Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přestávka u antikoncepce

Antikoncepce Ivet . 23.10.2009

Dobrý den,synovi je 7 měsícu stále plně kojím užívam Azalii a momentálně si nemužu jít pro další balení z fin.duvodu chci se zeptat jestli mužu 3 měsíce vynechat užívání a potom zase začít děkuji za odpověd Ivet

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vysadit a později začít samozřejmě můžete, ale musíte počítat s tím, že nebudete chráněna proti otěhotnění. Hezký den.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se dá u antikoncepce...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Užívala jsem asi dva nebo tři roky antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den jsem po interupci a právě jsem dobrala antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den, mám jeden dotaz ohledně užívání antikoncepce....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přestal mě uspokojovat orgasmus

Dobrý den, je mi 21 let. Dříve jsem velmi často masturbovala. V podstatě každý...

Přestal mi stát

Mám přítelkyni se kterou se většinou každý den uspokoujeme.Jsme spolu 3 měsíce...

Přestala jsem slyšet na ucho

Prosím o laické vysvětlení závěru od lékaře, děkuji tympano- bilat. norm, A...

Přestání kouření s wellbutrinem

Dobrý den je mi 21 let a léčím se s schizofrenií a beru risperdal 2mg-0-2mg...

Přestat brát antikoncepci

Dobrý den, beru už třetím rokem prášky Minerva a chtěla bych je úplně vysadit...

Přestat brát antikoncepci - následky

Dobrý den, po 20 letech jsem přestala brát antikoncepci, je mi 38 let. Bude...

Přestát kouřit

Dobrý den, rád bych jsem se žeptal . Před dvěma týdny jsem měl málo mariuhany...

Přestat kouřit a nepřibrat

Dobrý den, před 14 dny jsem byla na ošetření Bicomem-biorezonance kvůli kouření,...

Přestat s kojením

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak šetrně přestat kojit. Synovi budou za měsíc...

Přestat s kouřením

Přeji Vám dobrý dén rád bych se Vas chtěl zeptat jaká je nejučínější metoda...

Přestávka v užívání

Dobrý den, již 3roky užívám Cerazette..po celou dobu jsem neměla menstruaci..po...

Přestup z antikoncepce na jinou

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Beru lindynette20 poprvý, mám už třetí platíčko...

Přesunutí HA

Dobrý den. Mám dotaz, beru HA Verezana.Chci se zeptat, mences mám dostat 11.12....

Přesušená pokožka hlavy

Dobrý den, mám problémy s přesušenou pokožkou hlavy, dřív jsem si myslela, že...

Přesvědčení o smrtelné chorobě

Dobrý den, již od září trpím utkvělou představou o tom, že trpím nevyléčitelnou...

Přetáčení varlete

Dobrý den, doufam že nevadí že se obracím na vas, ale nevim na koho. popřípadě...

Přetáčení varlete

Dobrý den, už jednou jsem tady psal, ted konkretněji, mam celkem strach. Je...

Přetáhnutí kůže přes penis

Dobrý den, přítel neměl s přetáhnutím kůže přes penis nikdy problém.Nedávno...

Přetáhnutí předkožky

Dobrý den, kolikrát mám problém přetáhnout předkožku. Chci se zeptat,zda-li...

Přetáhnutí předkožky

Dobrý den, je mi 20 let a mám takový problém a nerad o tom mluvím. Při ztopoření...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mgr. Marie Petrášková

Klinická logopedie

Budete ještě vyšší? Napoví vyšetření růstových štěrbin

U dětí se na obou koncích kosti, která ještě roste do délky, nacházejí růstové...

Brnění rukou při sexu

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda nevíte, co to znamená,...

Mapovitý jazyk


Lupénka v uších trápí až pětinu nemocných

Psoriáza je autoimunitní choroba, která způsobuje zvýšené olupování kůže. Pokud...

Sinus pilonidalis


Mgr. Michaela Kučerová

Logopedie klinická

MUDr. František Válek

Praktický lékař pro dospělé

Bolest zad - iritace siků - rychlá úleva

Dobrý den. Potřebují poradit co nejrychlejší úlevu od mých bolestí. Již...

Hořké šťávy ze žaludku


Vyšetřeni

dobri den chtela jsme se zeptat jakym stylem se děla vyšetřeni na astma a jak...

Pálivá bolest chodidiel a paty na oboch nohách.

Ráno,ale pri návrate z práce mám ukrutné bolesti chodidiel.Bolest je intenzívna...

Svědění pochvy

Dobrý den. Už třetí den mám svědění pochvy a celkem silný výtok. Když močím,...

Bílé pupínky v krku, únava, zvýšená teplota


MUDr. Hana Peterová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Alexandra Polachová

Praktický zubní lékař

Záškuby v obličeji


Bolest po vytržení zubu moudrosti


Účinnost antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, od které chvíle v mém případě mohu v považovat...



Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×