Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Preeklamsie

Gynekologie Aduš . 6.7.2010

Dobrý den..chtěla bych se zeptat...je mi 38 let a v březnu jsem porodila dceru.prodělala jsem preeklampsii a chtěla bych vědět,kdyby chtěla mít ještě jedno dítě,zda by bylo znovu riziko a jaké pro mě a pro dítě....děkuji za odpověd...

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, riziko že se bude stav opakovat se nikdy s jistotou nedá předvídat. V dnešní medicíně jsou rodičky hlídány a rizika předem předvídána a pečlivě hlídána, pokud máte kvalitní lékaře, neobávala bych se otěhotnět a zkusit štěstí, třeba se preeklampsie neobjeví. S jistotou vám to ale nikdy nikdo nevyčíslí....Hezký den.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Preejakulát a otěhotnění


Preejakulát HIV

Dobrý den, chci se zeptat na přenos HIV pre-ejakulátem. Četla jsem, že je přenos...

Preejakulát nebo ne?

Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně mého partnera. Nevím, jestli se...

Preejakulát těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, včera mi přítel asi na 5 min zasunul penis bez ochrany...

Preejakulát těhotenství

Dobrý den, měli jsme s přítelem chráněný styk, prasknul však kondom a hned...

Preekalipsie kortikoidy

dobrý den, mám na Vás dotaz, který mě moc trápí. Nyní jsem 31. týden...

Preeklampsie

Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem ve 12týdnu + 3 a včera mi na velkém ultrazvuku...

Preeklampsie

Dobrý den,před dvěma lety jsem při porodu své dcery prodělala těžkou preeklampsii...

Preeklampsie

Dobrý den,při prvním tehu jsem mela zvýšený tlak a bílkovinu v moci mala se...

Preeklampsie?!

Dobrý den, jsem ve 35. týdnu těhotenství (34+3tt) a již cca 2 měsíce mám problémy...

Preference homosexuální pornografie

Dobrý den, vzrušuje mě jenom lesbická a gay pornografie (více gay). Je to náznak...

Prefukovanie uší

Dobrý deň,chcela by som poprosiť o radu-mám dysfunkciu eustachovej trubice a...

Pregabalin

Prosimvas chtěl bych se zeptat co to je vůbec zač ten pregabalin? Četl jsem...

Pregabalin a nežádoucí účinky

Dobrý den, psychiatr mě předepsal Pragiola 75 mg pro stálé deprese a třes organismu....

Pregnyl

Dobrý den, je možné, aby mi lékař předepsal Pregnyl a užívala ho sama? S aplikací...

Pregnyl

Dobry den, od puberty trpim na fybroadenomy v prsu. Z duvodu komplikaci pri...

Pregnyl

Dobrý den, minulý týden ve čtvrtek, tj. 08.12. mi byl píchnut Pregnyl 4500j....

Pregnyl

Dobrý den, lékařkou mi byl naordinován 5.-9. den cyklu clostilbegyt. Dle ultrazvuku...

Pregnyl

Dobrý den, dva dny pře menstruací jsem byla na kontolej na gynekologii, jestli...

Pregnyl

Dobrý den, dva dny před MS mi doktor píchl pregnyl kvůli cystě. MS se opozdila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×