Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Přerušení těhotenství

Gynekologie Anna 25.7.2019

Dobrý den, od svého doktora jsem v minulý pátek dostala Mifegyn, kterého jsem ihned vzala. V pátek večer jsem si všimla, že 1 ks Mispregnol, co jsem od něho dostala, má trvanlivost 03/2019. I když jsem to vzala, protože jsem neměla na výběr, včera od pana doktora jsem dostala další 1 ks Mispregnol, abych to pro jistotu také vzala. Chtěla bych se zeptat, jestli není to riskantní znovu vzít s takovým casovým odsunem a jestli ten lék se dá předávkovat v takovém množství.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, slečno Anno, druhá tableta Mispregnolu se podle mých informací podává v případě...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

doc. MUDr. Luděk Fiala Ph.D., MBA

Specializace: Porodnictví, Sexuologie

Souhlasim s odpovedi pani kolegyne patrne si lekar az pozdeji uvědomil nebo byl upozorněn ze lek b...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přerušení tehotenství
Dobrý den, můj problém spočíva v tom, že již druhé...
Přerušení těhotenství
Dobrý den, mám na Vás velkou prosbu. Moje kamarádka...
Kondylomata a umělé přerušení těhotenství
Dobrý den, jsou virová onemocnění kontradikcí k přerušení...
Přerušení těhotenství v 10. týdnu
Dobry den. Chtela jsem se zeptat, jsem v 10 tydnu tehotenstvi...
Kontraindikace k přerušení těhotenství
Dobrý den, paní doktorko. Jestli tomu rozumím správně,...
Přerušení těhotenství
Dobrý den v červenci jsem měla interakci v 10+5dni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přerušení léčby boreliozy

Dobrý den. V září jsem měla v paži černý vpich, o kterém jsem se domnívala,...

Přerušení léčby Lexaurinem 1,5 náhle

Brala jsem lék víc než 10 let 3x denně 1 tabl. Lexaurinu 1,5.Je to asi měsíc...

Přerušení léčby snížené funkce štítné žlázy

Dobrý den, již od dětství se léčím se sníženou funkcí štítné žlázy. Celou dobu...

Přerušení menstruace

Antikoncepci neberu a dostala jsem menstruaci, mam doma tablety Nerethisteron....

Přerušení menstruace

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné přerušit menstruaci v den,...

Přerušení nemocenské kvůli lázním

Dobrý den, jsem už 4 měsíce na nemocenské. Včera mi odložili operaci krční páteře...

Přerušení nervu

Dobrý den Gartner, mám dotaz, měl jsem úraz před 5 lety levé horní končetiny,...

Přerušení panenské blány

ahoj chtěla bych se zeptat když jsem si sama odstranila panenskou blanu a bez...

Přerušení těhotenství

Dobrý den, mám na Vás velkou prosbu. Moje kamarádka je v pátém týdnu těhotenství...

Přerušení tehotenství

Dobrý den, můj problém spočíva v tom, že již druhé tehotenství nepřekročilo...

Přerušení těhotenství

Dobrý den v červenci jsem měla interakci v 10+5dni a teď znovu v lednu jsem...

Přerušení těhotenství v 10. týdnu

Dobry den. Chtela jsem se zeptat, jsem v 10 tydnu tehotenstvi a jsem objednana...

Přerušení těhotenství v druhém trimestru

Dobrý den, jsem těhotná a bylo zjištěno že mé dítě má 1:18 riziko na Down syndrome....

Přerušení těhotenství ve 2 trimestru

Dobrý den, jsem těhotná a bylo zjištěno že mé dítě má 1:18 riziko na Down syndrome....

Přerušení těhotenství ze zdravotních důvodů

Dobrý den,jsem v 11tt a příští týden jdu na biopsii choriových kluků neboť mám...

Přerušení užívání antikoncepce

Dobry den, obracim se na vas s otazkou ohledne menstruace. Od 15 let jsem brala...

Přerušení užívání antikoncepce

Dobrý den, antikoncepci Softinelle jsem začala užívat kvůli silným menstruačním...

Přerušení užívání antikoncepce a špinění

Dobrý večer chci se zeptat beru antikoncepci uz 3 roky a je mi 19. Tento měsíc...

Přerušení užívání antikoncepce a výtok

Dobrý večer, mám dotaz, před týdnem jsem vysadila antikoncepci (Azalia,...

Přerušení užívání autovakcíny

Dobrý den, dcera 6 let od června 2012 užívá autovakcínu vyrobenou z odstraněné...