Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Prenos nemoci

Kožní obtíže Bohuslava 10.11.2013

Dekuji za odpověď.Mam tedy tomu rozumět tak ze kdyby na nausnici co sem nasla byla předtím teoreticky krev a lezela by například na zemi tyden tak by virus hiv zahynul?Muzu tedy byt klidna?Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Virus HIV hyne prakticky ihned ve vnějším prostředí.

Související dotazy

Přenos hiv
Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je mozny prenos...
Přenos gastroenteritidy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zvláštní dotaz,...
Přenos kapavky
Dobrý den, podle všeho jsem se nakazil kapavkou. Výtok...
Přenos STD
Dobrý den, rád bych se informoval zda-li hrozí nějaká...
Přenos kapavky
Dobry den, mel jsem zdravotní problemy - paleni pri...
Přenos ptačí chřipky na člověka
Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné nakazit...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prenatální diagnostika

Dobrý den, již jsem zde psala, před rokem kvůli neurofibromatóze. V říjnu 2013...

Prenatální diagnostika

Dobrý den, jsem ve 13.týdnu těhotenství, mám za sebou NT test, který vyšel celkově...

Preneseni Syfilisu prostřednictvím oka

Pracuji u policie a asi před dvěma měsíci jsme zadržovali pachatele, u kterého...

Prenos enterococcus faecalis

Dobrý deň, môjmu priateľovi bola v ejakuláte zistená baktéria enterococcus faecalis....

Prenos HIV

Dobry den, znepokojuje me nasledujici vec. S partnerkou na jednu noc, o ktere...

Prenos HPV po přeléčení...

Dobrý den, v minulosti jsem se nakazil od dlouholeté partnerky virem HPV. Následně...

Prenos chlamydii

Dobry den, mam chlamydie trachomatis. Lze je prenest na nekoho i kdyz jsem pohlavni...

Prenos chorob

dobry den zajimalo by me jaka je pravepodobnost se nakazazit hiv pri oral.sex...

Prenos chorob

dobry vecer,zajimalo by me jestli je mozny kdyz muz ma ajakuaci a dostane se...

Prenos kondylomat

Dpbry den, chci se zeptat jak prenasi kondylomata a jak je mozne se nakazit?...

Prenos nemoci

Dobry den,mam otázku asi jsem paranoidni ale jsem 6 mesicu tehotna a nedavno...

Prenos nemoci krvi

dobry den, sem tehotna a mam teh.cukrovku, v diabetologickej ambulanci ve fakult.nemo.v...

Prenos nemoci krvi

dobry den, bude to asi zvlasti dotaz, mam teh.cukrovku v diabet.ambulanci mi...

Prenos oparu ze rtu na genitalie

Dobry den, rada bych se zeptala - kdyz by se mi v tehotenstvi i pres dodrzovani...

Prenos oralnim sexem?

Dobrý den asi před 3 týdny jsem se vyspala s přítelem (pritel je jinak zdravý)...

Prenos pohlavnej choroby z hrdla

Môže sa prípadné nakazenie pohlavnou chorobou pri orálnom sexe preniesť z hrdla...

Prenos viru HIV

Dobry den,chci se zeptat,zda je mozne,aby se vir HIV prenesl na cloveka s cloveka,ktery...

Preockovani proti Tetanu

Dobry den, Bylo mi sdeleno ze mam jiz vice jak 10let propadle preockovani...

Preockovani tetanovka

Dobry den mam dotaz.Byla jsem ockovana naposledy proti tetanu v roce 1996 a...

Preočkovanie hepatitídy B

Dobrý deň, som zdravotná sestra a chcela by som sa spýtať na potrebu preočkovania...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Biologická léčba

Dobrý den, manžel je po operaci zhoubného nádoru na konečníku. při operaci...

Špatné trávení??

Dobrý den paní doktorko,je mi 16 let a už je to skoro rok co se mi dostavily...

Naražený nebo zlomený prst


Píchání u srdce při nádechu


Nevynechání antikoncepce

Dobrý den, Jedu na dovolenou k moři a mam zrovna dostat menstruaci a četla...

Zácpa při užívání železa

Dobrý den Při užívání železa se nemohu občas pořádně vyprázdnit na velkou stranu...

Cukání pod okem


Bolestivá bulka v třísle

Dobrý den, Před dvěma dny se mi objevila bolestivá bulka presne na kraji třísla....

Boule pod kolenem - po úrazu

24.3. jsem měl úraz při hokejovém zápase, kdy mě protihráč narazil z vnější...

Drobné krvácení z konečníku


Bodavá bolest kolene

Dobrý den, už nějakou dobu pociťuji nepříjemnou bolest v pravém koleni. Ze...

Brnění pod lopatkou a cukání svalů

Dobrý den, je mi 20 let a od puberty mám epilepsii slabší formy (výpadky)....

Varikokéla

Dobrý den je mi 19 a trápí mě varikokela doktoři říkají ze se není čeho a vysvětlili...

Problém s mou erekcí


Zolpinox?

A co se psychiky týče, tak bude působit zolpinox na moje vnímání podobně jako...

Listrióza

Dobrý den, Vím, že listerióza je vzácné onemocnění, přesto se zeptám. Dnes...

Ureaplasma a oralni sex

Dobrý den, na vyšetření z urologie mi byla zjištěna ureaplasma v moč.trubici....

Ockovani a nasledna nespavost

Dobry den, myslite, ze by mohlo mit ockovani hexacinou souvislost s nespavosti...

Bolesti krční a hrudní páteře

Dobrý den krční a hrudní páteř Prosím o vysvětlení nálezu a možnosti řešení....

Bolest kolene

mám bolest v koleni ze vnější strany vždy při náročnější turistice ,při chůzi...

Reklama
Zavřít