Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přístroj Rikta

Hana T. 20.9.2016

Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat jaké jsou zkušenosti používání přístroje Rikta? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Hezký den Hano, přístroj Rikta jistě může sloužit jako alternativa klasické západní medicíny, záleží také k jakým účelům byste ho využívala, není ale nikterak uznán jako klasické léčivo, či jako metoda, která by měla prokazatelné léčebné účinky. S pozdravem, K. Jiříčková

Související dotazy

Přístroj
dobrý den, nedávno jsem si přečetla o přístroji optimaskpro,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přisátí klištěte a strach z encefalitidy

Dobrý den před 2 dny jsem si výletě našel klíště a vytrhnul si ho bez desinfekce...

Příspěvek na bandáže kotníků

Dobrý den, po absolvování asi 5 telefonátu (se zaměstnanci Berounské nem.),...

Příspěvek na léky při Crohnově chorobě

V 18 roce mi byla zjištěna Cronova choroba, takže užívám hromadu léků. Je možný...

Příspěvěk na péči

Dobrý den,mám otce,je mu 43 let.Léčí se na psychiatrii.Má diagnozu smíšená úzkostně...

Příspěvek pojišťovny na zuby

Dobrý den. Již delší dobu mám zubní můstky(nahoře i dole). Při poslední návštěvě...

Přístroj

dobrý den, nedávno jsem si přečetla o přístroji optimaskpro, chci se zeptat...

Přístroj BioNase a alergie

Vážený pane doktore, od dětství trpím na alergie, původně šlo o pylovou sezonní...

Přístroj na počítání plodných dní

Dobry den, chci se zeptat jaky mate nazor na Lady comp - (cena 10 000) pristroj...

Přístroj na zjištění nemoci a příčiny smrti

Dobrý den, chtěla jsem se optat jak se přesně jmenuje přístroj a kde ho aplikují...

Přístroj Pentax EPK - 1000

Dobrý den. Mám problémy zažívacího ústrojí. Heátovou kýlu, reflux jícnu. zhojený...

PřístrojBioquant

N insternetu jsem četla v článku o zdravé krvi,že existuje tento přístroj k...

Přísun jódu v těhotenství při léčbě Hashimotivy Thyeroditidy

Dobrý den. Léčím se ca. rok na sníženou funkci štítné žlázy zapříčiněnou Hashimoto...

Příšerná bolest hlavy

Dobrý den mám už druhý den strašný bolesti a tlaky v hlavě bolí mě to hlavně...

Příšerná bolest hlavy

Dobrý den mám už druhý den strašný bolesti a tlaky v hlavě bolí mě to hlavně...

Příšerná pachuť v ústech

Dobrý den. Již 15 měsíců trpím obtížně popsatelnou pachutí v ústech, kterou...

Příšerná únava

Dobrý den - prosím o Váš názor -léta se potýkám s potíží, která se pomalu aljistě...

Příšerná, až bolestivá, chuť v puse.

Dobrý den, mám problém. Nevím na koho se s ním obrátit, ani jak ho popsat. Zkusím...

Příšerné křeče v břiše

Dobrý den, dnes ráno jsem dostala příšernou křeč v břiše. Nemohla jsem se téměř...

Příšerné křeče v pod bříšku

Dobrý den, již celý týden mam bolest v pod bříšku. Včera ráno jsem však dostala...

Přišité uši a naušnice

Dobrý den, před pár lety jsem byl na přišití uší (odstávaly mi) a zaslechl jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Skladování HA NuvaRingu


Oční kapky - těhotenství a kojení


Poštípání hmyzem


Mnohočetné obtíže


Tmavě hnědý výtok


MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Bylinné čaje zklidní váš spánek


Přípravek Heart tonic


Bolest za krkem

Dobrý den, mám problém s tupou bolestí za krkem. Asi před 5 dny jsem si...

Píchání u srdce při nádechu


Vitaminy


MUDr. Michal Fišara

Praktický lékař gynekolog

Bílá skrvna okolo znaménka


Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi

Dobry den. Asi pred tydnem se mi zvetsila uzlina v levem podpazi,neni nijak...

Poškozené nervy


Rezistence v podbřišku


Antidepresiva


Mírné píchání v pochvě


Může užívání Detralexu maskovat krvácení z kolorektálního karcinomu?


Svědění pohlavních orgánů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×