Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Příznaky pohlavní choroby

Pohlavní nemoci Sabii 7.12.2015

Dobrý den, na internetu jsem se docetla, ze jedním z příznaků AIDS je zvětšení uzlin. Muže byt příznakem opakovaná, těžce vylecitelna angina? Léčba probíhala opakovanými dávkami antibiotik různého typu a došlo až na léčbu injekčně prodávaným penicilinem. Nakonec tento postup zabral.

Odpovídá lékař:

prim. MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Nemocnice Šternberk

Opakovaná angína bývá až v pokročilém stádiu AIDS průvodním projevem tohoto onemocnění. ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Pohlavní choroby
Může se pohlavní choroba přenést z muže X na muže Y,...
Pohlavní choroba ?
Dobrý den, mám dlouhodobý problém a potřeboval bych...
Podezření na pohlavní chorobu
Dobry den, můj dotaz se týká pohlavních chorob. S přítelem...
Pohlavní choroba
Můj přítel mne nepřímo obvinil z nakažení pohlavní...
Nemá pohlavní chorobu?
Dobry den asi před 14 dny sem měl chraněny pohlavní...
Pohlavní choroba
Dobrý den, chtěl bych se zeptat před týdnem jsem byl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Příznaky podobné koronavirové infekci

Dobry den, nejsem si vědom že bych přišel s někým nakaženým do kontaktu, ale...

Příznaky podobné koronavirové infekci

Dobrý den, možná jsem jen hypochondr, ale posledních zhruba pět dní na sobě...

Příznaky podobné koronavirové infekci

Dobry den, chtela bych se informovat. Uz nekolik dni trpim bolesti hlavy, kasel...

Příznaky podobné koronavirové infekci

Dobrý den, už týden mě trápí řezavá bolest na průduškách, kašel suchý, ale dá...

Příznaky podobné koronavirové infekci

Dobrý den. Už asi tři dny mám od cca 16:30 zvýšenou teplotu (37-37,8). Ráno...

Příznaky podobné koronavirové infekci

Dobrý den, Rád bych se tímto jen optal co dělat v případě že já nebo má přítelkyně...

Příznaky podobné koronavirové infekci

Hezký den, potřebovala bych poradit, od úterý 3.11.teploty,protože jsem se v...

Příznaky podobné koronavirové infekci

Zdravím, moje maminka, rocnik 1947, trpící imunodeficitem ( leci se na imunologii...

Příznaky podobné koronaviru

Dobrý den, od čtvrtka mě začali bolet záda a hrudník. Mám zvýšenou teplotu jen...

Příznaky pohlavně přenosné nemoci

Dobrý den, dnes je to zhruba 6 týdnů po nechráněném sexu s neznámou dívkou a...

Příznaky poruchy funkce štítné žlázy?

Dobrý den, přečetla jsem si příčiny poruchy štítné žlázy. Zpozorovala jsem jich...

Příznaky předávkování léky

Dobrý den. Beru Zoloft 50 mg ráno již 3 roky. Asi před třemi měsíci jsem začala...

Příznaky při nachlazení

Dobrý den, na začátku týdne jsem byla nachlazená rýma atd. po dvou dnech to...

Příznaky při roztroušené skleroze

Dobrý den, měla bych několik dotazů - už delší dobu mě trápí několik věcí a...

Příznaky rakoviny jazyka

Dobrý den Mám strach , že mám příznaky rakoviny jazyka. Občas si dám cigaretu,...

Příznaky rakoviny plic

manželovi je 64 let. Od jara neustále pokašlává. Poslední dobou doslova chrchlá....

Příznaky roztroušené sklerózy

Dobrý den, trápí mě bolesti svalů a svalové záškuby. Léčím se s depresemi, beru...

Příznaky RS

dobrý den paní doktorko,jmenuji se jana a je mi 33 let.ráda bych se zeptala...

Příznaky salmoneozy

dobrý den, chtěla bych se prosim zeptat jaký jsou příznaky salmoneozy... boli...

Příznaky selhání HAK

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jak se pozná těhotenství při užívání HAK.??...