Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Propofol

Léky Lenka . 29.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, Dá se propofol podávat jinak než transfuzi nebo nitrožilně? děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Propofol lze podávat jen nitrožilní injekcí, popřípadě formou infúze. V žádném případě ho nelze podávat nitrosvalovou či podkožní injekcí ani perorálně (ústy).

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Propíchnutí ucha

Přeji Vám dobrý den. Mám k Vám dotaz , chtěl bych se Vás zeptat , jestli nevadí...

Propíchnutí uší

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat od kolika měsíců se můžou píchnout dětem uši...

Propíchnutí uší

Dobrý den, nedávno jsem si splnila svůj sen a šla ti propíchnout uši, jsou to...

Propíchnutí ušních bubinků - dospělý

Dobrý den, před asi dvěma týdny jsem měl zánět horních cest dýchacích a bral...

Propíchnutý ušní bubínek a potápění

Dobrý den, Je možné se hloubkově potápět po propíchnutém ušním bubínku (při...

Propichovani oska u ditete

Dobrý den ,zajímalo by me ,v jakem měsíci můžeme nechat propíchnout miminku...

Proplácení IVF pojišťovnou

Dobrý den! Byla mi diagnostikována azoospermie a bylo nám doporučeno IVF s MESA/TESA...

Proplachování uší

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nehrozí nebezpečí poranění uší, když...

Propnutí kolena

Dobrý den, asi před 4lety jsem podstoupila operaci předního křížového vazu....

Propocené a promočené nohy

Dobrý den, mám velké problémy s chodidly. Hodně se mi potí nohy a i promočují....

Propouzení;Nespavost;Vyrážka

Dobré ráno, v poslední době tj. poslední týden se probouzím pravidelně ve 2:00-2:30.Pokaždé...

Propustné střevo

Dobrý den, je pravda, že existuje "syndrom propustného střeva," kdy...

Propycil 50 a kojení

Dobrý den, jsem necelých 6 měsíců po porodu, plně kojím, byla mi diagnostikována...

Propycil a játra

Dobrý den, můžete mi prosím napsat jak přesně jsou poškozovány játra, resp...

Propycil a Norethisteron

Dobrý den paní doktorko, trpím primární autoimunní hypertyreózou a v současné...

Propycil, Hlíva ústřičná a Koenzym Q10 - jdou dohromady?

Dobrý den, beru Propycil na štítnou žlázu a protože mám ještě i chronický únavový...

Proražený bubínek a Thaibox

Dobrý den, je to asi 2 měsíce zpátky. Při tréninku thaiského boxu jsem dostal...

Prorustajici sliznice do delohy

Dobry den,chtela bych se zeptat ohledne moznosti lecby když mi dr řekl ze priciny...

Prořezání druhých zubů

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na problém, který jsme našli u 6leté dcery....

Prořezávání zubu moudrosti

Dobrý den pane doktore, v létě jsem mi začala prořezávat osmička a udělal se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léky na hubnutí


Extrakce zubu moudrosti - otok


Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti


Bolest pod žebrem


Bolest mezi lopatkami, při nádechu


Malé puchýřky, pupínky na prstech ruky


Hormonální léčba rakoviny prsu – ne pokaždé je možná


Salmonelóza


Káva v dětském věku


Boulička u spodní čelisti u dítěte


Chronické bolesti zad, spinální stenóza, radikulopatie.


Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480


Jaterní testy


Plicní embolie


MUDr. Martin Ralbovský

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění


M751 Syndrom manžety rotátoru


Bolesti zad a břicha(Ledviny?)


Vliv antibiotik Fromilid Uno na HA Clormetin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×