Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Primoinfekce HIV

Infekce Pepa . 9.5.2012

Dobrý den, před 2 týdny jsem měl sex s neznámou ženou, přičemž kondom praskl, ale během pár vteřin jsme na to přišli. Teď beru antibiotika na krk, mám rýmu a teplotu do 37,5. Mohlo by jít o primoinfekci HIV? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Myslím, že spekulace jsou tím nejhorším způsobem,jak "řešit" Vaše trápení. Proberte své starosti s lékařem, kterému důvěřujete /praktický lékař? dermatovenerolog?/ a naplánujte provedení testu na HIV status.

Související dotazy

HIV infekce, akutní příznaky
Může být podráždění slinivky (6. den po nechráněném...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Symptomy hiv primoinfekce
Dobrý den, měl jsem sex s kondomem s neznámou osobou....
Primoinfekce HIV po 3 dnech
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby...
HIV
Dobrý den, je možné, aby "Knedlík v krku" byl projevem...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Primární ciliární dyskinéze (PCD)

Dobrý den! Kde v ČR mohou provést odborné vyšetření na Primární ciliární dyskinézi...

Primární coxartróza

Dobrý den, prosím vás o vysvětlení co znamená jiná primární Koxartroza?

Primární fáze sifilis?

Na začiatku června, som mal nechraneny orálny sex. Mohlo by sa jednať o primárnu...

Primární hypertyreóza autoimunní

Dobrý paní doktorko, byla mi diagnostikována primární hypertyreóza autoimunní,...

Primární hypothyreóza v teorénu DLT cecens 03/16

Dobrý den, byla mi zjištěna tato diagnoza, TSH 14,82,, TPOAb 271,4, vzhledem...

Primární Raynaudův syndrom

Dobrý den, dceři je 17 let a často ( hlavně v zimě) jí flekatí ( bělají ) prsty,...

Primární sklerotizující cholangitida

Dobrý den, prosím Vás jaké jsou nejčastější projevy nemoci primární sklerotizující...

Primární spinální stenóza

Dobrý den, po absolvování MR mi bylo sdělen nález. Relativní primární spinální...

Primární vasculitida cns

Dobrý den mám dotaz ohledně diagnozy primární vasculitida cns . momentálně čekám...

Primate nove pacienty?

Dobry den chtela bych se zeptat Primate nove pacienty

Primoinfekce HIV

Dobrý den, jsem 14 dni od krátkého styku s ejakulaci mimo pochvu. Nyní me boli...

Primoinfekce hiv

Dobrý den pane doktore. Moc mě trápi problémy v dutině ústní. Od druhého týdne...

Primoinfekce HIV - příznaky

Dobrý den, 8.12. jsem měl nechráněný styk. Po týdnu jsem zjistil, že jsem byl...

Primoinfekce HIV po 3 dnech

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby se případná primoinfekce...

Priorix

Dobry den. V unoru byla dcera ockovana vakcinou priorix, kterou sjem si zvolili...

Priorix

Dobrý den,chci se zeptat zda by jste nechal naočkovat dítě které má 17.mesicu...

Priorix

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je očkování na nemoci Priorixem povinné. Všechny...

Priorix

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám dvouletého syna, byli jsme na očkování...

Priorix a následné zastavení růstu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může očkování priorixem způsobit zastavení...

Priorix a nemoc

Dobrý den.Mám dotaz ohledně očkování tzv.MMR vakcínou.Dlouho sem ho odkládala,protže...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×