Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Přemýšlíme, že bychom radši přešli na kondom, kvůli případné škodlivosti prášků.

Antikoncepce Martin 5.2.2021

Dobrý den,
chtěl bych se s Vámi poradit ohledně své přítelkyně. Přítelkyni je 21 a už čtvrtým rokem bere hormonální antikoncepci (prášky). Přemýšlíme, že bychom radši přešli na kondom, kvůli případné škodlivosti prášků. Přítelkyně ve 12 letech přisla o jeden vaječník, tak bych se chtěl zeptat, jaký řešení si myslíte, že je pro nás nejlepší. Jestli jí například prášky nějak nechraní ten druhý vaječník. Chceme se vydat cestou, která je nejvíce bezpečná.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, hormonální antikoncepce v dnešní době představuje nejbezpečnější a nejúčinn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Prasklý kondom
Dobrý den, přítelkyně bere hormonální antikoncepci...
Opakované použití kondomu
Dobrý den, mám dotaz, hodlám poprvé zkusit kondom,...
Těhotenství a kondom
Dobrý den, je mi 17 let. Mám přitele a před 14dny sme...
Prasklý kondom
Zdravím, měli jsme s přítelkyní chráněný sex, bohužel...
Prasklý kondom
Dobrý den, měla jsem s přítelem pohlavní styk a praskl...
Prasklý kondom
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před 6-ti dny jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přemnožené laktobacily

Dobrý den, tonoucí se stébla chytá. Je mi 31 let. Již 5 let mám gynekologické...

Přemnožení Candidy Albicans

Dobrý den, prosím Vás byla jsem u lékaře s prosbou o vyšetření na přemnožení...

Přemnožení kvasinek

Dobrý den, prodělala jsem jednodenní střevní chřipku, které ale předcházely...

Přemnožení kvasinek v pochvě

Dobry den, mam jiz dlouho problem s premnozeni kvasinek v pochve, začíná to...

Přemnožení kvasinky po ATB léčbě je nutné zlo

Dobrý den, beru HA (skoro rok) a posledních pár dní mám takový chemický/kyselý...

Přemnožení St. agalactiae

Jak se zbavit problémového streptokoka agalactie v pochvě. před několika lety...

Přemnožený streptokok v krku

Dobrý den, chtěl bych si nechat poradit. Z výtěru z krku mi byl zjištěn masivně...

Přemosťující osteofyty, osteochondrosa až II. stupně L4-L2

Dobrý den, mohl bych se zeptat na co se s tím dá dělat? Bolí to pouze lokálně...

Přemýšlím, jestli nejsem gay

Dobry den mam dotaz. Jednou mi kamarádka řekla jestli nejsem gay , ale rekl...

Přemýšlím, zda nejsem homosexuál

Dobry den, uz jsem sem jednou psal. Je mi 25 let jak uz jsem zde psal vzdy jsem...

Přenašeč

Dobrý den, má přítelkyně měla zánět pochvy a já jsem teď údajně přenašeč,...

Přenašeč infekce po chřipce

Dobý den. Prosím o informaci,když prodělám chřipku, třeba mexickou, jak dlouho...

Přenašeč koronaviru

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, u přenašečů se nikdy neprojeví příznaky,...

Přenašeč mononukleózy

Dobrý den, je to asi půl roku, když jsme si s přítelkyní, která již byla nakažena(ještě...

Přenašeč tuberkulozy

Přeji hezký den, potřebovala bych vysvětlit pojem přenašeč tuberkulozy. Zajímá...

Přenašení vyražky

Zdravím. mam otázku nějakou dobu bojuji s vyražkou, je možne aby to odemně chytla...

Přenesená bolest

dobrý den je možné mít bolesti pod břichem i pochvy myslím té kosti od zad?...

Přenesená bolest mezi dvěma zuby?

Dobrý den, je mi 47 let, jsem už dost zoufalá a zubařka neví. Asi před dvěma...

Přenos

Dobrí večer chtěl bich se zeptat jestli je borilioza přenosna na mou partnerku...

Přenos

Mám na noze jednu bradavici, existuje šance že nakazím členy rodiny, nebo že...