Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Prépuberta

Endokrinologie Hana . 16.5.2010 redakce uLékaře

Dobrý den! Dcerce je 5 let a 3 měsíce a začalo ji na přirození růst ochlupení. Je to normální? Dcerka je hodně velká a silná (největší v MŠ). Všichni ji tipují minimálně o tři roky víc. Loni na podzim začala ztrácet pigment. Podle kožní lékařky se zatím o vitiligo nejedná, že v těch místech ještě zbytky pigmentu zachovány jsou. Může to souviset? Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Hano! Až do puberty není ochlupení pohlavních orgánů normální! Jděte ihned k lékaři, může se jednat o tzv předčasnou pubertu (puberta praecox), která je způsobena poruchou vylučování hormonů.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Preockovani proti Tetanu

Dobry den, Bylo mi sdeleno ze mam jiz vice jak 10let propadle preockovani...

Preockovani tetanovka

Dobry den mam dotaz.Byla jsem ockovana naposledy proti tetanu v roce 1996 a...

Preočkovanie hepatitídy B

Dobrý deň, som zdravotná sestra a chcela by som sa spýtať na potrebu preočkovania...

Prepacte, este doplnim dotaz

Prepacte ze pisem novy dotaz, ja som tu uz dnes pisal alebo zabudol som sa este...

Preparáty

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda byste te doporučil cemio kamzík nebo raději...

PREPARÁTY NA EREKCI

Po pěti letech jsem navázal vztah s dívkou a můj problém je,když se s ní líbám,mazlím...

Preparáty železa

Dobrý den, prosím je možné užívat maltofer s jídlem při obědě a sorbifer na...

Prepichnutie dutin

dobrý deň, pred dvomi dňami mi robili punkciu a výplach pr.antra. a teraz mám...

Prepichovanie bubienka

Dobrý deň, pred 3 dňami mi prepichovali ľavý bubienok pre chronický tubotympanický...

Prepracovanost

Dobrý den pane doktore od 18 se starám o syna a mám k němu postoj, že mě má...

Prerezávanie osmičiek

Dobrý deň, rada by som sa s vami poradila ohľadom môjho problému so zubami....

Preservativ

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je možné, že mám alergii na preservativ....

Presid a monožství piva

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli se může pít alkohol-pivo na lék Presid...

Presid x antikoncepce

Dobrý den, internista mi napsal na snížení krevního tlaku Presid 2,5 mg. Může...

Pŕeskakovani kosti v zapesti

Dobrý den, cca před rokem po treninku boxu me zacalo bolet zápesti, par dni...

Preskakovani srdce

Dobry den, nejcasteji pri lezeni pocituju jakesi preskoceni srdce - jakoze mi...

Preskakovani srdce

Dobry den,chtel bych vas poprosit o vas nazor je mi 27 let a zhruba mesic se...

Preskakovani srdce...

Dobry den,minuly mesic v listopadu jsem prodelala UZ srdce a EKG protoze sem...

Preskakovani v kycli

Dobry den pane doktore. Po uraze kolene s provazejicimi trvajicimi komplikacemi,...

Prestal som uzivat marihuanu po 13r.

Dobry den volam sa Lubos mam 28r. asi cca pred 2-3 mesiacmi som presta uz uzivat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×