v březnu jsem porodila dceru.prodělala...

Preexcitační syndrom a dušnost v těhotenství

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Som v 12 tt gravidity, v prvom...

Preference homosexuální pornografie

Dobrý den, vzrušuje mě jenom lesbická a gay pornografie (více gay). Je to náznak...

Prefukovanie uší

Dobrý deň,chcela by som poprosiť o radu-mám dysfunkciu eustachovej trubice a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Salmonelóza

Dobry den,dcera mela salmonelozu,mela tyden biseptol,nyni tyden stolice dobre...

Posunutý Obratel


Píchání ve varlatech a bedrech


Haemophilus influenzae

Dobrý den,je mi 54 let a v únoru jsem měla ve výtěru z krku haemophilus influenzae....

Zánět mandlí


Bolest při hlubokém nádechu

Dobrý den, už delší dobu cítím při hlubokém nádechu pichlavou bolest na pravé...

Bolest na hrudi

Dobry den chci se zeptat porad mě strašně bolí pod obouma lopatkam když sedím...

Bakteriální vaginóza


Bolest pod žebry v kombinaci s nadýmáním

Dobrý den, už několik let mě trápí každodenní nadýmání. Ráno po probuzení mám...

Stav po operaci haluxu

Dobrý den, jsem 9 týden po operaci haluxu levé nohy formou Austin +Akim. Dodržovala...

Trhání zubů - za jak dlouho, co a jak jíst


Hematom po porodu cisarskym rezem

Dobry den, pri gyn. prohlidce z duvodu spineni mi bylo zjisteno, ze nejspise...

Salmonelosa

Dobrý den,můžete mi prosím poradit jak se zbavit salmonely?Syn-7let dostal 13.3....

Náhlá bodavá bolest hlavy

Dobrý den. Před několika dny jsem ucítila krátké ale intenzivní bodnutí v hlavě...

Podrážděná slinivka břišní


Svědění prstu

Dobrý den, bojím se, že když s tímto problémem přijdu k lékaři, tak se mi...

Plané neštovice a inkubační doba

Dobrý den, dcera (15měsíců) byla v kontaktu s holčičkou, která na druhý den...

Zánět očního nervu

Dobrý den, před rokem jsem měl zanět očního nervu, v likvoru 2 oligoklonální...

Boláky

Dobry den ,u zadku se my udělali tyhle boláky,celé okolí strasně svědi ,dětsky...

Norethisteron

Norethisteron, sport a alkohol. Dobrý den, mám stručné dotazy. Může užívání...

Reklama
Zavřít