Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Přenesená bolest

Záda, páteř gizela 10.3.2017

dobrý den je možné mít bolesti pod břichem i pochvy myslím té kosti od zad? mám vyhřezlou plotenku 0,5cm jinak po gynekologické strance vše ok jen malý myom na urologii vše ok tak mi bylo sděleno že je to od bederní páteře je to možné? Prý je to přenesená bolest dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, ano, je to určitě možné, k úlevě od potíží bude nutné rehabilitační vyšetření s následnou fyzioterapii pod dohledem fyzioterapeuta, následné domácí cvičení, s pozdravem, Dr. Horáková

Související dotazy

Přenesená bolest mezi dvěma zuby?
Dobrý den, je mi 47 let, jsem už dost zoufalá a zubařka...
Bolest vnějšího kotníku po úrazu
Dobrý den, mám problém s bolestí vnějšího kotníku,...
Bolest
Dobrý den, prosím o radu, jsem již bezradná. Cca před...
Bolest
Dobrý den, již dlouhou dobu mám tupou bolest v levé...
Bolest
Dobrý den U předposledního plombovaneho zubu dole...
Bolest
Dobrý den,již několik let trpím bolestí v oblasti bederní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přemnožení kvasinek v pochvě

Dobry den, mam jiz dlouho problem s premnozeni kvasinek v pochve, začíná to...

Přemnožení kvasinky po ATB léčbě je nutné zlo

Dobrý den, beru HA (skoro rok) a posledních pár dní mám takový chemický/kyselý...

Přemosťující osteofyty, osteochondrosa až II. stupně L4-L2

Dobrý den, mohl bych se zeptat na co se s tím dá dělat? Bolí to pouze lokálně...

Přemýšlím, jestli nejsem gay

Dobry den mam dotaz. Jednou mi kamarádka řekla jestli nejsem gay , ale rekl...

Přemýšlím, zda nejsem homosexuál

Dobry den, uz jsem sem jednou psal. Je mi 25 let jak uz jsem zde psal vzdy jsem...

Přenašeč

Dobrý den, má přítelkyně měla zánět pochvy a já jsem teď údajně přenašeč,...

Přenašeč infekce po chřipce

Dobý den. Prosím o informaci,když prodělám chřipku, třeba mexickou, jak dlouho...

Přenašeč mononukleózy

Dobrý den, je to asi půl roku, když jsme si s přítelkyní, která již byla nakažena(ještě...

Přenašeč tuberkulozy

Přeji hezký den, potřebovala bych vysvětlit pojem přenašeč tuberkulozy. Zajímá...

Přenašení vyražky

Zdravím. mam otázku nějakou dobu bojuji s vyražkou, je možne aby to odemně chytla...

Přenesená bolest mezi dvěma zuby?

Dobrý den, je mi 47 let, jsem už dost zoufalá a zubařka neví. Asi před dvěma...

Přenos

Dobrí večer chtěl bich se zeptat jestli je borilioza přenosna na mou partnerku...

Přenos

Mám na noze jednu bradavici, existuje šance že nakazím členy rodiny, nebo že...

Přenos

Dobry den, chci se zeptat jaka je sance se nakazit pohlavni nemoci pokud si...

Přenos

Dobrý den, již jsem se na vašem webu ptala ohledně rizika přenosu planých neštovic....

Přenos

Dobrý večer,chci se ještě zeptat zda je možné , že bych mohla nakazit helikobakteri emi...

Přenos aids

Dobrý den, kadeřnice mě při stříhání píchla nůžkami do krve a mám obavy, zda...

Přenos angíny


Přenos bacilů

Dobrý den, předem se omluvám za zdržení a odpovídání na můj primitivní dotaz...

Přenos bacilů na rodinu

Pracuji v prádelně, kde se pere nemocniční prádlo (někdy infekční např.clostridie,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Potize po TEP kycle

V roce 2012 jsem absolvoval TEP prave kycle, duvodem v mem veku byla nekroza...

Hnědé fleky na kůži

Dobrý den trápí me spíše hnědé fleky na kůži, neboli,nesvedi mám je nejvíce...

Alzheimer

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jaká vyšetření se dělají na vyloučení nebo...

Projevy folikulitídy

Dobrý den, už asi deset let mě trápí vyrážka- hlavně na nohou, kterou způsobuje...

Bolest a otok kotníku

Dobrý den před 3 týdny mě začal bolet kotník,myslel jsem si že to mám z bot...

Erythema migrans?

Dobrý den, dotaz se týká mého syna (Ondřej Žižka, narozen 29.6.2010 - nyní...

Hormonální rovnováha po odebrání vaječníků

Dobrý den, mám na Vás následující dotaz. V červenci letošního roku jsem...

Časté virózy a nachlazení

Dobrý den. Je mi 34 let.Velmi často jsem nachlazená. Začíná to vždy na podzim-...

Sraženiny a HA

Dobrý den, je mi 17 a v 16 mi musela gynekoložka vyvolat menstruaci hormonálními...

Brániční kýla a zhoršené dýchání

Dobrý den , před třemi měsíci jsem patrně přechodil chřipku ( bez teplot ) ale...

Zimnice a zvýšená teplota po vytrhnutí osmiček

Dobrý den, už druhý den po vytržení osmiček mám zimnici a zvýšenou teplotu (37,6),...

Kondyloma

Dobry den...priteli se z niceho nic objevily tyhle bile,tvrdsi pupinky u ritniho...

Stehenní sval

Dobrý Den Mohl bych se zeptat za jak dlouho tak dorůstá stehenní sval bylo...

Skříplý nerv

Chci se zeptat, zda jde o skříplý nerv v žebrech!!! Při nadechnutí žádné problémy...

Ženský orgasmus

Zdravím, chtěla jsem se Vás zeptat: "Je důležité v životě ženy aby zažila při...

Brnění rukou

Dobry den,jiz delsi dobu pocituji brneni rukou a to hlavne v noci kdyz mam ruce...

Sex a močová infekce

Dobrý den, je vhodné provozovat sex během menstruace? Trpím na záněty močových...

Helicobacter pylori

Dobrý den před časem mi diagnostikovali infekci helicobacter pylori prosím o...

Špatný úpon předního svalu na holenní kost

Dobrý den, delší dobu mám " bouli " pod kolenem, které mě při zátěži bolí a...

Problémy s polykáním

Dobrý den, je mi 57 let, byl jsem kvůli pocitu knedlíku v krku vyšetřen na...

Reklama
Zavřít