Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Priusnice a koureni

Infekce Šárka . 2.10.2011

Dobry den pani doktorko , mam nejspis priusnice protoze mam hmatatelny otok na tvari ( od ucha ke spodni celisti ) doktorka mi napsala ze je to zanet slinnych zlaz. Do po cekam na vysledky krevnich testu. Chtela bych se tedy zeptat jestli pri tomto onemocneni mohu kourit. Dekuji za brzkou odpoved

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den.Těžká odpověď.Kouření snižuje obranyschopnost,které je při infekčním onemocnění velmi zapotřebí.

Související dotazy

Kouření
Dobrý den, byla mi zjištěna leidenská mutace heterozigotní...
Příušnice
Dobrý den, na základě příznaků, vysoké horečky (39.5),...
Příušnice
Dobrý den, na naší škole vypukly příušnice a chtěla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prirozeni

Dobrý den chtěl bych se zeptat na zaladu a na předkozce a u uzdicky jse mi objevili...

Prirozeny porod

Dobry den, chystam se na porod. Jsem zastankyni prirozeneho porodu. Vypracovala...

Prirozeny porod po jiz prodelanem cisarskem rezu

Dobry den, moje prvni tehotenstvi pred 2.5 lety bylo ukoncene cisarskym rezem...

Pritel ma pupinky na predkozce

Dobry den, priteli se den po sexu na penisu objevily tyto pupinky, nesvedi ani...

Pritelkyne otehotnela ale

pritelkyne ma sinkopu a otehotnela a cim vetsi je plod tim vice kolabuje a nechteji...

Pritomnost protilatek v tehotenstvi u matky A+

Dobry den, jsem v 20. tydnu tehotenstvi druheho tehotenstvi, krevni skupina...

Priusnice

Dobrý den před několika dny se mi pod pravým usnim laluckem objevila malá pevná...

Priusnice

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Byla u nás předevčírem návštěva a včera jsme...

Priusnice

Dobry den,asi tyden zpet mne byla diagnostikovana angina moji praktickou lekarkou,mel...

Priusnice

Dobry den! Kolega v praci dostal priusnice, je mu 29 let. Videli jsme se naposled...

Priusnice,angina,rude oci

Dobry den,asi tyden zpet mne byla diagnostikovana angina moji praktickou lekarkou,mel...

Príznak boreliózy?

Dobrý deň, dnes som si vzadu na nohe našiel fľak elipsového tvaru výšky cca...

Priznak pohl.choroby

Dobry den,pane doktore, uz asi pres 3 mesice mam vzadu na jazyku vystouple papily.Asi...

Priznak syfilisu

Dobry den pani doktorko, pred 6 tydny jsem mel nechraneny oralni styk. Pohlavni...

Priznaky a nasledna lecba pri zanetu slachy v oblati holene.

Pane doktore,zacala jsem pocitovat bolesti v oblasti holeni kosti.Nejprve to...

Priznaky hepatitidy C

dobry den.volam sa palo .v poslednej dobe som na sebe spozoroval mozne priznaky...

Priznaky HIV

Dobry den, mela jsem rizikovy sex a asi 3 tydny po nem jsem pocitila jakysi...

Priznaky HIV

Dobry den,asi pred dvema tydny jsem mela nechraneny pohlavni styk. Pred par...

Priznaky HIV

Dobry den,chtel bych se zeptat,5-6 tyden po pohlavnim styku jsem mel 3dny prujem...

Priznaky nemocných nadledvinek


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×