Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Primárni sklerotizující cholangitida

Vnitřní lékařství Monika 11.12.2020

Dobrý den, je mi 32 let a od 20 let mám zvýšené jaterní testy a o pár let později mi řekli, že je to Primární sklerotizující cholangitida. Beru na to lék Ursosan. Z vysledků magnetické rezonance mám zúžené žlučové cesty. Chtěla bych se zeptat tuto nemoc a těhotenství. Jestli to může zhoršit můj zdravotní stav nebo urychlit průběh této nemoci. A jestli to může mít vliv i na vývoj dítěte. Jinak se cítím dobře a z příznaků jen častá tvorba modřin a někdy trochu svědění kůže. Děkuji za jakoukoliv odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den paní Moniko. Děkuji za Váš dotaz.

Primárni sklerotizující cholangitida není ko...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: Gynekologická ambulance MUDr. Petr Lidák

Dobrý den, žádná studie neprokázala zhoršení cholangoitidy v těhotenství, samozřejmě je t...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Primární sklerotizující cholangitida
Dobrý den, prosím Vás jaké jsou nejčastější projevy...
Primární coxartróza
Dobrý den, prosím vás o vysvětlení co znamená jiná...
Ložisko na plicích
Dobrý den,prosím vysvětlit,co znamená v popisu rentgenového...
Svědění kůže při onemocnění jater
Dobrý den, již 12 let mám primární biliární cirhózu....
Primární spinální stenóza
Dobrý den, po absolvování MR mi bylo sdělen nález....
Sklerotizující mesenteritis s zmnoženými LU
Výsledky a popis CT. Okrsek sklerotizující mesenteritis...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Primární coxartróza

Dobrý den, prosím vás o vysvětlení co znamená jiná primární Koxartroza?

Primární fáze sifilis?

Na začiatku června, som mal nechraneny orálny sex. Mohlo by sa jednať o primárnu...

Primární hyperparathyreoza

Dobrý den, zajímalo by mne, proč se lék Mimpara běžně nepoužívá při nadměrné...

Primární hypertyreóza autoimunní

Dobrý paní doktorko, byla mi diagnostikována primární hypertyreóza autoimunní,...

Primární hypothyreóza v teorénu DLT cecens 03/16

Dobrý den, byla mi zjištěna tato diagnoza, TSH 14,82,, TPOAb 271,4, vzhledem...

Primární noční enuréza

Dobrý den, můj syn má primární enurezu. Nefrologické i urologické vyšetření...

Primární noční enuréza

Dobrý den, paní doktorko. Ráda bych se zeptala zda mám řešit s lékařem noční...

Primární noční enuréza

Dobrý den, potřebovala bych poradit jak dále postupovat u syna, osm let. Od...

Primární noční enuréza

Dobry den. Syn 7 let se cas od casu pomoci ve spani. Je to cca po 3-4 mes a...

Primární Raynaudův syndrom

Dobrý den, dceři je 17 let a často ( hlavně v zimě) jí flekatí ( bělají ) prsty,...

Primární sklerotizující cholangitida

Dobrý den, prosím Vás jaké jsou nejčastější projevy nemoci primární sklerotizující...

Primární spinální stenóza

Dobrý den, po absolvování MR mi bylo sdělen nález. Relativní primární spinální...

Primární vasculitida cns

Dobrý den mám dotaz ohledně diagnozy primární vasculitida cns . momentálně čekám...

Primate nove pacienty?

Dobry den chtela bych se zeptat Primate nove pacienty

Primoinfekce HIV

Dobrý den, jsem 14 dni od krátkého styku s ejakulaci mimo pochvu. Nyní me boli...

Primoinfekce HIV

Dobrý den, před 2 týdny jsem měl sex s neznámou ženou, přičemž kondom praskl,...

Primoinfekce hiv

Dobrý den pane doktore. Moc mě trápi problémy v dutině ústní. Od druhého týdne...

Primoinfekce HIV

Dobrý den, Můj první dotaz je zda může být příznak primoinfekce u HIV pouze...

Primoinfekce HIV - příznaky

Dobrý den, 8.12. jsem měl nechráněný styk. Po týdnu jsem zjistil, že jsem byl...

Primoinfekce HIV po 3 dnech

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby se případná primoinfekce...