Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Přenos kapavky

Pohlavní nemoci Jiri 16.11.2017

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné aby se kapavka hltanu rozšířila i na pohlavní orgány?Měl sem orální sex jenom já ji.Dík za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Vamed-Mediterra

Dobrý den,
pokud máte zjištěnou nákazu gonokokem v hltanu, tak to abyste při orálním sexu partnerku nakazil možné je. K přenosu bakterie dochází při přímém kontaktu.
S pozdravem

Související dotazy

Přenos kapavky
Dobrý den, podle všeho jsem se nakazil kapavkou. Výtok...
Přenos kapavky
Dobry den, mel jsem zdravotní problemy - paleni pri...
Kapavka ?
Dobry den, mel jsem nechraneny oralni sex (ja ji)....
Přenos kapavky
Dobrý den, mohu chytit kapavku od partnerky, která...
Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos infekce

Zdravím. .je mi to trapne ale pritel při změně polohy otřel penis o prostěradlo...

Přenos infekce

Dobry den, byla jsem na krvi, vse probehlo v poradku. Pak mi sestra dala novy...

Přenos infekce HIV

Jeste mam posledni. Asi opet prehnanydotaz. Kdyz si zkousim v obchode podprsenku.....nejak...

Přenos infekce mezi sourozenci

Môj 3 a pol ročný syn má niekoľko mesiacov hlieny a kašeľ, iné problémy nemá...

Přenos infekce při celkovém onemocnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda, když se během celkové nemoci léčím makrolidy...

Přenos infekce při sexu

Dobrý den,chci se zeptat zda můžu na mého partnera přenést zánět močového měchýře(cest)...

Přenos infekce skrz krev

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je nějaké riziko se nakazit nějakou infekcí,...

Přenos infekce stolicí

Dobry den, chcela by som sa opytat ako dlho je clovek infekcny po prekonani...

Přenos kapavky

Dobrý den, mohu chytit kapavku od partnerky, která ji nemá (nebo se neprojevila...

Přenos kapavky

Dobrý den mám dotaz byla mi zjistěna kapavka.. , hned jsem si myslel ze jsem...

Přenos kapavky

Dobry den, mel jsem zdravotní problemy - paleni pri moceni, vytok z močové trubice....

Přenos kapavky

Dobrý den, podle všeho jsem se nakazil kapavkou. Výtok barvou souhlasí a pálení...

Přenos kazu

Dobrý den, je možný přenos zubního kazu při líbání? Zuby si čistím opravdu pečlivě...

Přenos klíšťové encefalitidy kojící matkou na dítě

Může kojící matka kousnutá klíštětem- pokud onemocní - přenést klíšťovku na...

Přenos kojením lymské boereliozy a klíštové meningoencefalitidy

Dobrý den, je možné, aby se případná infekce od infikovaného klíštěte přenesla...

Přenos kondylomat

Dobrý den, objevily se u mne kondylomata. Mám předepsanou aldaru a poté se nechám...

Přenos kondylomat

Dobrý den, můj přítel už víc jak rok bojuje s kondylomaty. Byl již několikrát...

Přenos kondylomat

Dobry den,mela jsem jednu gen.bradavicku vně genitalu.....jaka je pravděpodobnost...

Přenos kvasinek

chci se zeptat jestli se da nakazit candidozou, nebo premnozeni kvasinkama?...

Přenos kvasinek na dítě

Dobrý den. Jsem u me sestry na prázdninách a chytla jsem kvasinky. Ma sestra...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšení penisu

Dobrý den, Mám problém s penisem. Jeho délka je 15.5cm a vidím, že přítelkyně...

Antikoncepce - vynechání tablety

Dobrý den. Mám dotaz ohledně antikoncepce. Beru antikoncepci už 6 let, neměla...

Alkohol při antibiotické terapii

Dobrý den, měl bych na Vás jednu otázku. Užíval jsem KLACID SR 500mg (zelený...

Boule konečníku

Dobrý den, je mi 21 a když mám stolici tak mi vylezou ze vnitř čtyři větší boule...

Plastika křížového vazu

Dobrý den. Chci se jen zeptat,jestli je nutná plastika křížového vazu při jeho...

Užívání antidepresiv Asentra a triticco prolong

Dobrý den, před časem jsem měl psychycký problém -přišel jsem o zaměstnání i...

Alergie

Dobrý den, již od prosince, kdy jsem měla zaraženou rýmu a hlen jsem pocitovala...

Termín "slabá hemolýza" v krevním obrazu

Dobrý den, chtěl jsem se jenom zeptat, co znamená termín "slabá hemolýza"...

Sex po odstranění dělohy

Dobry den chtěla bych se zeptat,jestli odebráni dělohy muže ovlivnit a jak u...

Stav po operaci slepého střeva


Návaly po odebrání dělohy

Dobrý den, je 47 let, letos v dubnu mi byla pro myomy a cysty odebrána děloha...

Bolest na průduškách a kašel


Bolestivá bulka zezadu na krku

Dobry den,před 5 ti dny sem si našla zezadu na krku bolestivou bulku a druhy...

Panenská blána- literatura k tomuto tématu

Dobrý den, vážená poradno, z velké části se můj současný studovaný obor (ale...

Boule na krku pod dolní čelistí

Dobrý den, před 5 měsíci (14.5.2017) jsem si pod levou spodní čelistí nahmatala...

Bolesti hlavy, pískání v uších

Dobrý den, chci se zeptat: měla jsem arytmie a pomalý tep 35 za minutu. Chodily...

Natekle ucho

dobry den mam dotaz rano jsem se probudil a bolel mě ušní boltec do odpoledne...

Na holteru mi byly naměřeny hodnoty od 45-158

Dobrý den, chtěla bych pouze vyjádření, ne radu. Na holteru mi byly naměřeny...

Natekly penis po sexu

Dobrý den. Před čtyřmi dny jsem měl sex se svou přítelkyní, styk byl pro mě...

Bolest semenikov

Dobrý deň. Na začiatok by bolo asi dobré povedať že mám 17 čoskoro 18 rokov...