Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Prognoza

Gynekologie Dáša . 15.1.2011

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bolesti podbřišku vyvolané gynekologickými srůsty či endometriozou bez srůstů mohou spontálně bez lékařského zásahu utichnout samy, nebo bolesti obvykle přetrvávají, příp. se časem horší. Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vzhledem k příčině bolestí je bohužel nepravděpodobné, že by bolesti samy od sebe odezněly. Horšit se nemusejí, ale mohou, zejména ty z endometriózy.

Související dotazy

RS a prognóza
Dobrý den,již 8 let mám RS. Chtela bych se zeptat,jaká...
Roztroušená skleróza - prognóza
Dobrý den, můj dotaz se týká roztroušené sklerózy...
Karcimatóza peritonea - prognóza
Vážená paní doktorko, dá se odhadem říct, jaká je obvykle...
Prognóza při subarachnoidálním krvácení (SAK)
Dobrý večer, u otce došlo před 8 dny k prasknutí (ruptuře)...
Popis nálezu z MRI + Vaše prognoza a doporučení
Dobrý den, dne 3. února 2016 se mi stal úraz kolene...
Prognóza pacienta
Je to strasne dulezity....muj otec 61mu nasli zhubni...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prodlužování nohy

Dobrý den ... chtěl bych se zeptat , pujdu na operaci při které mi budou prodlužovat...

Prodlužující se cyklus

Dobrý den,již osm měsíců se snažíme o druhé dítě.Vždycky jsem měla cyklus dlouhý...

Prodrážděná kůže

Děkuji za odpověd ( http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/akne-prodrazdena-kuze-80259...

Produkce slin -velká

Dobrý den, obracím se na Vás s prozbouu o pomoc. Mé potíže začali asi před měsícem....

Produkce testosteronu

Na konci června jsem ukončil po dvou měsících užívání Testosteronu enantát a...

Produktivní kašel

Dobry den uz nejakou dobu vykaslavam zeleny slany hlen, dokonce i z nosu mi...

Profertil

Dobrý den, manžel trpí cukrovkou I. typu. Kvůli velmi špatnému spermiogramu...

Profesionální asthma, kašel

Dobrý den, prosím o radu. Pracuji 3 měsíce jako uklizečka v pečovatelském...

Progesteron

Dobrý den, již rok a půl po vysazení HA mám problém s menstruací žádná nebo...

Progesteronový krém

Vážená paní doktorko, prosím, můžete mi poradit? Je mi 66let, 10 let jsem svého...

Prognóza

Dobrý den, prosím o vysvětlení nálezů z CT a o názor na léčbu.Mám dlouhodobé...

Prognoza mych potizi

dobry den chci se zeptat momentalne jsem po CT vysetreni bricha s kontrastni...

Prognóza nádoru jater

Dobrý den, moje maminka trpí karcinomem jater a podžeberní krajiny, nádor zasahuje...

Prognóza nádoru žaludku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vážnost a prognózu rakoviny žaludku. Mojí...

Prognóza pacienta

Je to strasne dulezity....muj otec 61mu nasli zhubni nador na plicich bil vioperoval...

Prognóza při subarachnoidálním krvácení (SAK)

Dobrý večer, u otce došlo před 8 dny k prasknutí (ruptuře) aneurysmatu spojenému...

Prognóza stran délky přežití

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Me babičce následující v 87 letech nádor mezi...

Progredující bolesti lýtek

Dobrý večer, už dva měsíce mě bolí nohy. Nejvíce lýtka a kolena ale take mám...

Progrese u keratokonu

V lednu jsem prodělal zákrok CXL obou očí. Minulý týden jsem byl na kontrole,...

Progresivni pohyblivost

Dobry den byl jsem vysetren na genetice na pohyblivost spermii vsechny vysledky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest nad okem

Dobrý den, už třetí den mě bolí kost kolem pravého oka. Nikde jsem se napraštila....

MUDr. Svatava Skýbová

Praktický lékař pro děti a dorost

Vysvětletní zprávy z MR vyšetření C páteře

Prosím o vysvětlení zprávy z MR: C3/4-snížení meziobratlového prostoru, snížení...

Rada o co se jedná.

Pěkný den,dost často sportuji.Už je to asi 6 měsíců co se mi v tříslech objevují...

Divný pupínek a jak ho odstranit

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak odstranit tento pupínek. Už ho mám půl...

MUDr. Veronika Kolenová

Praktický lékař pro dospělé

Zmírněte potíže při Bechtěrevově chorobě: 5 zlatých pravidel

Skladba jídelníčku může u lidí s Bechtěrevovou chorobou významně ovlivnit, jak...

Sociální fóbie

Dobrý den, absolutně nevím jak předmět dotazu pojmenovat. Je mi 18 roků a mám...

Vyšetření po 6ti nedělí

Dobrý den, prosím Vás 18.4. jsem byla na rveizi děléhy kvůli ZT v 10.tt a dnes...

Sedávám na nádrži s kyselinou sírovou

DobrÝ den, práci si chodim sedat na kovovou nádrž, v níž se mísí kyselina...

Domorodá medicína z Jižní Ameriky léčí rány i v Evropě

To, co už kdysi dávno věděli moudří tradiční léčitelé z Jižní Ameriky, začíná...

ADHD - aneb psychické poruchy a jejich dědičnost

Přeji hezký večer, můj dotaz bude poněkud jiný než ostatní. Jde mi o to, je...

Tmavě fialový puchýřek na prstu ruky

Dobrý den, mému synovi 20 měsíců se na prsteníčku udělal tmavě fialový flek...

Svedici, mokvajici flek na varleti

Dobrý den na pravém varleti se mi asi před týdnem udělal červený flek.Nejdrive...

Nález na plicích

Dobrý den, prosím o informaci týkající se emfyzému plic, v dokumentaci jsem...

MUDr. Marta Soukupová

Praktický lékař

Rakovinné bujení – ohlásit se může nejen bolestí, ale i horečkou

Rakovina je velmi široký pojem, který zahrnuje mnoho různých typů zhoubných...

Pálení a svědění pochvy po sexu


MUDr. Jarmila Veličková

Odborný gynekolog

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×