Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přenos papiloma viru

Gynekologie Zuzana . 30.3.2010

Může se papiloma virus přenést i díky bradavičkám na rukou partnera při nekoitálním sexu?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, bohužel nerozumím vaší otázce...Pokuste se formulovat otázku přesněji. Hezký den.

Související dotazy

Přenos papiloma viru
Jsou drobné bradavice na prstech rukou způsobené papiloma...
Přenos papiloma viru
Jestliže v průběhu vztahu s mým prvním sexuálním partnerem,...
Herpatické viry
Dobry den.. s přítelkyní jsem necelé 3 měsíce.. pohlavní...
Přenos hepatitid a viru HIV
Mam asi hloupy dotaz ale trpim uzkostnymi stavy a proste...
LSI vir
Dobrý den chtěla jsem se zeptat byla jsem na ženském...
Přenos viru klíšťové encefalitidy mlékem matky na dítě
Dobry den, Je mozny prenos viru klistove encefalitidy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos kvasinkové infekce

Dobry den, prakticka lekarka ma vysetrila a povedala ze pri zalude mam kusok...

Přenos mononukleozy

Dobrý den, již jednou jsem měla mononukleozu chtěla bych se zeptat jestli ji...

Přenos mykozy na miminko

Dobrý den, může ode mě 7 týdenní dcerka chytit vag. mykozu? Bojím se, že jsem...

Přenos nákazy A

Zloutenka typu A - Mozna bude muj dotaz hloupy, ale presto se zeptam. Vcera...

Přenos nemocí přes záchodové prkénko

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné jaké koliv nemoci chytnout přes...

Přenos neštovic

Dobrý den, híldala jsem malého brášku, který je v infekční fázi neštovic...

Přenos oparu

Dobrý den, má žena je v 11 tt a udělal se jí opar na rtu. Protože než zjistila,...

Přenos oparu

Dobry den, trpím jíž 5 let na genitalni opary.Puvodne se objevil na genitalu,...

Přenos oparu na děti

Dobrý den chtěla bych se zeptat udělal se mi opar a mám dvě děti 6 měsíců a...

Přenos oparu na novorozence

Dobrý den, dost často trpím na opary na rtu, i během těhotenství jsem určitě...

Přenos papiloma viru

Jestliže v průběhu vztahu s mým prvním sexuálním partnerem, který přede mnou...

Přenos papiloma viru

Jsou drobné bradavice na prstech rukou způsobené papiloma viry? A lze z prstů...

Přenos papilomaviru

Dobrý den,moc prosím o radu. Je mi 58 let,druhý rok mám přítele, kterému zemřela...

Přenos paradentozy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možný přenos paradentozy mezi rodinnými...

Přenos pásového oparu

Hezky den, muj pritel ma druhy den pasovy opar. Chci se tedy zeptat, jak moc...

Přenos plicních chlamydií

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat na jednu věc. Když má někdo plicní chlamydie,...

Přenos pohlavní choroby

Dobrý den, zajímala by mě jedna věc .. Nebo spíš 3 ... Věci ???? pokud se dá...

Přenos pohlavní choroby

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možná přenos pohlavní choroby, když...

Přenos pohlavní nemoci orálním stykem, nejdelší inkubační doba

Jaké je riziko pohlavní nemoci pouze orálním sexem bez ochrany v privátech?Jaká...

Přenos pohlavních chorob

Prosím,možná je to hloupá otázka,ale mohou se pohlavní choroby šířit i orální...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v podbřišku a skvrny na stydcích pyscích

Krásné odpoledne, minulý týden jsem v sobotu měla bolesti v podbříšku a ráno...

Bolest na pravém boku

Dobry den, pred mesicem me zacalo tlacit na pravem boku. Nedalo se to nazvat...

MUDr. Petr Totín

Praktický lékař stomatolog

Výzva nejen dospívajícím: rozhýbejte se, skoncujete snáze s cigaretami!

I tak by se dal shrnout závěr nejnovější studie týkající se kouření. Fyzická...

Zvětšená děloha

Dobrý den, již před 10 lety mi gyn. lékařka řekla, že mám větsí dělohu. Minulý...

Streptokok.

Dobrý den. Má osmiletá dcera měla během posledního půlroku pětkrát antibiotika,...

Activelle

Dobrý den. Je mi 48 let a Activelle jsem brala 3 roky bez problémů. Pak jsem...

Oční problémy

Dobrý den, v posledních 3 mesících pozoruji v obou očich kolečka a různé provázky....

Nucení na močení

Dobrý den, jsem ve 25tt a poslední dobou mě často trápí močový měchýř, je to...

Co vás čeká při léčbě srdeční arytmie pomocí tzv. radiofrekvenční ablace

Arytmie je zjednodušeně rychlé, pomalé nebo nepravidelné bušení srdce. Mnohdy...

Potíže po nechráněném pohlavním styku

Dobrý den před 7 týdny jsem měl nechráněný pohlavní styk a minuly týden mi začal...

Neustálý pocit potřeby močení

Dobrý den, mám velice nepříjemný problém, už 4. den mě doprovází neustálý...

Antikoncepce a zapomenutí v 1. týdnu


Hyperinflace plic

Dobrý den. Mám po úraze hyperinflaci plic. Je to reverzibilní? předem děkuji...

Bolesti břicha


Bolest zápěstí po námaze

Dobrý den, je mi 17 let a s klukama jsme dávali ze srandy páku a teď mě už týden...

Bělavý výtok

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Prodělala jsem zánět močových cest v lednu....

Kvasinková infekce pochvy, puchýře v pochvě

Dobry den, 4 dny me trapilo svedeni v pochve, zcervenani v techto mistech,paleni...

Vyrážka

Již rok mě trápí vyrážky.Léčba nejdříve Prednizon poté Disulone a nyní Xados...

Horečnaté křeče u dětí a jak je zvládnout

Křeče při horečkách neboli febrilní křeče se objevují hlavně u malých dětí....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×