Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Přenos sexuální choroby

Pohlavní nemoci Michal 27.9.2018

Dobrý den, chtěl bych se zeptat a poprosit o radu a názor. Mám takový problém 8.9.2018 když jsem byl na dovolené konkrétné na Magalufu na Mallorce, kde jsem 2 dny před odjezdem podlehl depresím a v podnapilém stavu, se rozhodl zajít do strip clubu. Tam jsem absolvoval tance na klíne tzv. lap dance. tanečnice byla zcela nahá a já oblečený( triko, boxerky a jeansové tříčtvrteční kalhoty), celou dobu.
Chci zeptat jestli mohlo dojít k přenosu STD především HIV, když se mi ta tanečnice třela své genitálie o můj pře oblečení. Trvalo to docela dlouho s pauzami asi 1 hod. Tu dívku jsem max líbal na tvář a po tělé, záda, břicho, prsa. K ničemu jinému nedošlo. Sex styk tam udajně neměli povolen, o který jsem ani tak moc neměl zájem, chtěl jsem hlavně společnost a ženský dotyk. Neříkám, že bych ho já v případě povolení nesvolil, ale určitě by mě napadlo použít ochranu. Každopádně jsem totéž absolvoval s druhou tanečnici. Opět bez sexu, já se jich vlastně nemohl ani dotknout ani líbat na rty natož něco více. Ale jde o to, že mám obavy, že nějaký její vaginální sekret dostal pře muj odev do penisu. Cítil jsem vlhost nevím jestli jen mou. Kalhoty jsem měl celou dobu oblečené, ale i tak jsem měl přes to tření oděrku na vnitřní straně předkozžky( jsem obřezaný) spálenou kůži. Nevím, jestli jsem něco taky nemohl otřít do oka, když jsem ji předtím podal ruku či jednou chytl za pozadí. Sex jsem opravdu neměl. Vím je to ostuda je mi 31 let a jsem ještě panic. To proto už jsem už asi neodolal a alespon zašel na udájně nevinný akt. Navíc mám OCD či tureta a slabou slinivku, proto mám slabé sebevědomí s oslovoání žen, když jsem střízlivý. Jde hlavně o to, že se již od asi 10. dne necítím vůbec dobře, vlastně hned 2. den to této události jsem měl opar na rtu, který jsem neměl snad ani já nevím kdy. Teď se večer moc potím, vždy kolem 3. hod ráno samá voda, jsem unavený a mám na tříslech a na podbříšku vyrážku(svědí jako ekzém) viz foto.S dívkama jsem se bavil byli jedna z Moldávie 29 let a druhá z Litvy 20 na STD jsem se neptal, jelikož mě to nenapadlo, byl jsem opily a sex jsem s nimi neplánoval. Už jse asi paranoidní, že mi tam dali něco do drinku, krev či něco, když tyhle mé činny nejsou údajně rizikove. Fakt nevím co to se mnou je, to mám takovou smůlu, že přesto, že tohle uádajne podle aids pomoci není rizikový styk, jsem se nakazil i přes bez pohlavní souloži.Prosím o radu nebo rovnou o usmrcení. Děkuji za pomoc. Doplnění informací: posílám další fota v lepší kvalitě pro posouzení, než si zajdu k lékaři?
Navíc jsem byl tak zoufalý, že jsem si na internetu našel a kontaktoval ty dvě striptérky. Na mou otazku, zda nějakou STD netrpí, mi odpověděli, že se mnou stak neměli a že se to takhle nepřenáší, jejich nahý LAP dance myslím. Myslím, že jsem to s naléháním trochu přehnal, ale jde o vážnou věc a proč nebyli schopné jednoduše odpovědět, jestli něčím netrpní, bud něco tají a nebo to sami neví, nechápu.Je mi docela trapně za ty scény, ale jsem z toho nervozní. Když jste psala, že si nemyslíte, že jsem se takto mohl nakazit tzn. že to možné je? Děkuji za jakoukoliv odpověd.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková


Milý Michale, díky za dotaz. Naprosto chápu Vaše obavy, ale prosím nemějte je již dále, jsou neopodstatněné, jelikož tímto způsobem jste žádnou sexuálně přenosnou chorobu chytit nemohl. Skutečně nemohl, nemusíte se bát. Ovšem situace, že se nadměrně potíte, jste unaven, máte vyrážku, v pořádku není. Je nutné, ,abyste co nejdříve vyhledal svého obvodního lékaře, ten Vás vyšetří, nabere krev, zkontroluje vyrážku, soudila bych, že se bude jednat o virózu. Přeji Vám, at se problémů co nejdříve zbavíte, s pozdravem, K. Jiříčková

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková

Specializace: Vnitřní lékařství

Dobrý den, pane Michale, rozumím, že Vás Vaše příznaky zneklidňují. Nejspíše se bude jednat o projev nějaké jiné infekce. Je možné, že jste byl oslabený pitím alkoholu, také jste byl ve velkém stresu z prodělaného zážitku, navíc v jiném prostředí, krom toho jste cestoval letadlem, měnila se okolní teplota... To jsou všechno faktory, které snadno mohly vést ke vzniku oparu a také k projevům nějaké virózy. Vyrážka, kterou popisujete v tříslech (na fotografii toho moc vidět není), nejspíše může být daná zapařením, nevylučuji ani kvasinkovou infekci. Nemyslím si, že je možné, abyste se popsaným způsobem nakazil HIV ani jinou pohlavně přenosnou nemocí. Líbaním na rty jste samozřejmě mohl pochytit nějakou tu virózu, nejsou vyloučené ani jiné infekce, nicméně to by potom projevy byly v ústech. Při pochybnostech doporučuji stran vyrážky navštívit kožního lékaře, kam nepotřebujete žádanku, a pro únavu, pocení a projevy virózy praktického lékaře. Pokud byste se chtěl ujistit, že nemáte pohlavě přenosné nemoci, lze podstoupit testování, na AIDS nejdříve za 3 měsíce. Věřím ale, že se nebude jednat o nic závažného. S pozdravem MUDr. Soňa Boušková

Odpovídá lékař:

MUDr. Radka Zimolová

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Kožní-lymfologická ambulance a kosmetika, Nemocnice Atlas Zlín

Dobrý den,
myslím, že vše bylo již řečeno. projevy které popisujete nelze spojovat s infekcí HIV i z toho důvodu, že projevy vznikly prakticky ihned po dovolené. Inkubační doba je delší. Běžná virová infekce, zvláště herpetická ( opar na rtu) vzniká mnohem dříve. Pokud se ale chcete ubezpečit , že k infekci nedošlo, doporučuji zajít na odběrovou laboratoř v místě bydliště, kde Vám udělají venerologické odběry z krve, samozřejmě si je budete muset ale zaplatit. S pozdravem MUDr.R. Zimolová

Související dotazy

Přenos STD
Dobrý den, rád bych se informoval zda-li hrozí nějaká...
Přenos chorob
Dobrý den, dnes jsem si na záchodech ve vlaku roztrhla...
Do řitního otvoru byla zavedena sexuální pomůcka
Dobrý den, navštívil jsem podnik s nabídkou erotických...
Sexuální choroby
Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk. Dva...
Sexuální obtíže
Dobrý den, byla bych Vám velmi vděčna za radu jak řešit...
Ureaplasma parvum a její přenos
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na pohl. chorobu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos pohlavních chorob nepřímým kontaktem

Dobrý den, mám asi patologický strach z STD, ale stala se mi následující věc...

Přenos pohlavních nemocí

Dobrý den, potřebovala bych se poradit ohledně rizik týkajících se přenosu zejm....

Přenos pohlavních nemocí

Dobrý den paní doktorko, rád bych se Vás zeptal, zda je velká pravděpodobnost...

Přenos pohlavních nemocí při pettingu

Děkuji za zodpovězený dotaz ohledně er. masáže. Ještě bych rád jednu dodatečnou...

Přenos poševních kvasinek

Dobrý den,trpím poševními kvasinkami a zajímalo by mne čemu všemu se mám vyhnout,abych...

Přenos protilátek z matky na plod a kojením

Dobrý den, o víkendu jsme našli u mé 4,5 měsíční vnučky klíště. Její matka...

Přenos příušnic

Dobrý den, zajímalo by mě následující. Mám 8 měsíčního syna. Když jsem byla...

Přenos ptačí chřipky na člověka

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné nakazit se ptačí chřipkou po střetu...

Přenos rakoviny děl.čípku

Dobrý den. U bývalé přítelkyně mého partnera byla prokázána rakovina děl. čípku....

Přenos salmonely


Přenos STD

Dobrý den, chci se zeptat. Jestli při orálním sexu se můžu nakazit od partnera,...

Přenos STD

Dobrý den, rád bych se informoval na tento konkrétní případ: zda-li je možné,...

Přenos STD

Ahoj, může se panna nakazit pohlavní nemocí. Holky mi tvrdili že může na záchodě.

Přenos STD

Dobrý den, rád bych se informoval zda-li hrozí nějaká rizika nákazy pohlavní...

Přenos STD orálním sexem

Dobrý den. rád bych se zeptal, jaké je riziko přenosu STD při nechráněném orálním...

Přenos streptokoka


Přenos streptokoka

Dobrý den pane doktore. Má nejlepší kamarádka, se kterou pracuji v jedné kanceláři...

Přenos streptokoka


Přenos střevní infekce

Zdravím, Dnes mě byla zjištěna Campylobacterie před týdnem jsem si prodělal...

Přenos svrabu

Dobrý den, před týdnem jsem byla přeléčena na svrab (zatím se zdá,že úspěšně)....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výměna amalgamových plomb

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je nějaké omezení při výměně amalgámové...

Pocit tělesa v krku


S nitroděl. tělískem se bojím, že by se mi akné vrátilo.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nitroděložní tělíska pro ženy které...

Pocení po Cipralexu

dobrý den, beru půl roku cipralex a už nějakou dobu u sebe pozoruji noční pocení...

Ucpávání cév

Dobrý den, v prosinci jsem byl u lékaře se zarostlým nehtem který mi byl ošetřen....

Beru Klacid 500 2 krát denně a mám neustále hořko v ústech.


Veruka

Na palci pravé ruky se mi udělal výrůstek. Nevím co to je (viz. foto). Nebolí....

Chronický zánět čelistních maxilárních dutin. Zuby : 5,6,7

Dobrý den,prosím o radu mám chronický zánět čelistních maxilarnich dutin. Zuby...

Točení hlavy, hučení v uších, brnění rukou, pocit na omdlení

Dobrý den, Je mi 18 let a už od listopadu mám problém s motáním hlavy a hučením...

Pálivá bolest břicha, žaludku

Vážený pane doktore, asi před třemi týdny, max. před měsícem, mě začala trápit...

Bolest levé poloviny hlavy

dobrý den neustále mě tlačí levá půlka hlavy mám za sebou vyšetření EEG a oční,...

Pálení penisu, svědění varlat a třísel

Zdravím pálí mě penis a svědí mě varlata a kolem trisel děkuji

Mušky ve vlasech

Dobrý den, moje spolusedící ve škole - už jsem si toho všimla vícekrát- má takové...

Mravenčení jazyka někdy i horního patra a rtů

Dobrý den pane doktore chtěl bych se zeptat už hodně dlouho mě trápí mravenčení...

Revmatická horečka

Na revmatickou horečku poukazují i laboratorní výsledky, jako je zvýšená sedimentace...

Piascledine a Detralex


Přítelkyně se mnou nechce spát

Přeji dobrý den. Měl bych bohužel poměrně zásadní problém, který trápí moji...

Nutkání na močení s min. močením v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 28 t.t. a od včerejška pociťuji silné nutkání na močení,...

Náhrada za warfarin

Dobry vecer, otec 71 let po cevni prihode, predtim tri infarkty (vse behem 6...

Časté zívání


Reklama
Zavřít