Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Přípravek Candivac

Gynekologie Ludmila 18.7.2011

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda přípravek Candivac, který se užívá jako 3 měsíční kúra, může mít vliv na hormonální antikoncepci Logest, zda bych se po tuto dobu měla chránit ještě jiným způsobem? Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Candivac nemá vliv na účinek antikoncepce
příjemný den

Související dotazy

Zánět pochvy
Dobrý den mohu použít rosalgin výplach a následně zavést...
Candivac
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli přípravek Candivac...
Candivac
Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a...
Candivac
Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a...
Candivac
Dotaz pro gynekologa: Dobrý den, měla bych dotaz...
Candivac
Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohu užívat doplněk...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Příprava na kolonoskopii

Dobrý den, v článku na těchto stránkách z 9.12.2010 s názvem Při kolonoskopickém...

Příprava na měsíčky u dítěte

Ráda bych se zeptala,mám desetiletou dceru,která poslední dobou trpí bolestí...

Příprava na plánované těhotenství

Dobrý den, v nejbližší možné době bych ráda otěhotněla. Ze zdravotních důvodů...

Příprava před kolonoskopií

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co jíst před kolonoskopii? V nejbližší době...

Příprava před kolonoskopií

četla jsem článek o novém laxativu,který se objevil na trhu - pro použití před...

Přípravek Repatex

Na internetu se objevila nabídka přípravku Repatex,po kterém údajně znovu šedivé...

Přípravek Agnucaston

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání přípravku Agnucaston. Může mít nějaký vliv...

Přípravek Artrotok a bolest kolen

Dobrý den, Mám operované obě kolena (artroskopie) a stále mám potíže při chůzi...

Přípravek Ascorutin je kontraindikován u gravidních žen.

Dobry den, chci se zeptat delsi uzivani Ascorutinu do konce 14tt neublizi to...

Přípravek Belcura s mikrostříbrem

Dobrý den, z Vašeho článku jsem se dozvěděla o přípravku Belcura s mikrostříbrem...

Přípravek deflovag v těhotenství

Dobry den, rada bych se zeptala zda se da uzivat lek deflovag k lecbe nejasnych...

Přípravek Heart tonic


Přípravek Chlorella


Přípravek MINIRIN Melt - používání

Vážená paní doktorko, jsem muž 72 let s diagnosou BHP. Dlouhodobě užívám Tanyz...

Přípravek MMS

Dobrý den , můžete mi vysvětlit proč ve všech odpovědích vy odborníci odsuzujete...

Přípravek na erekci a zlepšení sexuálního výkonu

Zdravím můžu použít nějaký pripravek na erekci a zlepšení sexuálního a výkonu...

Přípravek na hojení ran

Dobry den , v utery odpoledne se mi stala nehoda rozslapla jsem doma kus plastoveho...

Přípravek na prevenci proti tvorbě červených metličkových žilek na nose

Dobrý den. Prosím Vás existuje nějaký ověřený účinný přípravek na prevenci proti...

Přípravek na urychlení hojení

Dobrý den, měla bych dotaz zda můžu nějakým přípravkem urychlit hojení míst,...

Přípravek Nasodrill

Dobrý den, Jsem dva měsíce po operaci laserové mukotomie. Slyšela jsem o...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědění chodidel po alkoholu

Dobrý den,mam dotaz,po požití alkoholu,mám strašné svědění chodidel.Děkuji Jana

Kousnutí klíštětem a jeho další projevy

Dobrý den, v pondělí večer mě kouslo klíště mezi prostředníček a prsteníček...

Bolest žaludku

Dobrý den Už pár let me trápí bolest žaludku a nafouknutí břicha. .mám to zhruba...

Bolest C páteře

Dobrý den, při cvičeni zejména tedy při mrtvém tahu mi začne vystřelovat bolest...

Alopecia barbae

Dobry den. Tento problem zacal v lednu tohoto roku, prislo mi, ze se mi na brade...

Krvácení z penisu


Červený flek na krku

Dobrý den, asi před měsícem se mi udělal na krku jeden červený flek, časem se...

Výsledek GFS

Dobrý den, v příloze Vám zasílám výsledky z gastroskopie a histologie a žádám...

Štípnutí ovádem

Před dvěma dny na dovolené u rybníka mě štípnulo hovado do stehna, nejdřív to...

Užívání drogy nezletilým

Dobrý den chci se zeptat ohledně normální prohlídky u doktora je mi 14 let a...

Při kašlání mám chuť krve v krku

Dobrý den, poslední dobou se mi stává při kašlání, že mám chuť krve v krku,...

Šestý den cítím bolest na hrudníku


Křeče v břiše, průjem

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jednou za čas třeba jedno do roka mám hrozné...

Operace achillovy šlachy

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, už je to 1 měsíc po operaci achilovky, (nosím...

Bolest kostrče vystřelující do nohy

Dobrý den, prosím o radu o co se může jednat. Již delší dobu (tipuji tři roky)...

Bolesti žaludku

Posledni dobou mam obcasne bolesti zaludku,mam docela stresove zamestnani. Za...

Bolest kyčle

Dobry den, pane doktore. Mam jiz nekolik let bolesti kolem leveho kycelniho...

Cysta vaječníku

Dobrý den :) .. Chtěl bych se zeptat, během 4 měsíců se mi objevila cysta na...

Dioptrická vada

Dobrý den,2 leté dceři byla zjištěna dalekozrakost,po rozkapání OP +4,25 OL+...

Vodnaté puchýřky na noze

Vodnaté puchýřky na plosce nohy Na plosce nohy se mě pravidelně jedno za...

Reklama
Zavřít