Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Přenos STD

Sex Mirka 24.3.2017

Dobrý den, chci se zeptat. Jestli při orálním sexu se můžu nakazit od partnera, když sperma nepolykám? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, samozřejmě, i při orálním sexu, který provádíte (jak uvádíte - sperma nepolykám) se můžete nakazit jakoukoli pohlavně přenosnou nemocí, s pozdravem, Dr. Horáková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Přenos STD
Dobrý den, rád bych se informoval na tento konkrétní...
Přenos STD
Dobrý den, rád bych se informoval zda-li hrozí nějaká...
Přenos STD
Ahoj, může se panna nakazit pohlavní nemocí. Holky...
Přenos gastroenteritidy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zvláštní dotaz,...
Přenos kapavky
Dobrý den, podle všeho jsem se nakazil kapavkou. Výtok...
Přenos STD orálním sexem
Dobrý den. rád bych se zeptal, jaké je riziko přenosu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos pohlavních chorob

Dobrý den, jen možný přenos některé pohlavní choroby (mám na mysli zejména...

Přenos pohlavních chorob nepřímým kontaktem

Dobrý den, mám asi patologický strach z STD, ale stala se mi následující věc...

Přenos pohlavních nemocí

Dobrý den, potřebovala bych se poradit ohledně rizik týkajících se přenosu zejm....

Přenos pohlavních nemocí

Dobrý den paní doktorko, rád bych se Vás zeptal, zda je velká pravděpodobnost...

Přenos pohlavních nemocí při pettingu

Děkuji za zodpovězený dotaz ohledně er. masáže. Ještě bych rád jednu dodatečnou...

Přenos poševních kvasinek

Dobrý den,trpím poševními kvasinkami a zajímalo by mne čemu všemu se mám vyhnout,abych...

Přenos příušnic

Dobrý den, zajímalo by mě následující. Mám 8 měsíčního syna. Když jsem byla...

Přenos ptačí chřipky na člověka

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné nakazit se ptačí chřipkou po střetu...

Přenos rakoviny děl.čípku

Dobrý den. U bývalé přítelkyně mého partnera byla prokázána rakovina děl. čípku....

Přenos salmonely


Přenos STD

Dobrý den, rád bych se informoval na tento konkrétní případ: zda-li je možné,...

Přenos STD

Ahoj, může se panna nakazit pohlavní nemocí. Holky mi tvrdili že může na záchodě.

Přenos STD

Dobrý den, rád bych se informoval zda-li hrozí nějaká rizika nákazy pohlavní...

Přenos STD orálním sexem

Dobrý den. rád bych se zeptal, jaké je riziko přenosu STD při nechráněném orálním...

Přenos streptokoka


Přenos streptokoka

Dobrý den pane doktore. Má nejlepší kamarádka, se kterou pracuji v jedné kanceláři...

Přenos streptokoka


Přenos střevní infekce

Zdravím, Dnes mě byla zjištěna Campylobacterie před týdnem jsem si prodělal...

Přenos svrabu

Dobrý den, před týdnem jsem byla přeléčena na svrab (zatím se zdá,že úspěšně)....

Přenos svrabu z morčete na člověka

Dobrý den, již jednou jsem Vám psala o možnosti přenosu svrabu z morčete na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Potřebuji radu

Dobrý den,byla jsem na gynekologickém vyšetření a při vyšetřeni prstem byla...

Nahmatala podél levého třísla 3 bouličky

Dobrý den, asi před 3 dny jsem si nahmatala podél levého třísla 3 bouličky ,,...

Poslední dobou mě brní chodidla

Dobrý den, poslední dobou mě brní chodidla, prsty na nohou, pata a nekdy...

Mykosa

dobry den , mam mensi potize a potreboval bych odbornou pomoc . Svedi me u sourku...

Revmatoidní artritida

Dobrý den, Rád bych Vás požádal o radu. Žiji a pracuji momentálně ve Francii...

Bolest v pravém podžebří

Prosím o radu - občas při špatném pohybu ( cca. 1x měsíčně - někdy častěji)...

Bolest lokte

Dobry den posledni dobou me dost casto pri sebemenci zatezi zacne palet vnitrni...

Krev po stolici

Dobrý den, mám otázku na krev po stolici. Již třikrát se mi stalo, že po...

Revmatoidní artritida a léčba

Prosim o radu pro mého 74 let starého otce s pokročilou,doteď nelecenou,revmat...

Po operaci krční páteře

dobrý den pane doktore,manžel byl operován 17.9 byla mu nahrazena keramická...

Pocení

Dobrý den, mám 6 let chronickou lymfatickou leukémii a v pátek 3.6. jsem...

Mobilizace kostrče

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se provádí mobilizace kostrče a zda je...

Loupání kůže v oblasti stydkých pysků, svědění

Dobrý den, je mi 18, skoro 19let a chtěla bych se zeptat. Už asi před dvěma...

Bolest v krku na pravé straně

Dobrý den, Včera jsem se rano vzbudil s upcaným nosem, bez teplot, škrábáním...

Bolest zad pod žebry

Dobré den, už nějakou dobu mě trápí bolest pod žebry jakoby na zádech až na...

Patní ostruha


Píchání v oblasti prsu

Dobrý den chtěla bych se že jestli mám jít k doktorovi když mě píchá levé prso...

Pocení

Dobrý den : Již delší dobu trpím nadměrným pocením obličeje , rukou a zad...

Co může znamenat bulka pod bradavkou

Dobrý den. Chci se zeptat, jak je to s malou bulkou pod bradavkou. Je tomu pár...

Ukončení antikoncepce - injekce

Dobrý den, mám asi zvláštní dotaz. Jde mi o to, že jsem asi 10 -11let užíval...

Zavřít reklamu