Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přenos pohlavních chorob

Tomáš . 26.2.2016

Dobrý večer, vim že je to asi hloupost ale radši se ptám odborníka, byl jsem s prostitutkou romka ... taková cela špinavá, v autě jsem levou rukou masturboval a pravou jsem ji šahal na prsa a do vaginy, pak se udělal. Ona mi ho taky chvilku honila. Žádná šance přenosu pohlavních nemocí nehrozí že né ? na rukách jsem neměl žadné oděrky. ani krev. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jitka Dobešová


Doufejte, že nebyla nakažená, protože při orálním styku také pohlavní nemoc hrozí.

Související dotazy

Přenos pohlavních chorob
Dobrý den, jen možný přenos některé pohlavní choroby...
Přenos pohlavních chorob
Ahoj, pokud jsem neměla ještě pohlavní styk, mohu se...
Přenos STD
Dobrý den, rád bych se informoval zda-li hrozí nějaká...
Přenos chorob
Dobrý den, dnes jsem si na záchodech ve vlaku roztrhla...
Pohlavní nemoci a erotická masáž
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na riziko nákazy některou...
Léčba pohlavních chorob
Dobrý den, mám takový možná zvláštní dotaz, kdyby někdo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos papiloma viru

Jsou drobné bradavice na prstech rukou způsobené papiloma viry? A lze z prstů...

Přenos papiloma viru

Může se papiloma virus přenést i díky bradavičkám na rukou partnera při nekoitálním...

Přenos papiloma viru

Jestliže v průběhu vztahu s mým prvním sexuálním partnerem, který přede mnou...

Přenos papilomaviru

Dobrý den,moc prosím o radu. Je mi 58 let,druhý rok mám přítele, kterému zemřela...

Přenos paradentozy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možný přenos paradentozy mezi rodinnými...

Přenos pásového oparu

Hezky den, muj pritel ma druhy den pasovy opar. Chci se tedy zeptat, jak moc...

Přenos plicních chlamydií

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat na jednu věc. Když má někdo plicní chlamydie,...

Přenos pohlavní choroby

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možná přenos pohlavní choroby, když...

Přenos pohlavní choroby

Dobrý den, zajímala by mě jedna věc .. Nebo spíš 3 ... Věci ???? pokud se dá...

Přenos pohlavní nemoci orálním stykem, nejdelší inkubační doba

Jaké je riziko pohlavní nemoci pouze orálním sexem bez ochrany v privátech?Jaká...

Přenos pohlavních chorob

Prosím,možná je to hloupá otázka,ale mohou se pohlavní choroby šířit i orální...

Přenos pohlavních chorob

Ahoj, pokud jsem neměla ještě pohlavní styk, mohu se nakazit pohlavní nemocí...

Přenos pohlavních chorob

Vážený pane doktore/doktorko. Mám dotaz. Před týdnem jsme s přáteli navštívili...

Přenos pohlavních chorob

Dobrý den, jen možný přenos některé pohlavní choroby (mám na mysli zejména...

Přenos pohlavních chorob nepřímým kontaktem

Dobrý den, mám asi patologický strach z STD, ale stala se mi následující věc...

Přenos pohlavních nemocí

Dobrý den paní doktorko, rád bych se Vás zeptal, zda je velká pravděpodobnost...

Přenos pohlavních nemocí při pettingu

Děkuji za zodpovězený dotaz ohledně er. masáže. Ještě bych rád jednu dodatečnou...

Přenos poševních kvasinek

Dobrý den,trpím poševními kvasinkami a zajímalo by mne čemu všemu se mám vyhnout,abych...

Přenos příušnic

Dobrý den, zajímalo by mě následující. Mám 8 měsíčního syna. Když jsem byla...

Přenos ptačí chřipky na člověka

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné nakazit se ptačí chřipkou po střetu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×