Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Příznaky syfilis

Kožní obtíže Dagmar . 6.4.2011

Paní doktorko,když se člověk nakazí syfilisem tak musí mít ve druhém stádiu nákazy horečky nebo nemusí.děkuju za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Pro druhé stadium syfilis nejsou horečky typické.

Související dotazy

Syfilis
Dobrý den. Po nechráněném styku jsem byla léčena pro...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...
Syfilis a orální styk
Dobrý den, před měsícem a kousek jsem měla krátký orální...
Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Příznaky poruchy funkce štítné žlázy?

Dobrý den, přečetla jsem si příčiny poruchy štítné žlázy. Zpozorovala jsem jich...

Příznaky rakoviny jazyka

Dobrý den Mám strach , že mám příznaky rakoviny jazyka. Občas si dám cigaretu,...

Příznaky rakoviny plic

manželovi je 64 let. Od jara neustále pokašlává. Poslední dobou doslova chrchlá....

Příznaky roztroušené sklerózy

Dobrý den, trápí mě bolesti svalů a svalové záškuby. Léčím se s depresemi, beru...

Příznaky RS

dobrý den paní doktorko,jmenuji se jana a je mi 33 let.ráda bych se zeptala...

Příznaky salmoneozy

dobrý den, chtěla bych se prosim zeptat jaký jsou příznaky salmoneozy... boli...

Příznaky selhání HAK

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jak se pozná těhotenství při užívání HAK.??...

Příznaky senné rýmy?

Dobrý den, trápí mně už týden ucpaný nos a často kýchám, až je to někdy nepříjemné...

Příznaky slepých píštělí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou příznaky píštělí při Crohnově chorobě,...

Příznaky snížené činnosti štítné žlázy

Dobrý den, protože se cítím již delší dobu hodně unavená, lékař mi nechal udělat...

Příznaky syfilis

Dobrý den, obracím se na vás se značnými obavami a prosím o radu... V únoru...

Příznaky syfilis

Dobrý den, měl jsem dvakrát nechráněný orální styk. Jednou před zhruba čtyřmi...

Příznaky těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala měla jsem přímy pohlavní styk a od té doby mně...

Příznaky těhotenství

Dobrý den, je mi 19 let a s přítelem se snažíme o miminko prvni měsíc... Mám...

PŘÍZNAKY TĚHOTENSTVÍ

Dobrý večer, paní doktorko Hasilová! Jaké jsou příznaky těhotenství, prosím...

Příznaky těhotenství

Dobrý den, možná je to směšné jen bych chtěla mít jistotu!Beru antikoncepci...

Příznaky těhotenství

Dobrý den, od doby co jsem se vyspala s přítelem mě začaly provázet různé problémy,...

Příznaky těhotenství

Dobrý den,bojíme se s přítelkyní,zda není těhotná...zhruba týden a půl jí začíná...

Příznaky těhotenství při HA

Dobrý den,používám hormon.antikoncepci, přesto bych se chtěla zeptat jak se...

Příznaky těhotenství, ale negativní test

Dobrý den, měla jsem nechráněný sex (přesně v době ovulace) a asi před dvěmi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otoky rukou, rtů, obličeje a vysoká spavost

Dobrý den, chtěla bych poprosit o určení diagnózy. Od čtvrtka mi z ničeho nic...

Možné těhotenství ?

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. Ačkoliv jsem menstruaci normálně po...

Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Mikroskopická hematurie

Vážený pane doktore. Začátkem srpna jsem dostala svůj první zánět moč. cest....

MUDr. Edita Dragančevová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Snášení alkoholu v malém množství

Dobrý den Měl bych dotaz ohledně tělesné snášenlivosti alkoholu. Asi půl roku...

Těhotenství a menstruace


Bolest nadvarlete

Zdravím mam problem s ľavým semenikom. Asi pred 3dnami som mal silnu bolesť...

Streptokok


Dušnost

Dobrý den. Před rokem jsem měla zánět průdušek, těsně před Vánoci další, vždy...

Nežád. učinky léku Agen 5 a Cynt 0,3


Každodenní bolest hlavy

Dobrý den, už rok a půl trpím každenní bolesti hlavy v oblasti čela, která je...

Pilonidální cysta s abscesem, diagnoza L050

Dobrý den, pane doktore byla mi zjištěna pilonidální cysta s abscesem, diagnoza...

Abnormality krevního obrazu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na hodnoty bílých krvinek u dítěte. Dceři je...

Artroskopie kolene


Škodlivost rentgenového záření


Bolest nohou

Dobrý den, už tak 5 let mám po ránu problém vstát z postele, cítím se unavený...

Vysoký cholesterol se možná týká i vás. Víte, jak ho snížit?

Vysoká hladina cholesterolu zvyšuje riziko infarktu a dalších onemocnění srdce...

Kůže vpichy

Dobrý den, na kůži (na koleni) se mi objevili červené jakoby vpichy 4 a jsou...

Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×