Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Přenos tuberkulózy

Vnitřní lékařství Filip 23.2.2011

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možno se nakazit tuberkulózou například z dechového hudebního nástroje pokud byl v minulosti používán člověkem s tuberkulózou a nyní jej ( zakoupil jej v hudebním bazaru a nástroj je po vymytí a vyčištění ) používá jiný hudebník.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, takový přenos TBC je v podstatě vyloučen.

Související dotazy

Přenos tuberkulózy
Dobrý den, chtěla bych se zaptat, zda je možná nákaza...
Přenašeč tuberkulozy
Přeji hezký den, potřebovala bych vysvětlit pojem přenašeč...
Přenos gastroenteritidy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zvláštní dotaz,...
Přenos STD
Dobrý den, rád bych se informoval zda-li hrozí nějaká...
Přenos kapavky
Dobrý den, podle všeho jsem se nakazil kapavkou. Výtok...
Přenos kapavky
Dobry den, mel jsem zdravotní problemy - paleni pri...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos svrabu z morčete na člověka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně přenosu svrabu z morčete na člověka....

Přenos syfilis

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné syfilis chytnout od člověka,...

Přenos syfilis

Dobrý den, prosím Vás chci se zeptat. S přítelem jsme měli sex s ochranou, přítel...

Přenos syfilis

Dobrý den, před 42 dny jsem se setkal se setkal s osobou která mi poskytla orální...

Přenos Syfilis a sama negativní?

Dobrý den, ma m takový dotaz ohledně Syfilis. V lednu tohoto roku jsme se s...

Přenos syfilis v domácnosti

Dobrý den, Byl mi diagnostikován syfilis. Chci se zeptat je možné aby se...

Přenos syfilisu

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Zajímalo by mě, jestli existuje reálné...

Přenos toxoplasmózy z člověka na člověka

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možný přenos toxoplasmózy z člověka na člověka...

Přenos toxoplazmozy

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat ohledně přenosu toxoplasmozy. Dcera si...

Přenos toxoplazmozy z člověka na člověka ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je možné, když jeden člen rodiny (sourozenec)...

Přenos tuberkulózy

Dobrý den, chtěla bych se zaptat, zda je možná nákaza tuberkulózou z vykašlané...

Přenos ureaplasma urealyticum

Dobrý den, Je mozne se nakazit ureaplasma urealyticum při análním styku s ejakulaci...

Přenos ureaplasmat

Dobrý den, pouze bych se Vás chtěl zeptat ohledně možností přenosu ureaplasmat....

Přenos ureaplasmat

Ureoplazma - Dobry den, bola mi zistena ureoplazma pri snazeni o dieta. Na 20dni...

Přenos vaginální mykozy

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je nebezpečné provozovat u přítele...

Přenos virózy

Dobrý den, mám střevní potíže a je tu možnost salmonelózy, která zatím nebyla...

Přenos viru HIV

Dobrý den, chci se zeptat, jak velké množství krve je "potřeba" k přenosu viru...

Přenos viru klíšťové encefalitidy mlékem matky na dítě

Dobry den, Je mozny prenos viru klistove encefalitidy materskym mlekem z matky...

Přenos viru planých neštovic

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho přežívá virus neštovic v uzavřeném...

Přenos vyrážky

Dobrý den, byl jsem ve styku s kamarádkou, která mi po cca měsící napsala, že...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skvrna na kůži

Dobrý den, objevila se mi na noze tato skvrna. Chodil jsem ve vysokém křoví,...

Loupající se kůže na na prstech ruky

Dobrý den, asi tak před 14 dny se mi na prstech na rukou přesně řečeno na polštářcích...

Porucha cyklu

Dobrý den, asi 2 roky jsem užívala hormonální antikoncepci, ale minulý měsíc...

PIERCING V PUPÍKU BOULIČKA

Dobrý den, mám aplikovaný piercing v pupíku od března 2015. Zezačátku jsem...

Hemoroidy

Dobrý den, Jirka, 27 let. Už nějakou dobu mě trápí hemeroidy, vždy jsem měl...

Bolesti hrudního koše

Uz 4 dny mam nepravidelne bolesti na hrudnim kosi pichlava bolest citim se...

Znaménko na prsu

Dobrý den, na pravém prsu mám hned u dvorce znaménko-pihu. Je nevystouplá-viz...

Svrab morčat a přenos na člověka

Dobrý den poraďte mi mám morčata a byl jim zjistěn svrab no a už mají za...

Bolest pod žebry


Bulka v oblasti ohryzku

Dobrý den, Už delší dobu mam v oblasti ohryzku takovou malou bulku, je pohyblivá....

Křeče

Dobrý den, mívám cca 2x denně křeče v lýtkách, k tomu cca 2x do týdne i ve stehnech....

Angína

Dobrý den, v úterý jsem byla u lékaře,kde mi řekli,že mám angínu,nasadili antibiotika,jsem...

Zánět kolene

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak dlouho se léčí zánět v koleni?

Bolest pravé nohy po celé její délce

Bolest pravé nohy po celé její délce (již asi 1,5 měsíce a čím dál horší) ,...

Často cítím vibrace v pravém uchu

Dobrý den, mám poněkud komplikovanější ORL problém. Často cítím vibrace v...

Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz na paní endokrinoložku Mudr. Jandíkovou. Vážená...

Streptokok v pochvě

Dobrý den, nyní jsem ve 13 tt těhotenství. Dneska mi doktorka oznámila, že...

Extrakce zubu

Dobrý den, před 5 dny jsem byla na extrakci dolní osmičky. Byla chirurgicky...

Onkomarker ca 72-4

dobrý den chci se zeptat mám Ca 72-4 na úrovni 23 a sem po zánětu prostaty měl...

Bolestivá boule na zápěstí

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně manžela.Na zápěstí nahoře se mu udělala...

Reklama