Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Candivac

Gynekologie Andrea . 4.10.2012

Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a dnes jsem slyšela o doplňku stravy Candivac, chtěla bych se zeptat, jestli by byl lepší než ten Probio aktiv, ten Candivac bude asi víc zaměřený proti vzniku kvasinkových infekci a to by se mi celkem hodilo. Jinak ten Probio beru preventivně více jak půl roku a rovněž se ptám, jestli i Ten Candivac by se mohl brát dlouhodobě. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, dlohodobě lze oba, na druhou stranu pokud Vám jeden preparát vyhovuje, neměnila bych. Spíše je střídat po cca půl roce.

Související dotazy

Zánět pochvy
Dobrý den mohu použít rosalgin výplach a následně zavést...
Candivac
Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a...
Candivac
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli přípravek Candivac...
Candivac
Dotaz pro gynekologa: Dobrý den, měla bych dotaz...
Candivac
Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohu užívat doplněk...
Diflucan a další léky-mají vliv na imunologické vyšetření?
Dobrý den, chtěla bych se zepat,zda má cenu začít...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Candida ve střevech?

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, jakým vyšetřením se dá zjistit, jestli...

Candida-pohlavni nemoc

Dobry den. 28.10.2014 jsem mel nechráněný heterosexuální styk s osobou neznámého...

Candida?

Dobrý den, již jeden dotaz jsem Vám psala. Odpověděla jste mi, že si nemyslíte,...

Candidóza

Dobrý den. už rok mám problémy - bolesti svalů/šlach....Začlo to na pracé ruce...

Candidóza

Dobrý den, po návštěvě bazénu se mi rozjela opět po delší době kvasinková infekce....

Candidoza

Dobrý den Vážená paní doktorko, můj bratranec má dlouhodobé problémy se zdravotním...

Candidoza

Dobrý den, Byla mi zjištěna candidoza v ustech. Přičinou bxlo před soutěžní...

Candidoza

dobry den prosim vas jak se zbavit moucnivky v ustech je mi 72 let a nevim co...

Candidoza

Dobrý den, měla jsem dlouhodobě kvasinkovou infekci po užívání atb. Léčba na...

Candita albicans

Dobrý den Vážený pane doktore. Už přes rok mám nejrůznější problémy ze stolicí....

Candivac

Dotaz pro gynekologa: Dobrý den, měla bych dotaz ohledně používání přípravku...

Candivac

Dobrý den, zajímalo by mě jestli mohu užívat doplněk stravy Candivac a grepové...

Candivac

Dobrý den, preventivně beru tablety Probio aktiv a dnes jsem slyšela o doplňku...

Candivac

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli přípravek Candivac může nějak ovlivnit...

Candivac a antikoncepce

Dobrý den, v lékárně jsem si koupila doplněk stravy candivac, ale zapomněla...

Candivac a Mycosyst při mykóze

Dobrý den, velmi často trpím na mykózy. Od doktora jsem dostala 3 tablety Mycosystu,které...

Candylac

Dobrý den rok a půl se snažíme s manželem o miminko. Trpím na kvasinkové záněty...

Canesten

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li přípravek Canesten krém + vaginální...

Canesten

Je mi 14let a mám opět kvasinkový zánět. Před rokem mi můj gynekolog předepsal...

Canesten - následný bílý pálivý výtok

Dobrý den, po použití vaginální tablety Canesten mám hned následující den...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na varletem

Dobrý den, nad pravým varletem jsem si nahmatal malou bulku, která nebolí, ale...

Bolesti nohy, lýtka

Dobrý den, už přibližně měsíc mě trápí bolest uprostřed lýtka z vnější strany(viz...

Tetanová injekce

Dobrý den.CHystám se na tetanovku,vím,že mám být úplně zdravá jinak mohu prý...

Podvrtnutý kontník

Při běhu došlo ke špatnému došlápnuti, bolest v oblasti pod kotníkem. Ve zprávě...

MUDr. Jiřina Morávková

Gastroenterologie a interna

Trvající bolest a otok naraženého kolene


Listerióza v těhotenství - inkubační doba, infekční dávka, ovlivnění těhotenství

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se zeptala na pár věcí ohledně listeriózy...

Zalehlé pravé ucho

Dobrý den dne 13.6. Jsem byl na koupališti. Poté mi jaksi zalehlo pravé ucho...

Kožní obtíže

Dobrý den, v březnu jsem přeléčena na bakteriální vaginozu. Od té doby se mi...

Kotník

Dobrý den 30.12 2015 měla jsem pracovní úraz a zlomila jsem si kotník, přesná...

Běžné bakterie v žaludku mohou pomáhat v boji proti střevní nákaze


Otok prstů ruky

Prosím o názor, co může být příčinou pravidelného každovečerního otoku prstů...

Citalex 20

Dobrý den. Trpím astmatem, syn začal brat drogy a astma se mi zhoršuje. Na plicním...

Artróza kyčel, koleno

dobrý den,mám na vás jednu prosbu,bol som na rtg no na ortopediu mám s rtg príst...

Hučení v hlavě

Dobrý den paní doktorko, asi 2 měsíce mě trápí hučení v hlavě. Je to podobné,jako...

Fraktura krycí destičky obratle Th 12

Dobrý den. Pane doktore, před 14 dny jsem si po pádu ze žebříku (cca 3 m) způsobil...

Počet vytržených zubů v jedné návštěvě

Dobrý den, mám paradentozu a budou mi vytrhávat všechny zuby. Kolik zubů mi...

Syndrom bílého pláště

Dobrý večer, obracím se na Vás ohledně rady jak postupovat v následujícím případě. Přítelkyně...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×