Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Prolaktinóm a ultrazvukové čistenie pleti

Endokrinologie Dominika 27.10.2014

Dobrý deň,

prosím môže mi nejako uškodiť ultrazvukové čistenie pleti - konkrétne oblasť čela v dĺžke cca 10 minút - u kozmetičky? Mám totiž adenóm hypofýzy o veľkosti 16 mm a až neskoro ma napadlo, že by to mohol byť problém. Tento ultrazvuk vraj funguje na princípe ultrazvukových vĺn, na pravej ruke som mala na zápestí niečo ako manžetu, ktorá viedla elektrický prúd. Neviem či som to dostatočne opísala. Zaujíma ma, či to nemôže mať nejaké účinky na tento typ nádoru. Ďakujem za odpoveď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
bohužel nevím, o jak silný ultrazvuk se jedná, byť bych předpokládala, že dosah...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Pleť
Dobrý den dcera 13 let má na tvářích a bradě drobné...
Ultrazvukové čištění pleti v těhotenství
Dobrý den pane doktore, Chtěla bych se Vás zeptat...
Únava, bledá pleť, poruchy spánku
Dobrý den, už delší dobu mi mé okolí říká že mám bledou...
Hyperprolaktinémie
dobrý den může zánět v děloze zpusobený zvýšit prolaktin...
Vyhlazení pleti
Dobrý den, mám mastnou pleť s nepravidelným povrchem...
Prolaktin zvýšená hladina
Dobrý den příteli zjistil pan doktor zvyseny prolaktin...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prolaktin

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na pár věcí: Už 8 měsíců se snažíme o...

Prolaktin

Dobrý den, mám prolaktin 41,1 - je to hodně zvýšené? Začla jsem brát Dostinex..chtěla...

Prolaktin

dobry den chcem sa spytat : mam zvyseny prolaktin teraz to mam prvy krat a na...

Prolaktin a autoimunní nemoci

Dobrý den, chci se zeptat z jakého důvodu je u lidí trpících autoimunním onemocněním...

Prolaktin a autoimunní nemoci (2.)

Dobrý den, reaguji na vaši odpověď zde: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/prolaktin-a-autoimunni-nemoci-55940...

Prolaktin a gynekomastie

Dobry den, pokladal jsem uz jednou u vas dotaz, mam v krvi zvyseny prolaktin...

Prolaktín a potrat

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či môže spôsobovať potraty vysoká hladina...

Prolaktin zvýšená hladina

Dobrý den příteli zjistil pan doktor zvyseny prolaktin a poslal ho na magnetickou...

Prolaktinom

Dobrý den, chtěla jsem se na Vás obrátit s poněkud neobvyklou záležitostí....

Prolaktinom a sport

Dobrý den. Našli mi nezhoubný nádor na mozku, lečba je konzervativní, beru...

Prolaktinom, Dostinex vs operace

dobrý den, již rok a půl řeším problém s ademonem hypofýzy. Beru dostinex 2...

Prolamování v koleni a bolest vazu

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně svých kolen. Je mi 24, aktivně sportuji a...

Prolaps anu

Dobrý den, cca před 6lety mi byl po hemoroidech diagnostikován anální prolaps,...

Prolaps dělohy

Dobrý den moje maminka (47)... Má spadlou dělohu na jedné straně.... Často jí...

Prolaps dělohy

Mám CHOPN IV. stupně a nemůžu absolvovat operaci. Bohužel mám totální prolaps...

Prolaps dělohy

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak se rozpozná prolaps dělohy. Je mi 34 let...

Prolaps dělohy

Dobrý den, je mi 38 let a jsem po 6 týdnu po 2. porodu. Cca před 3-mi týdny...

Prolaps dělohy

Dobrý den, jsem 8 měsíců po druhém porodu. První před čtyřmi lety. Při šití...

Prolaps dělohy

Dobrý večer pane doktore, obracím se na Vás s prosbou o radu.Je mi 56 let a...

Prolaps dělohy

Dobrý večer, je mi teprve 15 a mám takový problém, před 2 týdnama jsme se s...